А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее

Сообщение ARMEN » Ср июл 07, 2021 04:49

Dragon писал(а):А від вас ми нажаль бачимо лише репости ворожої пропаганди мовою ворога до речі

Так как я на мове, типо я дАртаньян, а вы все пидар%сы, кто тут на россиянской пишет.Я этот посыл понимаю только так.Тут все на форуме на 99,99 % размовляют мовою ворога.Вопрос - чё ты тут забыл ?
Ну ты реально придурок 8)
  • 0

Кацапія має бути знищена.
ARMEN
Патриарх

Сообщение Andr3y » Ср июл 07, 2021 06:55

Gosha писал(а):а представь что татаров тоже все переосмыслил и работает на благо украины а вы его с багном смешали))
или это не работает с не сторонниками порошенко?))

Как только набу за жопу взяло?)))
  • 0

Andr3y

Сообщение ARMEN » Ср июл 07, 2021 08:55

Andr3y писал(а):Canton
Старожилы форума должны помнить Карпика. У Темы в ФБ на эту тему много написано https://www.facebook.com/tim.karpinsky
Ну и у Шона тоже https://www.facebook.com/ruheight

Никогда бы не подумал что КарпеГ станет оракулом :D Наверное помнишь, когда на парковке Каравана от 30 до 40 Субару стояло в ряд. Хорошие тогда были времена.А сейчас тут воцарился один Дракон :cry:

Изображение
  • 1

ARMEN
Патриарх

Сообщение Dragon » Ср июл 07, 2021 11:14

Gosha писал(а):
Andr3y писал(а):Gosha
Давай только не будем вспоминать тех, кто якобы на крови пришёл, а то вот так неудобненько получается

Володимир Зеленський відмовився звільнити Татарова.

Так президент відреагував на петицію, більше 25 тисяч підписів під якою збирали, зокрема: Олег Сенцов, Сергій Притула, Яніна Соколова, Віталій Дейнега, Сергій Стерненко та інші.

У своїй відповіді Зеленський виправдовується: “... ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством” https://bit.ly/3su4u3Z.

Це дешева брехня, адже президент України має повне право звільняти заступника голови ОП – і Зеленський неодноразово цим правом користувався https://bit.ly/3wk40i3.

Тож дискусію про “цінності” чинного президента остаточно закрито.

Володимир Зеленський розділяє цінності Татарова. А це значить, що президент: підтримує відмазування вбивць майданівців та не бачить проблем в корупційних злочинах Татарова.

Тож тепер ми достапенно знаємо, що саме Володимир Зеленський дав вказівку відмазати Олега Татарова від покарання за злочин, доведений детективами НАБУ.

Саме за наказом президента було організовано незаконні рішення судів, ОГП, ДБР і СБУ, аби лише Татаров залишився непокараним https://bit.ly/3vbKML2.

Своїм підписом Володимир Зеленський засвідчив, що його світогляд не має нічого спільного ні з цінностями Революції Гідності, ні з цінностями цивілізованого Світу.

https://www.facebook.com/678864536/post ... 19537/?d=n

Canton писал(а):
ARMEN писал(а): В частности переобувшийся на лету защитник русского языка Гончаренко.Кстати тебя напоминает.Достаточно перейти на мову и ты уже патриот. 8)

А вероятность осмысления себя в прошлом, работа над ошибками и изменение жизненной позиции не рассматривается в принципе? Нахрена тогда человеку голова дана?
Вот у меня в 14-м позиция, да и все мировоззрение изменилось РЕЗКО...давайте и меня считать перекрашеным.. :evil:

а представь что татаров тоже все переосмыслил и работает на благо украины а вы его с багном смешали))
или это не работает с не сторонниками порошенко?))

