sergey190860 писал(а):Dragon писал(а):Помирати під бомбами будемо весело обговорюючи "сватів" чи сумно дорікаючи гладковським?

Алексей, никто тебя бомбить не будет. Нынешняя власть со своим монобольшинством во всех структурах сольёт страну мирно и постепенно. Немножко сегодня тут, немножко завтра там и т.д. Что мы сегодня и наблюдаем: кинули какой-то "пробный камень" - смотрят на реакцию общества - выбрали всю возможную слабину и кинули второй. Зелебобики в экстазе "лишь бы не порох" даже не вдумываются в происходящее, а патриоты просто окуевают от такой борзости и безпридела и начинают делать ошибки, за которые гуртом идут под суд. Остальной "холодец общества" вообще кроме платёжек за комуналку ничего не интересует. Зенелох обещает рулить только один срок, а больше и не надо. Если нам втулят взад ордло, то на следующих выборах победят медведчуки. И мы вернёмся опять в так любимую тут некоторыми быдлоопу с бывшим "легитимным".
Имхо, я не вижу на сегодня каких то предпосылок для какой то более-менее серьёзной протестной политической активности, а тем более очередного майдана. Есть все предпосылки, что всё может пройти тихо и спокойно. Кто то будет счастлив в быдлостане, кто то свалит из страны, кого то посадят. В общем, бомбить не будут.
Повністю згоден. Нас по-тихому зливають. Щоб "бєз шума і пилі" як вони кажуть.
Як у тому прикладі з жабою.
Якщо жабу кинути до кип'ятку, то вона вистрибне звідти. Але, якщо вона буде сидіти у холодній воді, яку підігріватимуть поступово, то жаба "протикає вспишку" і звариться к зеБЄні матері.
Ось так само й варять нас з вами.
Поступово.
Dragon писал(а):sergey190860 писал(а):Dragon писал(а):Помирати під бомбами будемо весело обговорюючи "сватів" чи сумно дорікаючи гладковським?

Алексей, никто тебя бомбить не будет. Нынешняя власть со своим монобольшинством во всех структурах сольёт страну мирно и постепенно. Немножко сегодня тут, немножко завтра там и т.д. Что мы сегодня и наблюдаем: кинули какой-то "пробный камень" - смотрят на реакцию общества - выбрали всю возможную слабину и кинули второй....
...
...В общем, бомбить не будут.
По-перше я не думаю що патріоти будуть терпіти утиски безкінечно.
Раніше чи пізніше буде якась "відповідь" і боюся вона несподобається нікому.
З танками та кулеметними чергами на вулицях.
По-друге я дуже сумніваюся що теперішня влада втримає економіку.
Некомпетентність місцевих блазнів десь співпаде із коливанням світових ринків і "холодцям" стане дуже зле.
По-третє не вірю у те що "реінтеграція" ОРДЛО можлива "мирна".
Звідти полізуть бандюки зграями у інші міста, правоохоронці та патріоти якось на це реагуватимуть.
По-четверте Рашка наврядчи чекатиме лише чергових виборів в надії на мертветчуків.
Будуть нові теракти, нові збурення у східних містах, морське піратство тощо.
Тому у будь-якому випадку прогнозую - ПОНОВЛЕННЯ ВІЙНИ НЕМИНУЧЕ.
Тому й наполягаю на тому щоб вже зараз думати про політичні зміни поки ще не пізно - щоб поновлення війни зустрічати з кращим складом державного керівництва
Може бути будь-що. Але пам'ятати потрібно те, що люди - тупе м'ясо. При чому, абсолютно всі. І якщо пропаганда не діє на тебе, чи мене, то це лише означає, що її не створювали для таких. А ту, яка на мене, чи на тебе діє, ми обидва навіть не помічаємо і впевнені, що ми - найрозумніші та найтверезіші "...з усієї цієї бидломаси..."
Насправді - ХЄРТАМ!
Потрібно завжди пам'ятати про це.
Тому, у сучасному Світі, майдан можливий лише за умов великих капіталовкладень та величезних ресурсів.
Так було і у 2004-му році, і у 2014-му. Тому, поки із зомбоящика не дадуть команду - "ВСІ НА МАЙДАН!", ніхто туди не піде. Всі будуть мовчки обурюватися на кухні та вести активні бойові дії у соцмережах.
І похєру на всі "червоні лінії".
При достатньо тривалій обробці, влада може спокійно страчувати патріотів на майдані і народ цій владі нічого не скаже, а буде МАКСИМУМ лише мекати та мукати в себе вдома, якщо не підтримувати подібні страти.