Живу я в славному районному центрі не менш славноі Львівськоі області. До Львова 60км. Місяць назад я цей шлях проіхав за 1год 10хв. Сьогодні пішло вже півтори години. Дорога в щент зруйнована. Я вже навіть сумніваюсь що іі будуть латати, як це сталось з міжрайонними дорогами - там не ремонтують останні 3 роки.
На зиму ставлю на свого покемончика 15ки з 205/65/15. Все чудово, за два сезони "пробив" підвіску всього 2 рази. По ямках в самий раз кататись. Але зима шипована, і по сухому асфальту шумновато.
Ставити 17ки штатні зараз взагалі не варіант - рідний комплект дисків за 30к км змінив форму з круглоі на овально-квадратну. Ті що є зараз 17ки, при такому асфальті, повторять іх участь, тільки значно швидше.
Коротше кажучи, треба мені резину 205/70/15. Таку щоб тримала удари, коштувала мало. Можна б/у.
Тут два варіанти. Або купити щось б.у літнє. Але не знаю що в такому розмірі іздить і на яких форумах таке можна знайти.
Або повиривати з своі зимовоі шипи і кататись на них все літо. Резина відходила вже два сезони, 8к км, загубила вже 5% шипів. Планував на ній ще один сезон відкатати і на мусорник. То може краще на наступну зиму взяти свіжак?