А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Gosha » Ср дек 23, 2020 01:58

Взагалі-то я їздив на більштайнах, жорсткувато було, бажано щось більш універсальне, робив тест-драйв Легасі Б11 з розборки)))
Ти теж багато чого не тримав у руках, але є різноманітні методи теоретичних досліджень.
Поцікався корупцією у Південній Кореї - волоси на собі рвати почнеш.
Одночасно практично у стані війни з комуняцькою Північною, високий рівень життя, високі технології, союзництво із заходом та регулярні корупційні скандали урядового рівня

тестдрайв легаси с разборки :facepalm:
я про то что в руках не держал не рассуждаю)
коррупцией в южной корее поинтересуюсь.

Ну готував євроасоціацію з усіма міжнародними угодами наврядчи особисто тупий Завгар, авжеж?
Юристи, міністри, зами, радники... ні?
Порох може долучився у ті часи теж.
Але в той самий час міністри оборони-кацапи руйнували армію, а росія готувала медалі "за захоплення Криму".
І хто в підсумку розгрібав цей бардак?

но по результату подписал-то завгар))
и давай откровенно бардак никто по сей день так и не разгреб, а глобальные вопросы порешали совсем не в украине, как ты там писал "геополiтика дещо складнiша "))
и сюда пороха приплел, мне интересно ты при случайной встрече с порохом руку ему поцелуешь?))

Америка, ЄС, МВФ тощо звісно тиснуть та вимагають поступок (зокрема реформ), це в основному добре.
Але нагадаю як спочатку Меркель на хотіла сваритися з кацапами, як зброю не давали, як поступово санкції вмовляли.
Ні, неможна принижувати дипломатичні успіхи української дипломатії теж!
Це зараз Зе-дипломатія слабшає, чорт забирай

не просто давят а откровенно диктуют условия, не выдавай желаемое за действительное.
дипломатия это наука компромисса, но компромисс он бывает очень разный, вспоминается старый анекдот про чапаева, петьку, член в жопе и нюанс)

Я не фанат нічого окрім можливо трішечки Субару)))
Якщо виникне нова політсила накшталт дивного об'єднання Клімкіна, Рябошапки та Зе-експрем'єрчика або Яценюк повернеться до політики як самостійний гравець я звісно придивлюся до них.
Але є великі сумніви що з цього вийде щось краще "голосу", знаєш чому?
Якщо демократичні та націоналістичні політпартії не об'єднуються - то вони заважають одне одному та полегшують життя ригам.
Тому перспективи будуть лише якщо вони об'єднають зусилля з "ЄС" та Порохом (коаліція демсил абощо)

приблизительно такая-же риторика от тебя исходила и за юльку лет десять назад, поживем увидим, никогда не говори никогда :wink:

А було б непогано розібратися!
Чи цікавіше 95 квартал дивитися?

ну уж точно не ссанину в уши про мыздобулы слушать))

О, тобто тобі диво потрібно, щоб не зважаючи на обставини вже зараз!
Замість війни, замість промисловості - головне щоб гарна обгортка була

клоун за год сотворил чудо которое "державныкы и патриоты" не смогли сделать за пять лет :lol:
опять подмена понятий, дороги это хорошо))

А ти в курсі що у США кількість померлих від короновірусу вже перевищила кількість загиблих у другій світовій?
А якщо контроль над захворюваністю буде втрачено можливий мор як від "іспанки" тощо.
Загроза є - а чи достатні контрзаходи?

я каждый раз с нескрываемым удовольствием наблюдаю твою мутацию из геополитика в укравтодоровца потом в антикорупционщика потом в набушника а сейчас в эпидемиолога :lol: :lol: :lol:

Замість українських космічних кораблів - турки асфальт кладуть.
Дійсно "як відмінно вміють"

значит шмаркля в отличии от папередников умеет найти нормальных турков))

Ти легковажний.
До виборів ще потрібно дожити.
Команда Зе доводить до ручки держінституції, чи витримає нацбанк чи оборона абощо велике питання.
Ми зараз накопичуємо нові борги, незрозумілий дисбаланс у атомній енергетиці, збираються продати оборонпром, зависла угода щодо продажу авіадвигателебудівного підприємства китайцям, зависли проекти протикорабельних ракетних комплексів...
Ми ледь пережили 2014, зараз може повторитися

я эту мантру от порохоботов уже почти два года слышу, но ничего, живем ведь как-то и хуйло не напал и курс не рухнул, деньги украине прям всучивают на новых ВЫГОДНЫХ ДЛЯ УКРАИНЫ УСЛОВИЯХ,
вон Коболев сегодня в ФБ выложил пост про +10 ярдов в госказну благодаря поддержке зекоманды, зайди почитай.

