Gosha писал(а):Dragon
Какая аналитика? Какое изучение? Каких факторов? Все что пишут в интернете это информация которую можно знать обывателям)) все что ты можешь сделать это СЛУЧАЙНО угадать)) мы не допущены до тех, кто допущен до тех, кто допущен до тех (и так десять раз) кто обладает информацией.
Це навіть не смішно.
Це некомпетентно до співчуття.
Економічні та геофізичні параметри в основному у відкритому доступі.
Навіть військові закупівлі зазвичай відкрито публікують.
Від засухи до підготовки до війни можна теоретично моделювати на основі таких даних.
Відповідно є дані наприклад що Росія продовжує розгортання військ на кордонах з Україною.
Відповідно щоб кацапи не поширили агресію ми повинні підсилювати власні війська по всій державі тощо.
А що у голову диктатора чи клоуна прийде - то питання вторинне, важливіше які реальні можливості на реалізацію їхніх задумів є
Gosha писал(а): хотя с таким поносом сознания на конспирологические темы и столько вариантов бреда которые ты «предсказывал» угадать становится возможным))
У 2008 під час нападу Росії на Грузію прогнозував схожий сценарій проти України, щодо внутрішнього розбрату у Донецьку застерігав, мені клубні потім нагадували саме цей мій прогноз.
У 2009 писав майже дослівно "Янукович награбує все що можно та збіжить закордон".
Також щодо необхідності розвитку власного машинобудування зокрема без залучення Россії писав, тепер здогадуєшся через що?
Gosha писал(а):Чего вы такие гениальные не спрогнозировали ковид19?))
Науковці постійно застерігають щодо глобальних небезпек та пропонують заздалегідь готуватися, а чи готовий бізнес відраховувати щось на випередження проблем?
Зараз глобальне потепління - загроза саме біологічна зростає, активізуються мікроби загалом, антибіотики розробляють замало через низьку маржу... /антибіотики від бактерій якщо що/
Астероїдна загроза, блекаут через спалах Сонця...
Можу пригадати купу статей щодо цього всього - але ж наші люди полюбляють реагувати постфактум
Гоша, я вдома, якраз прийняв душ - а тут з компа специфічний аромат твоєї демагогії
Гей, гумористи, а хто це тихцем мій пост відредагував?
Я якраз дописати хотів щодо антибіотиків, а тут мені повідомлення що інший користувач змінює текст.
Хто тут у нас Гошу захищаючи слова щодо сортиру прибрав?
Погано працюєте, кому забули)))