ARMEN писал(а):
Ответь на вопросы если я чего то не понимаю
Почему на майдане, в подавляющем большинстве, находятся жители трёх областей Львов, Тернополь, Ивано-Франковск ? При этом количество протестующих с Юго-Востока такое, что его можно даже не учитывать.
Почему захват обладминистраций с насилием, произошёл опять же где ? Правильно ! в выше указанных областях. А на том же Юго-Востоке, люди ходят на работу и живут как жили и ничего не громят и не захватывают. Почему ?
В дополнение, Юго-Востоку тоже не нравиться ныне существующая власть и система, но никто не идёт на боестолкновения с властью. При этом трусов и тупых нет. По материальному достатку, от западных областей не отличается, подавляющая масса в РФ не хочет, так обьясни ПОЧЕМУ ТАКОЙ РАСКЛАД ?
Почему на майдане, в подавляющем большинстве, находятся жители трёх областей Львов, Тернополь, Ивано-Франковск ?
Ти там був? Чи ти дивлячись тв і всіх хто розмовляє рідною мовою асоціюєш з цими трьома областями?
Там є всі області включаючи ваш Крим який найбільше кричить і призиває до сепаратизму. Чому я так говорю бо заклики від розколу йдуть тільки від вас в теперішній ситуації. І більше ні з одної області України!
При этом количество протестующих с Юго-Востока такое, что его можно даже не учитывать.
Так їх менше але дійсно дохуау

киян маса особливо вечором наплив неймовірний, Житомир Вінниця Дніпропетровськ Одеса Херсон Харків є всі регіони друже повір

чи вони також до трьох вищезгаданих областей відносяться,раджу поїхати , а потім говорити

І каку склеїли першому з якого регіону
По материальному достатку, от западных областей не отличается, подавляющая масса в РФ не хочет, так обьясни ПОЧЕМУ ТАКОЙ РАСКЛАД ?[
А ти думаєш нас хтось в Європі чекає чи дуже хоче несміши... Я і багато інших хочемо жити за правилами європейських країн в себе, щоб нас за гімно і бидло не мали і не називали другосортними
Чому всі ті хто біля руля і біля тих які біля нього тайм взагалі всі хочуть відватися як европейці їздити на машинах закордонних їздити відпочивати за кордон. Скажи чому всі хто добивається до влади зразу відправляє туди своїх дітей родичів купують там будинки. Чому так званий ЦАРЬОВ новий рік і Різдво зустрів там з своєю сімйою і найдорожчою тьощою там, а не тут чи десь в Росії чому в Сочі не поїхав? Чому?