Напочатку 2020 впав ВВП...
Гривня пострибала...
Борги зростають...
З МВФ не домовилися...
Локдауни...
На фронті ігрища у "розведення"...
Незрозуміло що буде з вакцинацією...
Нові податки обіцяють...
Фопи почали протестувати...
Ти не бачиш підгрунтя для кризи?

1) не отслеживал, возможно, не думаю что в шмаркле дело.
2) гривна не рухнула в три раза как было при порохе
3) они и будут возрастать, я тебе сто раз писал экономика это игра в долгую, с сегодня на завтра плохо не становится.
4) если коротко то МВФ это большое зло но у нас нет вариантов.
5) по твоим словам украина не должна была пережить 10% первого локдауна но ничего, держимся пока))
6) игрища не твоя забота, пусть в этом разбираются те кто разбираются.
7) новые налоги это цветочки, там будет все намного веселее почитай больше критической информации про мвф
8) у меня есть ФОП и я не бастую, хотя тоже есть ряд вопросов.

я что-то подобное про "крыза неминет" слышу последние лет 20 но мы все как-то петляем и живем а ты постоянно ноешь, может дело в тебе?))

Зростає рейтинг "ЄС" зокрема завдяки нам, а рейтинг ригів завдяки вам.
Мені цікаві цифри та причини-наслідки, а не телешоу

завдякы мне здесь может только падать рейтинг ес))
конечно тебе не интересны заслуги шмаркли))

А тим часом вже 95 квартал охороняють від народної любові)))

леша, ты скатываешься в картинки?)) все так плохо с фантазией?))
  • 0

don"t steal, government hates competition.
Gosha

Сообщение ARMEN » Ср дек 23, 2020 05:48

Gosha писал(а):
я каждый раз с нескрываемым удовольствием наблюдаю твою мутацию из геополитика в укравтодоровца потом в антикорупционщика потом в набушника а сейчас в эпидемиолога :lol: :lol: :lol:

По легендам у драконов были три или четыре головы, причём каждая бестолковка работала на своей волне.
Так сказать своеобразный коллективный разум.Но наверное были и проблемы :oops: Так как на все головы была одна писька и одна задница, то можно предположить, что в определённых ситуациях мог наступать когнитивный диссонанс. :crazy:
  • 1

Кацапія має бути знищена.
ARMEN
Патриарх

Сообщение Dragon » Ср дек 23, 2020 09:42

Gosha писал(а):Dragon

Нетерпимість до усіх хто намагається зруйнувати Україну та наше життя зокрема, це логічно.
Коли кацапські фейки поширюють під час війни зокрема.
Чи ти до тих хто намагаються зруйнувати твій бізнес та загрожувати життю будеш квіточки дарувати?

ты ничего не понял из того что было написано, но ответил в свойственной тебе манере))

Слухай, не не сміши.
Це я роблю висновки на основі різних джерел, аналізую різні думки тощо.
А ти більше плітки та чутки)))

отвечу тебе словами Кантона

Мнение журналистов не должно интересовать от слова СОВСЕМ...Это субъективное мнение (или заказное) представителя одной из древнейших профессий - "20 долларов это всегда 20 долларов" :Yahoo!: ... от них можно взять только "фактаж", перепроверить через несколько независимых источников, снять шелуху с луковицы, оставить более-менее правдоподобное...принять как версию и копать на три метра вглубь с проведением перекрестных проверок...тогда можно с ОПРЕДЕЛЕННОЙ долей достоверности рассуждать о

Леша, где фактаж? где проверки через НЕСКОЛЬКО источников? где СОБСТВЕННАЯ аналитика?)) ты тупо репостишь пропорошенковские сайты))