По-перше, проти того ж Татарова є конкретні звинувачення, які Зе ігнорує.
По-друге проти того ж Татарова є 25000 голосів за звільнення щонайменше, які Зе ігнорує.
По-третє ви зокрема намагалися дошкуляти Пороху що він декого з ригів не посадив миттєво - а чого ж тоді Зе дозволяєте таке та ще й більше?
Ще раз, ви вимагали щоб було краще - а зробили лише гірше.
Це ваш вирок (с)
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Ср июл 07, 2021 12:04, всего редактировалось 3 раз(а).
Останній дракон ;) :uaflag4:
Dragon

Сообщение Dragon » Ср июл 07, 2021 11:33

Gosha писал(а):Dragon

На війні або за своїх, або з ворогом, без варіантів накшталт "трішки вагітний".
А про дупу лизати - це з лексикону ватяних як завжди, вітаю з черговим зашкваром

Порошенко не свой, он за врага, и бизнес у него с кумом врага, соответственно ты топишь за кремль, ясно, спасибо что разъяснил.

Порошенко досяг для України томос, безвіз, розпочав важливі реформи, українізацію, відновив армію, створив міжнародну коаліцію - дякую що знов надав привід нагадати!
Від нього було багато користі для держави.
На цьому фоні ваші вскукареки щодо того що він "за врага" (с) звучать як симптом, вибач

Gosha писал(а):
Жалюгідна маніпуляція словами як завжди.
Вибачався колись через занадто емоційну реакцію, авжеж.
Але це не змінює того що ви взяли на себе відповідальність як Зе-адвокати диявола.
Це запам'ятається надовго, вирогідно вважатиметься з часом за зраду

Алексей, давай я не буду приводить тебе твои-же цитаты в которых ты неоднократно был уличен в манипуляциях а когда тебя тыкали носом ты или морозился или давал заднюю или переводил тему в другое русло, народ конечно ржет с этого но не думай что этого никто не замечает)
ну или когда тебя ткнули носом про "хворих дiток" например...

Маніпулятор та порохофоб звинувачує когось у маніпуляціях...
Тобі самому не смішно?

Gosha писал(а):и кстати мы не адвокаты зеленского мы прокуроры порошенко и судьи тоже, ты снова путаешь и подменяешь понятия :D

Ні, ви саме адвокати Зе які поступово переходять до категорії посібників зрадника

Gosha писал(а):надолго запомнилось как ты топил за юльку :lol: ана против алигархав за ней стаят бизнесмены (с) :lol: :lol: :lol: мы все помним))

Свого часу Юлька (с) "загравала" з наукоємними галузями, зокрема відновлювала приладову базу ВНЗ та НДІ, від неї деяка конкретна користь державі була... доки не пішли газові зашквари тощо.
Це все треба об'єктивно розрізняти щоб у політиці хоч щось розуміти

Gosha писал(а):
Тобто ви відштовхнули союзників та пішли за ворогом на словах щонайменше.
На війні ти або за своїх, або за ворогів.

ты топишь за бизнес партнера кума путина, мы уже поняли, можешь не повторять, ты за врага.

Дурниці як завжди пишеш.
Порох почав подавати позови за брехню, скоро почуємо як ви вибачаєтеся як усі ваші куплені бігуси

Gosha писал(а):
Ти як друг Азарова не забуть, у чому ти вже щиросердно зізнався усьому форуму

фанату тимошенчихи вообще грех жаловаться на друзей азарова :D
пс эту твою подмену понятий я уже в цитатах три раза разносил но раз тебе приятнее так то ок, мне не жалко :lol:

Ти там не рознесись випадково по форуму взагалі, бо твої рознесіння окрім сміху нічого не викликають.
Свою позицію щодо тимчасової переваги Тимошенко на фоні Януковича я свого часу чітко мотивував, після злочинів Янучара згадувати це теж смішно

Gosha писал(а):
І Порошенко з союзниками зробив основне що від нього було необхідне, починаючи з оборони та закінчуючи українізацією.
Нажаль мабуть занадто м'яко все робив, мабуть треба було щоб просто на вулицях ловили ригіоналів та російськомовних однаково суворо караючи на місці

оп, еще раз "похвалил" порошенко, еще копеечка на карточку залетела :lol:
СДПУо-шник СДПУо-шнику глаз не выклюет, запомни и живи с этим :wink:

Знов набір непов'язаних слів, у вас там за кількість буков доплачують у ОПі?

