Gosha писал(а):DragonGosha, ну 80% твоєї демагогії це як завжди банальне хамство та самовихваляння, витрачати зайве місце форуму на цитування маячні звісно шкода, але збережемо твої чергові зашквари для задоволення читачів та модераторів)))
когда престарелое недоразумение начинает рассказывать какой болт и с какой высоты он кладет на мнение оппонентов он сразу получает ответ в понятной для него форме, его как обычно мокают в его-же зашквары))
Ну тобто ти саме як мала забіякувата дитинка образився на ілюстрований жарт про болт у космосі (!), розпсихувався та настрочив величезну купу лайна...
Цікаво, як це прокоментувати без згадування науки психіатрії?
Gosha писал(а):То якого ж біса ти лізеш ще й у обговорення Субару-кросоверів зокрема, якщо не розумієшся не них??????????
Чисто щоб повипендрювалися як завжди?
Ай-яй-яй, як по-дитячому
я пишу что не понимаю аутбек или форестер как автомобильное понятие, я об этом и 10 лет назад писал, мое мнение в отличии от твоего не меняется в зависимости от "конъюнктуры рынка"))
Тебе писал что называть второй быстрейший хот-хетч в мире "картингом для блондинок" может только полный автомобильный профан чья роль на автомобильном форуме должна сводиться исключительно к чтению

хотя нет, ты еще можешь бильштайны по отзывам в интернете обсудить
Тобто ти не розумієш один з самих масових та динамічних сегментів світового автопрому...
Бізнесмен який начебто повинен розуміти ринки, весело.
То чия це проблема що ти не розумієш переваг кросоверів над звичайною пузотеркою?
І знов-таки, якщо жарт про "картинг" викликав у тебе таке нервове перезбудження - то дивись вище щодо опасіння за стан здоров'я
Gosha писал(а):Після того як тебе вже неодноразово декілька клубнів у суперечках опустили з небес на землю як окремо так і разом - чи я б корова мовчала щодо "нічтожен і смєшон", мажор-хвалько)))
Количество клубней которые считают тебя глубоко больным и неадекватным человеком на фоне тех которые попытались со мной попереписываться и тихонько отвалились "ничтожно и смешно")) поважна людина, ага

а это на самом деле выглядит как диагноз))
Це ти рахуєш тих хто облажався із політичним вибором, обравши під час війни клоуна головнокомандувачем, та образилися на те що їм про це нагадують?
Ну було б дивно якщо б вони не ображалися - приємно було б якщо б вони проявили мужність та визнали - але зрозуміло що це важко, сила духа потрібна.
Але нюанс у тому що вони не лізуть у мерзенні сварки на відміну від тебе.
Вони просто ігнорують начебто, правда регулярно виявляється що вони чомусь теж в курсі переписки у цій темі, але ж вважається "офіційно" що їх тут немає.
Тоді питання, тобі яке діло до того що не читають і кого ображає те що не читають?
Ти ж вже визначись - чи мої дописи геть кумедні, чи вас реально вражають.
Бо інакше доведеться припустити що єдина твоя мета примусити мене не писати правду
Gosha писал(а): Твоє голосування за Пороха у 2014 було боюся єдиною корисною для суспільства дією.
Але ти сам визнаєш що це було через очікування "халяви від царя-батюшки" замість справжніх реформ Пороха+Ко, які ти прогавив(((
не хотели а требовали и не халявы а изменения правил игры, но ты тупой, ты не поймешь.
Це ти про найтупіше бажання мати нахаляву євробляхи під час війни?
Дійсно, вельми тупе бажання - ой, вибач, але ж це ж ти бажав, авжеж?
Gosha писал(а): Тобто ти спеціально зайшов до порохоботів щоб розказати порохоботам як порохоботи нікому не цікаві???????
Л - логіка)))
Слухай, я тобі по секрету - вдруге або втретє? - розкажу як працює фейсбук.
А працює він так що створює спільноти по інтересах - тобто якщо ти порохофоб то ти будеш бачити лише дописи порохофобів автоматично.
Тобто навіть якщо вже весь фейсбук захопили порохоботи - ти все ще будеш впевнений що навколо лише порохофоби.
