А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Dragon » Чт мар 19, 2020 21:32

А тим часом жижиталізація триває!

Шмигаль з подачі Авакова доручив підготувати закон про передачу повноважень між органами влади.

...Таким чином після прийняття цього закону погоджувати, наприклад, впровадження надзвичайного стану, або приймати інші критичні рішення зможе президент, якщо ВР не матиме можливості провести засідання...

https://dt.ua/POLITICS/shmigal-z-podach ... 1947_.html

Тобто некомпетентний клоун отримає можливість особисто ввести надзвичайний стан, відмінити вибори абощо - норм?

На таке ж навіть Янукович у 2012-13 змінюючи Конституцію під себе не наважився!

Всі дуже задоволені? :bad:
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Dragon

Сообщение Andr3y » Чт мар 19, 2020 22:43

Напоминаю, что правила форума распространяются на всех без исключения. За нарушение буду раздавать баны, вне зависимости от регалий и былых заслуг
  • 3

Andr3y

Сообщение sergey190860 » Пт мар 20, 2020 09:51

• 0

Outback 3.0R 2009 Steel Silver Metallic.
sergey190860

Сообщение ребус » Пт мар 20, 2020 10:57

exigo писал(а):
ребус писал(а):Я так і не зрозумів, прихильникам ЗЕбєні є що сказати окрім образ чи ні?
:unknown:
Якщо всі ЗА Україну, то чому виникають сварки?
Невже це Дракон сварить всіх між собою?

Все ЗА, просто дракон тошнотик :bad: хоть и хороший человек

Тобто вся існуюча срака у Країні коїться не від того, що виборці обрали відро черешні у президенти, а від того, що Дракон - тошнотик?
  • 1

RED LINE
ребус

Сообщение exigo » Пт мар 20, 2020 10:59

ребус писал(а):
exigo писал(а):
ребус писал(а):Я так і не зрозумів, прихильникам ЗЕбєні є що сказати окрім образ чи ні?

Тобто вся існуюча срака у Країні коїться не від того, що виборці обрали відро черешні у президенти, а від того, що Дракон - тошнотик?

Причем тут вся страна и отдельно взятая тема на форуме? Пожалуйста, перестаньте теплое с мягким сравнивать.
  • 0

WRX (Red 04MY)-> WRX STI (Black Mica 02 MY) -> WRX STI Prodrive (Blue Mica 02 MY) -> Evolution VIII (Black) -> WRX STI (Blu Mica 04 MY) -> WRX STI лиса (Blue Mica 06 MY) -> Evo IX (Yellow) -> STI покемоша седан (white pearl MY10)
exigo

Сообщение Dragon » Пт мар 20, 2020 12:13

exigo писал(а):
ребус писал(а):
exigo писал(а):

Причем тут вся страна и отдельно взятая тема на форуме? Пожалуйста, перестаньте теплое с мягким сравнивать.

Та доведеться порівнювати бо наш форум нічим не відділений від держави.
Все що відбувається у державі на нас усіх відбивається.
І якщо хтось робить бяку усім про це треба говорити щоб цього уникнути.

Зи. Зараз окремим постом спробую ввічливо та вичерпно сформулювати чому причепився до опонентів з вимогою визнати помилку
  • 0

Dragon

Сообщение Dragon » Пт мар 20, 2020 12:36

Чому я наполягаю на терміновому визнанні ЗЕвиборцями та ін. їхньої помилки?

Щоб кепкувати над ними або пишатися собою?
Ні, ні та ще раз ні!!!

По-перше, вже очевидно що ЗЕуряд привів країну до кризової ситуації - спад виробництва, недонаповнення бюджету тощо відбувалося ще до епідемії.
Прем'єра-самоката звільнено але замість нього призначили якесь ахметівське чортзнащо.
Хтось чекає від цього успішного подолання криз?
А якщо б ми об'єдналися та вимагали запросити на цю посаду когось адекватного - наприклад Яценюка?

По-друге, незабаром продовження перемовин у Мінську/Норманді щодо Луганди, де інтереси України можуть злити - про це вже купа журналістів та політологів голосно говорять!
Люди вже петиції підписують з вимогами це відмінити...
але замість долучитися до цього - наші патріотичні патріоти із ЗЕшанувальників лише роздратовано відбріхуються.

По-третє вже восени цього року місцеві вибори, потім чергові/позачергові парламентські та президентські.
І є велика небезпека що на наступних виборах більшість голосів збере... 100%-промосковське лайно штибу Бойка-Мертветчука!?!

Чому це може статися?
А тому що патріотичні патріоти та білопальтові від розчарування зазвичай стають у позу "ми проти всіх!", в той час як вата та совки навпаки об'єднуються навколо ідей "повернути все взад!"

І тому нам усім треба думати вже зараз як не допустити ще більш катастрофічного розвитку подій!

І саме тому опоненти повинні подолати власну пиху, невідкладно переосмислити свої політичні помилки та разом з усіма шукати шляхи виправлення ситуації.