Gosha писал(а):
У нас більшість населення навіть у інші міста не їздить, у нас особисті автівки не головна проблема під час війни, у нас нафтопродукти з країни-агресора - не намагайся перевести стрілки на чепуху

тебя тыкают носом в схему по которой народ на три ярда долларов обилетили ты считаешь это фигней... ну ок...
и еще, когда ты своей покупкой бензина поддерживаешь агрессора ты как минимум "непослiдовний"

І знов ти пролетів як фанера над Парижем.
Саме тому я неодноразово казав що особисто принципово заправляюся біоетанолом щоб щонайменше 30-40% було вітчизняного.
Чи може ти на велосипед пересів щоб не підтримувати мертветчука якщо він дійсно суттєву частку у нафтобізнесі має?

Gosha писал(а):И еще
1) если-бы в рашке хотели нас взутьь то поставки бензина нам-бы перекрыли в два счета

Більш того, під час загострень періодично дизпальне з Рашки йшло короткими шляхами на українські нафтобази біля зони АТО, щоб ефективніше вбивати рашистів.
У їхніх рядових експортерів мізки кипіли як їхня влада це дозволяє - бо війна гибридна.
Але це було нам на руку - хочеш показово залишити наші танки без пального?

Gosha писал(а):2) если-бы порох был так против рашки то поставки бензина он тоже прекратил-бы
но так как на этом зарабатывали мертвечук с своим бизнес-партнер и по совместительству твоим идолом порошенко то ничего из вышеописанного не произошло, на эту тему было даже расследование радиосвободы году в 17 вроде, погугли.

Гарна ідея, реально!
Я неодноразово підтримував пропозиції ввести військовий стан тощо.
Уяви, більшість АЗС зачинена, ти пішки з каністрою шукаєш по Київу де можна поганого А92 набрати, опалення по містам ледь працює, віялові відключення електрики та ін...
Оце було б гарно, патріотично і радісно, авжеж?
Мабуть це й була головна помилка Пороха - він для рагулів комфортне життя зберіг під час війни
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Ср июл 07, 2021 11:46, всего редактировалось 1 раз.
Dragon

Сообщение Dragon » Ср июл 07, 2021 11:35

ARMEN писал(а):
Dragon писал(а):А від вас ми нажаль бачимо лише репости ворожої пропаганди мовою ворога до речі

Так как я на мове, типо я дАртаньян, а вы все пидар%сы, кто тут на россиянской пишет.Я этот посыл понимаю только так.Тут все на форуме на 99,99 % размовляют мовою ворога.Вопрос - чё ты тут забыл ?

Можливо я дещо незрозуміло написав, ніхто нікого поки що не змушує виключно українською спілкуватися.
Є багато різних форм підтримки України.
На фронті, на виробництві, у волонтерстві, у культурі, у мові...
Ти не кажеш нічого що ти у цьому напрямку зробив, проте насміхаєшся з мови.
То може тут хтось інший придурок? 8)

ARMEN писал(а):
Andr3y писал(а):Canton
Старожилы форума должны помнить Карпика. У Темы в ФБ на эту тему много написано https://www.facebook.com/tim.karpinsky
Ну и у Шона тоже https://www.facebook.com/ruheight

Никогда бы не подумал что КарпеГ станет оракулом :D Наверное помнишь, когда на парковке Каравана от 30 до 40 Субару стояло в ряд. Хорошие тогда были времена.А сейчас тут воцарился один Дракон :cry:

Изображение

Може ти не помітив що у нас війна відбувається.
А перед тим була криза те революція.
Може це тому трішки спортивні автівки менш актуальними ніж танки та зенітно-ракетні системи стали?
А ще пам'ятаю як під час побиття на майдані тут окремі генії на покатушки клубнів запрошували та обурювалися коли за це їх докоряли...
А ще дехто з ексклубнів у анексії Криму участь брали...
А ще дехто вигорожували кацапів на Донбасі...
Яка досада що війна відволікає від веселих автомобільних пригод :'(
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Ср июл 07, 2021 12:15, всего редактировалось 2 раз(а).
Dragon

Сообщение Dragon » Ср июл 07, 2021 11:43

Gosha писал(а):
Dragon писал(а):
Canton писал(а):
Andr3y писал(а):Gosha
Володимир Зеленський відмовився звільнити Татарова.

