DragonАлексей, да мне плевать начинай что хочешь, от твоего воя на болотах ничего как обычно не поменяется,поноешь как всегда и дальше поплывешь по течению))
Це ти з кимось з опонентів нав'язуєш мемчик щодо "2 сорта", а я увесь час казав лише щодо помилки через пропаганду.
Ви зробили помилку, повинні її переосмислити та давайте думати як її виправляти.
Навіть коли сварилися та матюкалися все зводилося лише до цього.
І одне з ключових що обурювало - це те що частина патріотів пішли за Зе так само як частина ватяних з електорату ОПЗЖ тощо.
Про це викладалися соцдослідження зокрема - саме про те що електорат Зе дивним чином (через вдалий популізм) поєднав і проукраїнських, і совків, і рашистів.
А тепер розчарування розпорошує ці голоси відповідно по традиційним політсилам, це цілком закономірно.
Але водночас через Зе демотивовано багато патріотів, а різноманітні портнови отримали можливість реваншу
это рупоры порошенко в прямом эфире в телевизоре сказали и объяснили что те кто голосовал за пороха типа первый сорт патриотов... ему на этом моменте даже ведущая рот закрывала, она сама охренела... да и в твоей демагогии очень даже отслеживается этот посыл, типа покайтесь идиоты и так уж и быть признаем в вас патриотов))
да, сделали ошибку, в 2014м году в один тур, признали, в 2019м исправили, все ок.
не столько разносит по политсилам сторонников зэ разочарование в его политике ибо ничего принципиально не поменялось, как информационная пропаганда направленная против зеленского и в твоем исполнении в том числе.
Ааааа, тобі вже Аваков ідеал чеснот!
Тобто ти не знаєш що вони з Аваковим давно у контрах, зокрема ще коли Саакашвілі був губернатором Одещини.
Це черговий приклад твоєї нерозбірливості через упередження
аваков черт, но научись ты наконец-то читать между строк, если ДАЖЕ аваков сказал (дословно) "небыло политической воли" дальше думай сам... хотя ты как обычно напишешь что-то в стиле "у них давний конфликт"))
Ні, тому що є наприклад Кошулинський який начебто офігенний патріот але рейтингу на найвищі посади не має.
Якщо ти виставиш проти Бойка кандидата від патріотів який гарантовано програє - ти допоможеш ригам та рашистам
так ты все и делаешь для такого расклада, а ведь план простой
1) изничтожить рейтинг зэ всеми силами ибо раздражает всех своим рейтингом.
2) против рыгов во втором туре выставить непроходного пороха.
3) привет 2010 год и объятия рашки.
И ты все прекрасно понимаешь.
Можеш хоч 300 сторінок написати, але це не відміняє томос, безвіз, українізацію, зупинку рашистьського наступу та інші досягнення Пороха з командою.
І це у жодному разі не популізм!
ты считаешь эти "перемогы" адекватной платой за десятки тысяч смертей, потерю земель и многомиллионную миграцию?
Ні, нажаль ти прикриваєш особисту вендетту начебто красивими гаслами.
Це очевидно, тому твої слова я більше не сприймаю всерйоз
я тебе уже писал что моя личная вендетта успешно закончилась еще в 2014м году.
да чего-же ты тогда так заметно нервничаешь раз мои слова всерьез не воспринимаешь))
Гоша, це вже нав'язлива ідея - ти істинно правий проти злих експертів світових інституцій!
Я б сказав що це кумедно але нажаль.
Коротше кажучи твоя думка проти їхньої нічого не варта.
Навпаки є дані що Яценюк, Яресько, Гонтарева тощо вельми ефективно розпорядилися позиками МВФ тощо на вельми вигідних умовах порівняно із Азаровим та Тимошенко тощо
да конечно мое мнение ничего не стоит, я же не получаю зарплату в мвф, получал-бы говорил как это круто
пс как хорошо что ты список тех в чью пользу эффективно распорядились приложил, фамилии порошенко там еще не хватает))
Ты варанты Яресько называешь эффективным действием??? с тобой все нормально???
Але абсолютно те саме можна сказати про тебе.
З тобою успішно сперечалися інші теж, а тепер ігнорують через небажання зв'язуватися з твоєю демагогією
как всегда закончились идеи и ты снова используешь мои?
Я це гівношоу не вважаю "серйозними питаннями"
ахахахахаха когда происходит эпик тебе как всегда становится нэ интэрэсно))
У Пороха є беззаперечні проукраїнські досягнення накшталт томосу, а от беззаперечних злочинів немає.
Це все що можна сказати щодо недолугого порівняння із мертветчуками
да есть у пороха победы, есть, есть ты только сильно не нервничай, а то мне за твое здоровье страшно становится))
Це твоя суб'єктивна маніпулятивна думка яка несерйозна у порівнянні з аналізом посла Канади тощо
чем дальше от и чем дольше без Украины живет патриот тем радикальнее он настроен, знаем.
Ні, логіка цілком логічна - якщо ви проміняли гетьмана на аматора то повинні відчути всю руйнівну дію помилки, щоб дійшло що наробили
мы всей страной какого-то хера поверили в то что бывший СДПУОшник изменится и сделает что-то для украины.... наивные))
Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди...
это касается всей реальной команды порошенка которую не выставляют на показ...
don"t steal, government hates competition.