Krolivets_d писал(а):Блин, Дракон берёт и ссылки с «плюсов» постит, а как же Коломойский, которому ну никак нельзя верить???!!!

Та невже на 6му році війни опоненти почали цікавитися джерелами новин? Це довгоочікуваний прогрес)))
Тобто як я зрозумів щодо інших аспектів - зловживань ЗЕдурників, неприпустимості порівняння патріотів та ригів, помилковості надій на те що від війни вдасться "відпетляти" - заперечень немає)))
А якщо по суті, то звернув увагу що останні кілька тижнів приблизно "Г+Г" почало реально критикувати окремі ЗЕзашквари.
Здається Бєня ображається на ЗЕків за поступки МВФ, мріючи про дефолт.
Запасаємося попкорном... поки ще можемо дозволити його собі купити
Карантинний банкет:
"Слуг народу" засікли в ще одному ресторані Києва
народних депутатів від "Слуги народу" Маргариту Шол,
Олександа Гайду, Павла Халимона помітили біля входу в заклад. Як пише видання, найімовірніше, депутати вирішили "обмити" ухвалення закону про землю , який напередодні був підписаний президентом Володимиром Зеленським.
Заклад має два окремі входи в окремі зали: "Монтеккі" і "Капулетті". На фото видно, що в частині італійського ресторану "Монтеккі" – темно і закрито, в частині "Капулетті" всередині видно, як ходять офіціанти...
https://p-p.com.ua/news/karantynnyi-ban ... yeva-foto/Оце шедеврально:
Маргарита Шол заявила... "Я ж іногородній депутат,
мені потрібно десь харчуватися"
Щось мені це нагадує? Йой, згадав
Тут Шариков испугался и приоткрыл рот.
- Я без пропитания оставаться не могу, - забормотал он, - где же я буду харчеваться?
Встиг таки розмножитися, гібридний народний обранець