Пошел за попкорном... :evil:
"Я вам ничего не должен..."(С)

Зараз мабуть наші "знесуни" на саабах терміново шукають у методичках пояснення чому це навпаки добре, чому зносити ще зарано та взагалі з ваЗЕліном жити легко радісно сито безпечно буде... ну може орієнтовно у ХХІІ сторіччі... у радіоактивній пустелі

Леша, я с воскресенья снова на инфинити только теперь 2016-го года :D хотя сааб тоже пока есть))
да похрен мне что на зеленского что на татарова, мне абы вы бизнес партнера кума путина как единую патриотическую альтернативу не впаривали))

просто как-то странно звучит кум чудовища которое убило больше десяти тысяч на донбассе, отжал крым, устроил миграцию миллионов... является прямым бизнес-партнером главного патриота украины порошенко))

Ну тоді снесун на фініку?)))

Цікаво, чи ти коли-небудь вибачишся якщо нарешті усі твої закиди розвінчають чи будеш порохофобією навіть з еміграції у випадку поширення війни страждати?..

Адвокати п’ятого президента України, лідера "Європейської Солідарності" Петра Порошенка подали позов до нинішнього глави держави Володимира Зеленського з вимогою визнати протиправним приховування від суспільства "прослушок" і зобов’язати оприлюднити всі так звані "записи Бігуса" у первісному вигляді...

https://bykvu.com/ua/bukvy/advokaty-por ... ky-bihusa/

А потім ще за вагнергейт Зе потримати та його прибічникам нагадати що ви зробили це разом
  • 1

Dragon

Сообщение ARMEN » Ср июл 07, 2021 13:12

Dragon писал(а):
ARMEN писал(а):

Можливо я дещо незрозуміло написав, ніхто нікого поки що не змушує виключно українською спілкуватися.

У тебя тут уже подобное проскальзывало и не раз.Правильно Гоша писал, что когда тебя как обгаженного щенка начинаешь тыкать в собственное дерьмо, ты тут же начинаешь юлить и сьезжать с базара.

Dragon писал(а):Є багато різних форм підтримки України.
На фронті, на виробництві, у волонтерстві, у культурі, у мові...
Ти не кажеш нічого що ти у цьому напрямку зробив, проте насміхаєшся з мови.
То може тут хтось інший придурок? 8)

Я тебе не обязан докладывать, что где и когда, слишком много чести.Тут на форуме присутствуют уважаемые люди которые знают, что где и когда.Поэтому не надо говорить, кто что зробив,но отличии от тебя я на диване не сидел и по клаве не стучал 24 ч в сутки,а занимался настоящим делом.И смеюсь я не с мовы, а с тебя, потому что знаю кто ты, что ты, чем дышишь и где живёшь. Но в последнее время тебя тут стало слишком много.Ладно если бы писал по теме, но эти шаблоны как у попугая начинают мягко говоря заё%ывать. И я уже не могу понять, или ты психически неадеватен.... или же работаешь на карточку ? Благодаря тебе, из темы даже уже основная масса сторонников Петра Алексеевича разбежалась.И выставляешь несчастного Петра Алексеевича для умных людей в далеко не лучшем свете.А тупых тут немае.
  • 0

ARMEN
Патриарх

Сообщение ARMEN » Ср июл 07, 2021 13:40

Dragon писал(а):Саме тому я неодноразово казав що особисто принципово заправляюся біоетанолом щоб щонайменше 30-40% було вітчизняного.

