Gosha писал(а):DragonНічого дивного, враховуючи скільки пропагандистських фейків Путлер, Коломойський та такі як ви разом з ними (еге ж хороша компанія?) проти Пороха поширювали.
Але результат цього - Зе-катастрофа до якої ви причетні, за що вам окрема "подяка"!
Але люди поступово прокидаються і твоя порохофобія все більш неадекватною виглядає
у йухла с порохом нааамного больше общего (бизнеса,друзей,общих интересов итп) чем с коломойским
Бла-бла-бла як завжди.
Порох досяг томосу, безвізу, відновив ЗСУ, створив міжнародну коаліцію - це факти!
Коломойський роздерибанів ПриватБанк - теж факт.
Яке гарне порівняння)))
Gosha писал(а):зеленский это прямой результат "работы" пороха, скажите спасибо что не бойко или какой-то мураев...
Зеленський - це прямий результат вашого бажання халяви!
Замість будівництва вітчизняних танків ви вимагали дешевих імпортних авто.
Думати ж хоч інколи треба, зокрема що під час війни важливіше!
Gosha писал(а):люди не просыпаются а просто забывают это именно так работает и ты это прекрасно знаешь
Люди прокидаються від рашепропаганди та порівнюють Зе-просьори з досягненнями Пороха тощо.
А щодо "забування" - це ти мрієш що всі забудуть що ти тут верзеш з часом, от тільки фіга з два, нагадуватимемо)))
Gosha писал(а):Немає ознак здорового глузду коли ти порівнюєш успішного державного діяча з гівняним акторішкою!
Та ти стільки різної маячні кажеш, де там ще якісь корисні думки чекати)))
Купуй свіжий Фінік, а я краще стару Субару, та буду знущатися у зимку зокрема)))
успех понятие относительное, порох 100 процентов сделал успешными свою семью, друзей, близких итп жаль просрал главный шанс в новейшей истории украины, но то такое, кататься по европке без визы это-же важнее чем сломать прогнившую систему))
да катайся ты на чем угодно, только не рассказывай что это лучшее что может быть ибо это не так))
Мені не цікаво що Порох зробив для своїх, мені важливіше що він зробив для України!
А зробив для України він багато - оцінено зокрема канадським послом, представниками МВФ тощо!!!
І шанс відновлення державності вперше за кілька сторіч ми якраз маємо!
А те що ти називаєш "шансом" - це облом твоєму бажанню отримати халяву під час війни!
І я не розповідаю що автівка 90-х краща, я регочу з того як кілька упоротих намагаються вихвалятися у порівнянні з нею лімузинами 2020-х)))
Gosha писал(а):Тю, а коли ти Азірова вихваляв нормально було?
В результаті Порох використовував ригів під час війни на користь України.
І багато чого іншого корисного для України зробив - томос, безвіз, армія, реформи!..
А ти можеш лише по дрібницях до видатної людини чиплятися, дякую що вчергове надав можливість нагадати
а как ты юльке вылизывал, помнишь? :)) "за данецким стоят бандиты, а за юлькой честные бизнесмены" (с) Дракон. Помню как мы тогда всем форумом поржали)))
Чому ватяні та напівватяні будь-яку розмову до статевих відносин звертають?)))
А ти Азірова гарно лизнув, коли назвав видатним економістом?)))
У 2006-07 роках Тимошенко зробила кілька правильних державницьких кроків -
1) переоснащення НДІ та ВНЗ новим устаткуванням,
2) кампанію проти олігархів-монополістів.
Нажаль потім були газові тощо лажи(((
Але ваше "іржання усім форумом" (с) призвело до царювання Януковоща - от ви ж мої мегарозумні та ультрапатріотичні, авжеж?)))
Gosha писал(а):и вспоминая мою реплику про азарова ты почему-то каждый раз забываешь вторую часть предложения в котором я написал "жаль что он не любит украину" но это типичная для тебя манера вырывать слова из контекста и подменивать понятия))
Так само як ти ігноруєш досягнення Пороха тощо та повторюєш лише дурнуваті меми проти нього та ін.)))
Твоя вибірковість тебе не напружує - тож терпи мовчки
Gosha писал(а):мелочи это то чем вам нассали в глаза и уши продолжая при этом "пестити" систему которая взращивалась 24 года...
порох это алчное, а теперь мы еще точно знаем что и трусливое животное которое при малейшем шухере первым рейсом свалило из украины))
Але саме те що він "пестив" у 2014-2019 роках змогло витримати рашистьську навалу, незважаючи на твоє ниття, ой лишенько)))
Уяви ситуацію - з під'їзду виповз бомж, ригнув на свої черевики та сказав вслід відїжджаючему по справах хлопчику на Саабі "ти від мене втік, алчна істота!")))
