Взагалі-то я їздив на більштайнах, жорсткувато було, бажано щось більш універсальне, робив тест-драйв Легасі Б11 з розборки)))
Ти теж багато чого не тримав у руках, але є різноманітні методи теоретичних досліджень.
Поцікався корупцією у Південній Кореї - волоси на собі рвати почнеш.
Одночасно практично у стані війни з комуняцькою Північною, високий рівень життя, високі технології, союзництво із заходом та регулярні корупційні скандали урядового рівня
тестдрайв легаси с разборки

я про то что в руках не держал не рассуждаю)
коррупцией в южной корее поинтересуюсь.
Ну готував євроасоціацію з усіма міжнародними угодами наврядчи особисто тупий Завгар, авжеж?
Юристи, міністри, зами, радники... ні?
Порох може долучився у ті часи теж.
Але в той самий час міністри оборони-кацапи руйнували армію, а росія готувала медалі "за захоплення Криму".
І хто в підсумку розгрібав цей бардак?
но по результату подписал-то завгар))
и давай откровенно бардак никто по сей день так и не разгреб, а глобальные вопросы порешали совсем не в украине, как ты там писал "геополiтика дещо складнiша "))
и сюда пороха приплел, мне интересно ты при случайной встрече с порохом руку ему поцелуешь?))
Америка, ЄС, МВФ тощо звісно тиснуть та вимагають поступок (зокрема реформ), це в основному добре.
Але нагадаю як спочатку Меркель на хотіла сваритися з кацапами, як зброю не давали, як поступово санкції вмовляли.
Ні, неможна принижувати дипломатичні успіхи української дипломатії теж!
Це зараз Зе-дипломатія слабшає, чорт забирай
не просто давят а откровенно диктуют условия, не выдавай желаемое за действительное.
дипломатия это наука компромисса, но компромисс он бывает очень разный, вспоминается старый анекдот про чапаева, петьку, член в жопе и нюанс)
Я не фанат нічого окрім можливо трішечки Субару)))
Якщо виникне нова політсила накшталт дивного об'єднання Клімкіна, Рябошапки та Зе-експрем'єрчика або Яценюк повернеться до політики як самостійний гравець я звісно придивлюся до них.
Але є великі сумніви що з цього вийде щось краще "голосу", знаєш чому?
Якщо демократичні та націоналістичні політпартії не об'єднуються - то вони заважають одне одному та полегшують життя ригам.
Тому перспективи будуть лише якщо вони об'єднають зусилля з "ЄС" та Порохом (коаліція демсил абощо)
приблизительно такая-же риторика от тебя исходила и за юльку лет десять назад, поживем увидим, никогда не говори никогда

А було б непогано розібратися!
Чи цікавіше 95 квартал дивитися?
ну уж точно не ссанину в уши про мыздобулы слушать))
О, тобто тобі диво потрібно, щоб не зважаючи на обставини вже зараз!
Замість війни, замість промисловості - головне щоб гарна обгортка була
клоун за год сотворил чудо которое "державныкы и патриоты" не смогли сделать за пять лет

опять подмена понятий, дороги это хорошо))
А ти в курсі що у США кількість померлих від короновірусу вже перевищила кількість загиблих у другій світовій?
А якщо контроль над захворюваністю буде втрачено можливий мор як від "іспанки" тощо.
Загроза є - а чи достатні контрзаходи?
я каждый раз с нескрываемым удовольствием наблюдаю твою мутацию из геополитика в укравтодоровца потом в антикорупционщика потом в набушника а сейчас в эпидемиолога

Замість українських космічних кораблів - турки асфальт кладуть.
Дійсно "як відмінно вміють"
значит шмаркля в отличии от папередников умеет найти нормальных турков))
Ти легковажний.
До виборів ще потрібно дожити.
Команда Зе доводить до ручки держінституції, чи витримає нацбанк чи оборона абощо велике питання.
Ми зараз накопичуємо нові борги, незрозумілий дисбаланс у атомній енергетиці, збираються продати оборонпром, зависла угода щодо продажу авіадвигателебудівного підприємства китайцям, зависли проекти протикорабельних ракетних комплексів...
Ми ледь пережили 2014, зараз може повторитися
я эту мантру от порохоботов уже почти два года слышу, но ничего, живем ведь как-то и хуйло не напал и курс не рухнул, деньги украине прям всучивают на новых ВЫГОДНЫХ ДЛЯ УКРАИНЫ УСЛОВИЯХ,
вон Коболев сегодня в ФБ выложил пост про +10 ярдов в госказну благодаря поддержке зекоманды, зайди почитай.
Напочатку 2020 впав ВВП...
Гривня пострибала...
Борги зростають...
З МВФ не домовилися...
Локдауни...
На фронті ігрища у "розведення"...
Незрозуміло що буде з вакцинацією...
Нові податки обіцяють...
Фопи почали протестувати...
Ти не бачиш підгрунтя для кризи?
1) не отслеживал, возможно, не думаю что в шмаркле дело.
2) гривна не рухнула в три раза как было при порохе
3) они и будут возрастать, я тебе сто раз писал экономика это игра в долгую, с сегодня на завтра плохо не становится.
4) если коротко то МВФ это большое зло но у нас нет вариантов.
5) по твоим словам украина не должна была пережить 10% первого локдауна но ничего, держимся пока))
6) игрища не твоя забота, пусть в этом разбираются те кто разбираются.
7) новые налоги это цветочки, там будет все намного веселее почитай больше критической информации про мвф

я что-то подобное про "крыза неминет" слышу последние лет 20 но мы все как-то петляем и живем а ты постоянно ноешь, может дело в тебе?))
Зростає рейтинг "ЄС" зокрема завдяки нам, а рейтинг ригів завдяки вам.
Мені цікаві цифри та причини-наслідки, а не телешоу
завдякы мне здесь может только падать рейтинг ес))
конечно тебе не интересны заслуги шмаркли))
А тим часом вже 95 квартал охороняють від народної любові)))
леша, ты скатываешься в картинки?)) все так плохо с фантазией?))