Даже тут ты спи%дел. Дело не в вітчизняности, а в том что этот шмурдяк самое дешёвое что есть на заправках.Если ты не можешь купить себе нормальное топливо то не надо прикрываться патриотизмом.

Dragon писал(а):Мабуть це й була головна помилка Пороха - він для рагулів комфортне життя зберіг під час війни

И поэтому в самый разгар войны, открыл для них, в самых козырных местах городов, кучу шикарных магазинов Рошен :lol: :lol: слава великому шоколадному гетьману :good:
  • 0

ARMEN
Патриарх

Сообщение Canton » Ср июл 07, 2021 14:17

ARMEN писал(а):а в том что этот шмурдяк самое дешёвое что есть на заправках.Если ты не можешь купить себе нормальное топливо то не надо прикрываться патриотизмом.

Рабинович напел?
Очень жалко, что сейчас с ним проблемы - я бы тоже лил...тестили в свое время у Бороды (сенкс ему за это). Софт даже не заметил, что это биоэтанол... :Yahoo!:
  • 0

Не злопамятный. Просто злой и память хорошая.
Canton

Сообщение ARMEN » Ср июл 07, 2021 15:50

Canton писал(а):
ARMEN писал(а):а в том что этот шмурдяк самое дешёвое что есть на заправках.Если ты не можешь купить себе нормальное топливо то не надо прикрываться патриотизмом.

Рабинович напел?
Очень жалко, что сейчас с ним проблемы - я бы тоже лил...тестили в свое время у Бороды (сенкс ему за это). Софт даже не заметил, что это биоэтанол... :Yahoo!:

Борода меня тогда тоже на него подсадил.Отваливало нереально.Но это было очень давно.А сейчас это всего лишь дешёвая бодяга.А Рабинович тут каким боком ?
  • 0

ARMEN
Патриарх

Сообщение Canton » Ср июл 07, 2021 16:07

ARMEN писал(а):А Рабинович тут каким боком ?

Ну, я думал ты не в теме по Е-40...вспомнил анек...отсюда и Рабинович :beer:
  • 0

Canton

Сообщение Canton » Ср июл 07, 2021 16:08

ARMEN писал(а):Борода меня тогда тоже на него подсадил.Отваливало нереально.Но это было очень давно.А сейчас это всего лишь дешёвая бодяга.

Получается, что скорее ДА, чем НЕТ... :shock: по крайней мере в нашем регионе...
  • 0

Canton

Сообщение Dragon » Ср июл 07, 2021 17:38

ARMEN писал(а):И смеюсь я не с мовы, а с тебя, потому что знаю кто ты, что ты, чем дышишь и где живёшь

Це вже сприймати як погрозу?
Ні, ти не знаєш ніхрєна про мене.
Якщо що зустріну... радісно, дружньо, від серця до серця.
До речі як там твоя пропозиція безкоштовних запчастин з Імпрези якщо я замовкну, все ще у силі?
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Ср июл 07, 2021 18:08, всего редактировалось 1 раз.
Dragon

Сообщение exigo » Ср июл 07, 2021 17:42

Canton писал(а):
ARMEN писал(а):А Рабинович тут каким боком ?

Ну, я думал ты не в теме по Е-40...вспомнил анек...отсюда и Рабинович :beer:

Если разговор за БРСМ, то у меня стоит в машине Flex Fuel sensor (который определяет содержание этанола в топливе) за 400$, так как езжу я на на Е85. Ради прикола налили биоэтанол на БРСМ - спирта аж целых 7% - остальное помои. Вот и леся норм его кушает.
Залить в нее Е40 настоящий, топливная закончится сразу не отходя от кассы, так как работать на норм спирте (биоэтаноле) просто не способна от слова совсем.
  • 0

WRX (Red 04MY)-> WRX STI (Black Mica 02 MY) -> WRX STI Prodrive (Blue Mica 02 MY) -> Evolution VIII (Black) -> WRX STI (Blu Mica 04 MY) -> WRX STI лиса (Blue Mica 06 MY) -> Evo IX (Yellow) -> STI покемоша седан (white pearl MY10)
exigo

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём