Алексей, "какая-то чилачава" мой нормальный знакомый по этому как минимум фильтруй базар, как максимум могу организовать вам встречу, попробуешь подискутировать))
Гоша, ти не перенапружуйся у просвітництві на балконі, а то ще застудишся)))
Я чув різні думки, твоя не є остаточною істиною, запевняю.
Усе це я маю на цеберці 1990-х за ціною нижче Ланоса.
Так, повний привод для мене абсолют, мені цілком підходить що це перевага Субару.
Додав 2 см кліренсу, підібрав розмір колес-гуми відповідний умовам - від легкого бездоріжжя до 150 км/год, від Запоріжжя до Львову
Комфорту дещо менше ніж у Фініка звісно але мені цілком вистачає можливостей Субару.
Зокрема й у тому що я спокійно можу полізти на ній туди де фініковод злякається пошкрябати дорогоцінний бампер абощо.
І мені особисто дещо дивно чути як гроші викидаються на низькоппофильну гуму 18 дюймів тощо в очікуванні автобанів під час війни.
Але це твій вибір, насолоджуйся тільки не нав'язуй як зразковий спосіб життя
Алексей, если ты неспособен купить более-менее нормальную машину пусть субару из этого тысячелетия не говоря о машине из актуального десятилетия пожалуйста не рассказывай мне что это правильно. Я не хочу ездить на машине по цене двух телефонов, и свой образ жизни и мышления я никому не навязываю.
Большинство членов субару клуба давно не ездят на автомобилях этой марки, а те кто активно эксплуатируют авто давно пересели на другие марки.
Панове, а ви помічаєте як активно Гоша намагається відволікати увагу від зашкварів Зе-команди згадуючи старі фейки проти патріотів тощо?
А ви звернули увагу з якою істеричною радістю він коментує 1-2 окремі несистемні позитивні дії Зе-аматора, після 2х років безперервних зашкварів?
А як наш хвалько засірає (с) тему одноманітними беззмістовними коментарями?
Плівок Деркача недостатньо, Бужанський з-під санкцій вітання на передавав?
Шукаєш хоч якось накинути на державників, онови методички, адвоката диявола
Алексей, это ведь радио свобода, какие фейки?)) или ты как всегда веришь избирательно

у дьявола здесь один адвокат это ты.
Тобі вже двоє з посиланнями на цифри повідомляють що зроблено менше ніж піариться та дорожче ніж раніше
так рухнуть ведь все должно было, какие дороги))
почему всех не освободил? медведчук ведь "был эфективен"Раніше звільняли більше та на більш вигідних умовах
так должно ведь все было рухнуть, че не падает? я знаю твой правильный ответ, порох сильнi пiдвалини заклавПоки що несистемні та після 2 років жування шмарклей

так тыж писал что денег нам никто не дает, так чего экономика не упала? чего курс не 100?Економіка почала спад ще до епідемії, тримається на позичаннях тощо, енергетика у дупі
Ще у 2012 Сугоняко застерігав про завищений курс, я постив, ще тоді повинно було бути не менше 12.
Потім війна та розрив економічних зв'язків.
Але ж під час війни також зростання пішло, незважаючи на повернення боргів, розходи на оборону тощо.
Навпаки правління Зе почалося з дивного здешевлення долара яке призвело до розбалансування експорту-імпорту тощо
это отличный пример твоего засирания эфира информацией, кто такой этот Сугоняко? с чего я должен его слушать?
и во время войны рашка по-прежнему оставалась одним из основных экономических партнеров...
зе качают ибо всем невыгоден.
Саме у 2014-2017 армія відновлювалася та напрацьовувала досвід, зокрема ППО, Дебальцевська операція вельми вдала.
Антикороргани створені, працюють погано, але Зе ніяк їх не покращує.
Облгази Фірташа це який стирчить у Австрії?
Нафтогаз - по факту було досягнуто, на вигадуй відмовки.
Про "монополію Мертветчука" чув казочки більше
ну а когда были основные сражения? в каких годах?
я на сто процентов уверен что ны тебе и не мне анализировать результаты дебальцевской операции.
антикорорганы не работают вообще.
почему небыло свободного рынка газа?
ты только мне про то почему нефтегаз получил результаты не рассказывай, ладно))
про "монополию медведчука" между твоим мнением и мнением радио свобода я поверю последнему.
и по этой реплике убеждаюсь в очередной раз что нет, не понимаешь))Я дуже гарно розумію що таке працювати на результат ще років 10 тому коли наші бізнецмени вимагали прибутку з розробок наукового обладнання не пізніше кварталу та з 200% річних
а ты за кого на тех выборах голосовал?Той який створив олігархат - чудовий приклад адекватності соціуму
По факту було зроблено, а ти намагаєшся применшити.
Риги потім тихесенько сиділи по куточках та навіть голосували за натівські закони за часи Пороха, це зараз вони поверталися та активізовувалися, тепер ходять чутки що Мертветчука валять за проханням Льовочкіна навіть як конкурента
ну правильно, рыги под прикрытием пороха отсиделись, переждали, засейвились... ворон ворону глаз не выклюет

левочкин слишком умный чтобы выходить на открытую конфронтацию с мертвечуком.
Особливо це смішно чути зараз, коли рейтинг Зе-команди рухнув вниз через некомпетентність тощо та МВФ відмовляє вчергове.
Щеплення мабуть вже успішно розпочато, випереджаючи африканські країни тощо, так у Зе про народ хвилюються
МВФ дал денег но в виде беспроцентной возвратной помощи на совсем других условиях. а что там с вакцинацией в ес? давно началось?
ты уже давно перешел на личности и повышаешь градус, ну ок, будет очередной виток))