І не кажіть потім що вас вкотре не попереджали про небезпеку завчасно!!!
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Пт мар 20, 2020 12:37, всего редактировалось 1 раз.
Dragon

Сообщение sergey190860 » Пт мар 20, 2020 13:09

exigo писал(а):Причем тут вся страна и отдельно взятая тема на форуме? Пожалуйста, перестаньте теплое с мягким сравнивать.

Не знаю, что у вас там мягкое и тёплое, но вам конкретно указали на то, что спровацировало конфликт.
Andr3y
Задача модератора следить за порядком и соблюдением правил. Зелёный ник не даёт право класть болт на правила, а тем более оскорблять других пользователей.
Ещё хуже, когда парни с зелёными никами друг друга покрывают.
Так быть не должно и не будет. Кто с этим не согласен, может сложить с себя модераторские полномочия.
  • 0

Outback 3.0R 2009 Steel Silver Metallic.
sergey190860

Сообщение денис захаров » Пт мар 20, 2020 13:46

Dragon
Вот нафига ты фабрикуешь дело ,,поклоников Зеленского,,?Ейбо як мала дитина.Ты мне больше нравился при Порошенко.Когда критиковали президента,ты всё время писал,типа,,всё будет хорошо не переживайте,жалуйтесь куда надо,всё наладится,,.Успокоил всёх.И тут бац,всё пропало,всё пропало.Даже не знаю что и думать.Скажи честно,ты думаешь что твою лабаторию на ноль умножат?
  • 1

Outback 2,5 AT 2004
денис захаров

Сообщение exigo » Пт мар 20, 2020 13:58

sergey190860 писал(а):
exigo писал(а):Причем тут вся страна и отдельно взятая тема на форуме? Пожалуйста, перестаньте теплое с мягким сравнивать.

Не знаю, что у вас там мягкое и тёплое, но вам конкретно указали на то, что спровацировало конфликт.
Andr3y
Задача модератора следить за порядком и соблюдением правил. Зелёный ник не даёт право класть болт на правила, а тем более оскорблять других пользователей.
Ещё хуже, когда парни с зелёными никами друг друга покрывают.
Так быть не должно и не будет. Кто с этим не согласен, может сложить с себя модераторские полномочия.

Я вам конкретно и в последний раз указываю на то, что обсуждение действий модераторов тут запрещено.
Больше указывать не буду и отправлю в отпуск
  • 0

WRX (Red 04MY)-> WRX STI (Black Mica 02 MY) -> WRX STI Prodrive (Blue Mica 02 MY) -> Evolution VIII (Black) -> WRX STI (Blu Mica 04 MY) -> WRX STI лиса (Blue Mica 06 MY) -> Evo IX (Yellow) -> STI покемоша седан (white pearl MY10)
exigo

Сообщение exigo » Пт мар 20, 2020 14:00

Dragon писал(а):Чому я наполягаю на терміновому визнанні ЗЕвиборцями та ін. їхньої помилки?

А якщо б ми об'єдналися та вимагали запросити на цю посаду когось адекватного - наприклад Яценюка?

Как говорится вопросов больше не имею :D
  • 0

exigo

Сообщение EJ20 » Пт мар 20, 2020 15:06

Соглашусь, яйценюх достойный кандидат на все должности. :facepalm:
  • 0

Слава Україні, смерть ворогам!
EJ20

Сообщение Canton » Пт мар 20, 2020 16:02

Кто бы как к "Кролику" не относился, надо отдать должное - профи он крепкий и дело знает туго...Если сохраним государственность - в недалеком будущем его деятельность (и его правительства) будут изучать, как пример действий в архикризисной ситуации. Во все учебники войдет... :uaflag2:
  • 0

Не злопамятный. Просто злой и память хорошая.
Canton

Сообщение Dragon » Пт мар 20, 2020 17:17

денис захаров писал(а):Dragon
Вот нафига ты фабрикуешь дело ,,поклоников Зеленского,,?Ейбо як мала дитина.Ты мне больше нравился при Порошенко.Когда критиковали президента,ты всё время писал,типа,,всё будет хорошо не переживайте,жалуйтесь куда надо,всё наладится,,.Успокоил всёх.И тут бац,всё пропало,всё пропало.Даже не знаю что и думать.Скажи честно,ты думаешь что твою лабаторию на ноль умножат?

Тому що раніше уряди Яценюка, Гройсмана та Пороха безумовно мали проблеми але вони водночас багато корисного державі робили.
Тоді багато зрад вигадували пропагандони кремля та наші каломойські.
А зараз навпаки - совкове чортзнащо та дійсні зради!
Одне діло хвалити Субару Імпрезу за повний привід та терпіти недоліки комфорту порівняно з Мерседесом МЛ, інша справа хвалити якийсь Москвич-412 та закривати очі на те що це совкове лайно.
Аналогія зрозуміла?

exigo писал(а):
Dragon писал(а):Чому я наполягаю на терміновому визнанні ЗЕвиборцями та ін. їхньої помилки?

Как говорится вопросов больше не имею :D

Це лише один з варіантів який можна було б конструктивно обговорювати тільки й усього.
Але можна кепкувати чи сваритися допоки все не впаде взагалі
  • 0

Dragon

Сообщение igor. » Пт мар 20, 2020 19:31

• 0

igor.

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём