Gosha писал(а):Andr3y писал(а):Gosha писал(а):Господа, мне чем дальше тем больше кажется что вы немного путаете теплое с мягким, если зеленский профан и непрофессионал то порошенко циничная, двуличная, алчная мразь, оба вызывают негативные эмоции но как говорят у нас в Одессе это две большие разны))
Так речь же сейчас не про Порошенко) каким бы он ни был, Зеленский от этого лучше не станет
Андрей в твоем случае речь может и не о порошенко но тут есть персонажи которые в процессе коллективного обсирания зеленского любят вставить что-то в стиле "такова манагера упустили и вместа ниво пасатавили этава прафана" так что глобально о порошенко, о прошенко))
и это, обсирайте себе зеленского сколько хотите, но не впаривайте порошенко))
и тут тоже немного не так) если человек конченый то он конченый и с этим ничего не сделаешь, а необразованного можно научить, при наличии у него желания конечно.
Canton
ответ на выпад про whataboutism найдете чуть выше)
DragonНі, це твій Зеленський - за якого ти тепер абсолютно очевидно агітуєш!
я готов не упоминать зеленского если ты перестанешь упоминать порошенко, его партию итп идет?))ну так давай, ты ни слова про порошенко я про зеленского или не готов ?))А ще там таке:
...якби Зеленський і Порошенко вийшли б у другий тур виборів, то за першого віддали би свої голоси 60,4% опитаних, а за п'ятого президента – 39,6%...По-перше, не 5, а 6.
я при первом был очень маленьким, не могу оценивать, но главное что ты уловил о чем идет речьПо-друге "овощ" (с) - це ж Ющенка обізвав мабуть? - незважаючи на отруєння (!) яке йому життя зіпсувало, все ж таки зрушив питання українізації, національної пам'яті, західного вектору, негарно так про нього.
да, я тоже был на оранжевой революции потом божился себе что никогда больше, но потом опять повелся думал раз люди гибнут то может что-то у них там поменялось но нет....А після "тупоголового зека" (с) був топ-менеджер який зберіг країну від руйнації та розпочав важливі зміни.
да, умело сохранил коррупционную систему взрощеную зеком и благополучно ее использовал.я не голосовал за зеленского, мне пофиг на твои выпадыА після того ви обрали "некомпетентного йолопа" (с) незважаючи на всі небезпеки війни.
І може замість брехні проти минулого гетьмана час тиснути на "оточення злодіїв та підлабузників" (с) нинішного "некомпетентного йолопа" (с), зокрема вимагаючи відставки д'Єрмака?
Чи проти того хто спускає методички йти не можна?
так говорю тебе ,давай, я ни слова про зеленского ты ни за порошенко))
О, ти м'яко кажучи знов намагаєшся маніпулювати.
По-перше, Ющенко не просто так був "слабкий".
Його отруїли, риги мали більшість у ВР, а демократи розсварилися через дурні амбіції, це треба було тоді розуміти та долати, а не обирати Зека-1 "через розчарування".
Саме тоді стало модним "противсіхство", яке потім стало "Зе-какаяразніца".
І Порох з Яценюком з другої спроби оминули більшість тодішніх проблем, непогано впоралися - але ви знов нічого не зрозуміли та все зіпсували, створивши з нічого Зека-2.
По-друге, я неодноразово критикував Зе жодним словом не згадуючи Пороха.
Це саме ти при будь-якій нагоді намагаєшся перевести стрілки на Пороха.
І це виглядає щонайменше по-дурному особливо на фоні його досягнень.
Томос, безвіз, реформи, коаліція, армія... вчергове дякую за привід нагадати у відповідь на порожні звинувачення.
По-третє, Порох найближчим часом єдиний рейтинговий проукраїнський політик.
Через це лише політсили з ним пов'язані можуть добитися змін у ВР та уряді тощо.
Тому я не збираюся піддаватися а ні твоїй вже загальновідомій порохофобії, а ні твоїй роботі на єрмакоподібних, у чому тебе все більш підозрюю.
Хочеш занапастити свою репутацію назавжди?
Продовжуй, а ми разом з адекватними клубнями, поважними аналітиками накшталт канадського посла та ін. продовжимо боротьбу із вашою зомбованістю