Ось десь так виглядають твої коменти щодо видатного державного діяча, сорі.
Мені цікаво як ти заспіваєш коли Порох повернеться та засудить Зе-команду та інших посіпак?
А він за судову відповідь реально взявся)))
Gosha писал(а):А у тебе взагалі жодних передбачень будь-яких тим паче успішних немає)))
Тобто коли ти ведеш себе як незрілий хвалькуватий клоун - це краще?)))
я не верю в аналитику, я верю в инсайды, главное чтобы инсайды были не такие как у господина великовозрастного разведчика с обостренным ЧСВ или кто он там))
Кто здесь главный клоун весь форум уже давно знает, так что расслабься Алексей я на твои лавры главного клоуна форума не претендую
Які ще інсайди від поціновувача вполучанінова та чілачави, кидай смалити ту дурь яку смалиш)))
Ти вже навіть не смішний, ти реально не дуже адекватний якщо це своє невігластво вихваляєш(((
Gosha писал(а):Форестероводів вистачає, де там "одіночєство"?)))
Але перш за все для цього потрібно бути упевненим що для мене автівки це головне у житті, що у мене інших джерел витрат немає, що у інші справи не вкладаюся тощо)))
І все одне краще старі Субари ніж гламурні саабофініки)))
"индульгировать в гордом одиночестве на форик" дословно означало "дрочить на форик")) ты дрочишь на машину на которую при желании можно заработать за 1-2 месяца, а ты из этого делаешь мечту всей своей жизни...
А хто взагалі у твій мозочок вклав велику думку що Форестер це мрія усього мого життя?)))
Це гарний універсальний транспортний засіб, перш за все, про який як свого часу писали у одному автовиданні "може поганяти майже як Порше Кайєн тільки у N-разів дешевше")))
І я на нього пересяду коли ця набридне та коли іншими справами не дуже завантажений буду, і теж буду оцінювати позитивно можливості, готуйся)))
Gosha писал(а):субатуса всегда объединяла достаточно увлеченных автомобилями людей, и да, для многих машина была главным в жизни, для тебя машина это тоже очень даже главное просто у тебя на это нет денег, сорян за прямоту))
конечно старая субару лучше, кто-же спорит
Взагалі-то є загальновідомі меми щодо того що деякі покоління Субару були більш вдалими, а деякі менш вдалими, що взаємозамінність агрегатів зокрема у деяких поколінь була фантастична, а у деяких гірша...
Але ти не відволікайся, індульгіруй (с))) на свій сааб зранку та ввечері)))
Gosha писал(а):
)
"risovach.ru" гарно?
Навіть недоречну картинку з кацапського файлообмінника притягнув, начвертьватяний чи як?)))
Gosha писал(а):У тебе своєї думки взагалі немає, за тебе получанінови та чілачави думають, тебе до аналітики як пішки до Марса)))
Аналіз порохофобських статей = розкриття фейків з 2014 року регулярно, дякуючи зомбованим опонентам)))
Це ти зніми корону, менеджеру з продажу пластикових тазиків та помічнику арестовича на півставки вона нідочого)))
ну правильно, то что за тебя тебе разжевывают как нужно воспринимать любую информацию которую выкладывают в интернете против пороха сделало тебя именно таким тупым как ты есть))
Ти що там покурив чи випив?
Сам хоч зрозумів оцей свій брєд?
Gosha писал(а):А то что ты принимаешь ссание в уши в порохоботских пабликах за "свою точку зору" это плохой признак, очень.
Лучше быть продавцом пластиковых тазиков, машин, резины, запчастей, продуктов питания, услуг, кофе, да чего угодно чем быть недоученым недопреподом (не одной своей статьи, одни репосты) и недопорохоботом (ни одной собственной мысли, одни репосты)))
Це мені розповідає шанувальник получанінових, чілачав та рашиків-пономорьових??????????
Ми у тебе жодної твоєї аргументованої думки не бачимо - лише п'яні вигуки про якихось нечесних бізнесменів від абсолютно чесного бугага бізнесмена)))
ББС, Голос Америки, Нью-Йорк Таймс, Дзеркало тижня - оце "порохоботські" ресурси???????????????))))))))))))
Боже боже, статті ще якісь наукові наш хвалькуватий невихований хлопчик хоче почитати, ти там дійсно окрім назви щось зрозуміти мрієш?)))
Слухай, ну реально дякую за твої дописи - ти вже антирекламу прибічників Зе-гівна робиш шикарну, браво)))