А це соціально нерепрезентативне сприйняття, яке вводить тебе в оману - так само як Зе вас вводив у оману щодо Оману)))
До речі, дякую дуже дякую я ще премію отримаю за багато букв завдяки твоїй демагогії)))
порохоботов на этом форуме не больше чем порохофобов, выдохни))
я пришел в адекватное сообщество где нашел понимание от понятных мне по духу и мироощущению людей, то что здесь есть свой местный дурачок Дракон над которым все ржут я знал и десять лет назад, но сейчас он пишет постики на сложнополитические темы и над ним смеяться грешно ибо над больными нельзя))
В фейсбуке есть еще такая штука как комментарии друзей, через нее можно попасть в очень интересные группы, и почитать и увидеть уровень развития порохоботов, да и в каком-то "хуевом киеве" обязательно найдется какой-то идиот который напишет что-то в стиле "даа п при порохе такой херни небыло" и пофиг что идет обсуждение брошеных котиков))
я давненько отписался от всякой идиотской политоды, сейчас нет не времени ни желания разбираться ибо как писал ранее мистер мемасик теслу нужно газом заправлять))
Ла-ла-ла.
Коротше кажучи, ти прийшов помірятися зі мною дурістю, ну що ж, дуже дуже розумно з твого боку.
То отримав задоволення від опонентів які натикали тебе носом у зашквари чи не дуже?
Gosha писал(а):Але ж рейтинг Пороха як єдиної реальної патріотичної сили вельми непоганий щонайменше на фоні усіх інших демократів та патріотів разом узятих.
Набагато прикольніше подивитися на рейтинги "слуги народу" та ціни у магазинах тощо.
Якби вибори президента України відбувалися найближчим часом, то за лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко проголосували б 17,7% українців, голову фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка - 11,5%, президента Петра Порошенка - 10,7%
август 2016 года пруф
https://www.pravda.com.ua/news/2016/08/31/7119213/Если бы в ближайшее время состоялись новые выборы президента, то 28,8% украинцев проголосовали бы за Владимира Зеленского. Пятого президента Петра Порошенко поддержали бы 15,9%, а Юрия Бойко – всего 14,6%
[url]https://24tv.ua/ru/skolko-ukraincev-progolosovali-by-za-zelenskogo-sejchas-rejting_n1326118
[/url]
опять-таки это все что нужно знать о аналитических способностях дракона
"в моменте" порошенко отстает от зеленского по рейтингам в 3(!!!) раза, пороха поддерживает больше народу когда он тупо сидит и ничего не делает
В огороді бузина, а у Києві дядька.
Сам зрозумів що за плутанину написав чи лише щоб абищось відповісти?
28% та 15% - це в три рази чи менш ніж вдвічі?
Боже боже, це так рахує наш бізнєц
Gosha писал(а):Знаєш що найкумедніше?
Те що вочевидь 90 відсотків бізнес-досягнень декого - це заслуга батьків.
І що майданом дехто прикриває своє добре відношення до Азірова та деяких рашистів тощо.
Дехто вважає що можна робити що завгодно, підтримувати зрадників - а потім серед інших забігти на майдан та отримати індульгенцію.
Боюся що так більше не прокатить, снєсунчики ви наші маленькі
даже те 10 процентов которые ты так щедро даешь лично мне в кратности перекроют все твои успехи за всю твою жизнь.
еще раз про поддержку азарова если ты тупой и не умеешь читать напомню что писал я о его проф качествах но уточнил что худшее в нем то что он не любит украину, твои попытки вырывать слова из контекста выглядят как потуги старого маразматика или может это альцгеймер подкрался незаметно?))
Пан Альцгеймер, та про які ж до біса економічні здібності Азірова ви кажете - з епохи грабунку, відкатів, схем, рейдерства, розпилу на Євро-2012 тощо???
А ще згадай як цитував путинську пропаганду від Іллі Пономарьова.
Про відсотки добре що не заперечуєш
Gosha писал(а):Судячи з концентрації лайна у дописах деяких мажорів вони занадто у нього поринули, це насправді дивно та неприємно, але якщо цим мажорам лайно це звичне середовище - ми нормальні люди можемо лише поспівчувати та порекомендувати звернутися до відповідних медичних фахівців психіатричного профілю
судя по нежеланию общаться с тобой 90% твоих полит. оппонентов присутствующих на форуме условное "говно" из моего поста это ты. И перед тем как советовать мне обратиться к психиатру задумайся, если тебе о твоей неадекватности пишет 100% твоих оппонентов, а мне написал один человек и это ты, то может действительно у тебя проблемы?
У тебе дійсно проблеми і з математикою, і з соціологією, і з логікою.
Ще раз, якщо опоненти голосували за Зе-клоуна та ображені на те що їх за це штурхають - то геть логічно що вони незадоволені критикою.
Але ж геть логічно що їх штурхають, бо ми через них маємо збитки.
Але чомусь ти забуваєш про тих хто підтримують мої тези.
Але головне що вам не подобається сам факт критики за помилки, бо так само завзято ти сперечаєшся і з Кантоном, і з іншими, яких зовсім не 1 як би ти не маніпулював словами.
Просто я дещо більш впертий, не ігнорую тебе на відміну від інших та називаю речі своїми іменами