Модератор: Dr.House
Lambert писал(а):якщо індикація на кнопці працює - значить, до кнопки напруга приходить
крок перший: перевірити вольтметром, чи з'являється напруга на вихідних клемах кнопки при увімкненні підігріву
крок другий: перевірити, чи під'єднані роз'єми під сидіннями
крок третій: омметром перевірити справність ниток нагрівачів у самих сидіннях, на їх роз'ємах (потрібно зняти сидіння)
при демонтажі сидіння доведеться відключати і роз'єм подушки SRS, я би рекомендував попередньо зняти клему з акумулятора на той час поки подушка буде відключена (бували випадки що помилка системи SRS не скидалася сама)
Там на фішці під сидінням контакт відійшов, пасажирське ще детально не оглядав але виникло питання. При огляді під сидінням знайшов ще 2 фішки які ні до чого не підключені. Що це і куди?Yurgen88 писал(а):Ще питання по темі. Якщо машина араб то в мене може не бути обігріву зеркал? Бо знаю, що обігрів зеркал вмикається разом з кнопкою обігріву заднього скла але скло працює, а зеркала не реагують.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 33