ARMEN писал(а):Dragon писал(а):
Чи буде на це якась реакція ЗЕків?
А почему в своё время не было реакции шоколадного ?Который эту мразь извлёк из нафталина, назначил своим представителем.И снова вывел это дерьмо на политическую арену
Или при зелёном он скупил тв каналы которые льют грязь на Украину ?
Коли саме "шоколадний" його звідки "извлек" - коли це лайно обрав народним (!) депутатом шановний народ?
Якщо це припустимо дійсно помилка Пороха, то чому її зараз не виправляють?
Чому мовчать патріотичні патріоти та земудрогелі?
Де мітинги з м'якими свинками "медведчука на нари" абощо?
За часів Пороха це напружувало, а зараз вже ні?
ARMEN писал(а):Я понимаю твоё неприятие тех кто сейчас насилует страну,но надо быть обьективным - всё это, что сейчас происходит, сивый имеет к этому самое прямое и непосредственное отношение.![]()
"Сивий" мав відношення до багатьох гарних та успішних справ (чув можливо про томос, безвіз, міжнародні санкції?).
Чому ти чипляєшся лише до якіхось окремих сумнівних аспектів?
Ти не розумієш що після такої "народної' вдячності" у багатьох зникає бажання робити щось добре?
Тебе ж мабуть теж свого часу напружували великі премії Королева та Нефьодов?
Даремно, тепер я розумію чому вони поспішали отримати винагороду не очікуючи вдячності від невдячного народу
ARMEN писал(а):У меня когда читаю твои опусы создаётся впечатление, что ты один умный а остальные погулять вышли.
Розумних вистачає - от тільки дехто боюся вже просто гидують спілкуватися з зеленими масами.
Мабуть я з тих останніх у кого залишки терпіння ще є, мабуть я з останніх хто залишає їм шпаринку повернутися до спільноти здравомислячих (оцим "визнайте помилку доки не пізно!!!").
Але скоро таким як я це теж набридне, тоді зелені маси назавжди залишаться з клеймом недієздатних або зрадників
ARMEN писал(а):Самые первые и настоящие враги страны это метверчуки, рабиновичи, шуфричи ...перечислять долго.А у тебя всегда во всём виновата зелень.А при ком эти мрази начали поднимать голову ?![]()
![]()
Ще Портнова пригадай.
Ці мразі (с) - які дійсно мразі! - підняли голови саме після обрання ЗЕдупоголових, ти не помітив?
Так, вони вороги України.
Тепер питання як вийшло так що патріотичні патріоти, совки та ватани разом підтримали ЗЕка-2 та ригських посіпак?
ARMEN писал(а): Можешь не отвечать я уже заранее знаю твой ответ.
Відповідь очікувана через те що логічна?
І наостанок головне питання.
До яких пір кожна нагальна проблема замість обговорення як її виправити буде тролитися коментарями "а чому Порох... ?"
Зараз при владі ЗЕгівно - чому претензії не до нього?
Коли обговорення дійде до питання як виправляти нагальні проблеми?..
Здається лише два варіанти відповіді:
1) або опоненти не хочуть виплисти з лайна взагалі(((
2) або опоненти вважають що єдина альтернатива ЗЕдупи - реставрація Пороха?)))