От і настав час розплати)))) Мені тут натякнули про "нездорову"реакцію за передплату за доставку......так от..
((((Блок в сборе, с каленвалом, маслонасосом, поддоном.По моим сведениям прошел 170 тыс( купил с машиной, точно сказать не могу)
Прекрасно заводился, ехал.Ничего не стучало, не гремело, начал кидать дым.))))Це опис того самого блоку,за який хотіли 400$.....Ладно,торг...дискусія...торг....образи в мою сторону....знову дискусія.....і я знову повівся на Одеситів(Без образ,буду вважати,що так співпало))))так от,заплатив я повну вартість цього"їздячого"блоку всю вартість на картку приват банку громадянина ........ забрав з пошти(Дурень).... привіз на роботу,розматав, брудний(дуже)помив)))на стіл кидь його... за коліно рукою оп....і чую,що знову Одеса шутить)))) СУКА СТУКАЄ!!!!!Це було не гарно зі сторони продавця....Я можу уявити як він на авто не стукав(((( ДЯКУЮ!!Нічого особистого....Аааа,,забув,,деяких деталей з опису зовсім НЕМАЄ....Дякую..Завтра розберу відпишуся))) Вибачаюсь, накипіло,можливо не в тему,але...

Я думаю,можна закривати тему