Gosha писал(а):DragonПорошенко досяг для України томос, безвіз, розпочав важливі реформи, українізацію, відновив армію, створив міжнародну коаліцію - дякую що знов надав привід нагадати!
Від нього було багато користі для держави
.
оп и еще денежка Дракону на карточку залетела
маніпулятор та порохофоб звинувачує когось у маніпуляціях...
Тобі самому не смішно?
манипулятор жалуется на то что его манипуляции начали регулярно выявлять и не стесняются тыкать его в это носом, блин, это прикольно))
Ні, ви саме адвокати Зе які поступово переходять до категорії посібників зрадника
про зэ из порохофобов (прикольное название, надо запомнить) вообще редко кто вспоминает, разве что когда ты в очередной раз начинаешь блеять (привет за кукареканье) про что-то в стиле томособезвиза забывая про сотрудничество например пороха с рашистами через прокладку в виде мертвечука, тебе объясняют что разница между тупым зеленским и алчным порошенко непринципиальна, принципиальна лишь разница в том кто как дорвался до корыта.
Свого часу Юлька (с) "загравала" з наукоємними галузями, зокрема відновлювала приладову базу ВНЗ та НДІ, від неї деяка конкретна користь державі була... доки не пішли газові зашквари тощо.
Це все треба об'єктивно розрізняти щоб у політиці хоч щось розуміти
и как ты тогда не разглядел такой бриллиант как порошенко, а блин, помню, порошенко ведь тогда с рыгами работал
Дурниці як завжди пишеш.
Порох почав подавати позови за брехню, скоро почуємо як ви вибачаєтеся як усі ваші куплені бігуси
ну да, в суде дело развалится по формальному признаку, ибо доказательства собраны ненадлежащим образом, понимаю))
Знов набір непов'язаних слів, у вас там за кількість буков доплачують у ОПі?
СДПУо-шник СДПУо-шнику глаз не выклюет
читай на повторе пока не поймешь))
Більш того, під час загострень періодично дизпальне з Рашки йшло короткими шляхами на українські нафтобази біля зони АТО, щоб ефективніше вбивати рашистів.
У їхніх рядових експортерів мізки кипіли як їхня влада це дозволяє - бо війна гибридна.
Але це було нам на руку - хочеш показово залишити наші танки без пального?
все намного проще, но ты не поверишь))
если-бы рашка хотела оставить танки без топлива то произошло-бы это за один день но почему-то не произошло, не задумывался почему?))
и нет, это не великая дипломатическая победа порошенко
Гарна ідея, реально!
Я неодноразово підтримував пропозиції ввести військовий стан тощо.
Уяви, більшість АЗС зачинена, ти пішки з каністрою шукаєш по Київу де можна поганого А92 набрати, опалення по містам ледь працює, віялові відключення електрики та ін...
Оце було б гарно, патріотично і радісно, авжеж?
Мабуть це й була головна помилка Пороха - він для рагулів комфортне життя зберіг під час війни
нет, не так, все проще, при военном положении бизнес с рашкой вести не получилось-бы, вот и все

Цікаво, чи ти коли-небудь вибачишся якщо нарешті усі твої закиди розвінчають чи будеш порохофобією навіть з еміграції у випадку поширення війни страждати?..
Адвокати п’ятого президента України, лідера "Європейської Солідарності" Петра Порошенка подали позов до нинішнього глави держави Володимира Зеленського з вимогою визнати протиправним приховування від суспільства "прослушок" і зобов’язати оприлюднити всі так звані "записи Бігуса" у первісному вигляді...
https://bykvu.com/ua/bukvy/advokaty-por ... ky-bihusa/
А потім ще за вагнергейт Зе потримати та його прибічникам нагадати що ви зробили це разом
извиняться я буду только перед своими детьми за то что в 2014м году поверил этой алчной мрази...
для того чтобы понимать как разносятся дела по формальному признаку надо хотя-бы неделю поработать в прокуратуре или оплатить хорошего адвоката, не так важен ответ как важно правильно задать вопрос, но я сомневаюсь что ты понимаешь о чем я сейчас написал))