Звіт канадського посла з посиланнями на доповіді інших міжнародних організацій щодо реформ...
Посилання на сайт з переліком виконаних для впровадження безвізу реформ...
Посилання на прес-реліз Ейрбас щодо виплат по корупційним звинуваченням...
Соціологічні дані кількох агенцій у різні часи...
Порівняння діяльності різних політиків...
Порівняння модернізації двох літаків...
Новини з коментарями з різних ЗМІ включно з Беніними, Бутусова, Гриценка, Шуклінова...
Це не фактаж?
Це не аналітика?
Це "пропорошенківські"?
Там у ваших Зегрупах розганяють семи накшталт "Порох купив журналіста ББС щоб той поставив Зе складне (!?!) питання", онови методички 8)
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Dragon

Сообщение Dragon » Ср дек 23, 2020 09:44

ARMEN писал(а):
Gosha писал(а):

По легендам у драконов были три или четыре головы, причём каждая бестолковка работала на своей волне.
Так сказать своеобразный коллективный разум.Но наверное были и проблемы :oops: Так как на все головы была одна писька и одна задница, то можно предположить, что в определённых ситуациях мог наступать когнитивный диссонанс. :crazy:

Складнощі звісно є але деякі тенденції передбачити виходить ;)
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Ср дек 23, 2020 10:19, всего редактировалось 1 раз.
Dragon

Сообщение Gosha » Ср дек 23, 2020 10:17

Dragon писал(а):Звіт канадського посла з посиланнями на доповіді інших міжнародних організацій щодо реформ...
Новини з коментарями з різних ЗМІ включно з Беніними, Бутусова, Гриценка, Шуклінова...
Це не фактаж?
Це не аналітика?
Це "пропорошенківські"?
Там у ваших Зегрупах розганяють семи накшталт "Порох купив журналіста ББС щоб той поставив Зе складне (!?!) питання", онови методички 8)

где в этом вот всем СВОЯ аналитика, где СВОИ выводы? где ПРОВЕРКА ФАКТОВ ПО НЕСКОЛЬКИМ КАНАЛАМ?))
Леша, я тебе еще раз говорю ты живешь в очень ограниченном информационном поле.

И то твой единый вывод это "всьопропало", "крыза неминент" "вы зробылы це разом" но вот только мы в этой крызе которая вот уже 20 лет не мынает живем, и не ждем чудесного завтра.
в твоем конкретном случае даже если зеленский прострелит голову путину и нассыт в дырку ты скажешь что "пiдгрунтя заклав порошенко"
  • 0

Gosha

Сообщение Dragon » Ср дек 23, 2020 10:18

Gosha писал(а):
Взагалі-то я їздив на більштайнах, жорсткувато було, бажано щось більш універсальне, робив тест-драйв Легасі Б11 з розборки)))
Ти теж багато чого не тримав у руках, але є різноманітні методи теоретичних досліджень.
Поцікався корупцією у Південній Кореї - волоси на собі рвати почнеш.
Одночасно практично у стані війни з комуняцькою Північною, високий рівень життя, високі технології, союзництво із заходом та регулярні корупційні скандали урядового рівня

тестдрайв легаси с разборки :facepalm:
я про то что в руках не держал не рассуждаю)
коррупцией в южной корее поинтересуюсь.

Ну я не тільки кілька разів проїхався коли свап планував та ще й у руках здається більштайновські деталі тримав :D
Поцікався також як Ізраїль веде бізнес з арабами тощо, теж трішки здивуєшся

Gosha писал(а):
Ну готував євроасоціацію з усіма міжнародними угодами наврядчи особисто тупий Завгар, авжеж?
Юристи, міністри, зами, радники... ні?
Порох може долучився у ті часи теж.
Але в той самий час міністри оборони-кацапи руйнували армію, а росія готувала медалі "за захоплення Криму".
І хто в підсумку розгрібав цей бардак?

но по результату подписал-то завгар))
и давай откровенно бардак никто по сей день так и не разгреб, а глобальные вопросы порешали совсем не в украине, как ты там писал "геополiтика дещо складнiша "))
и сюда пороха приплел, мне интересно ты при случайной встрече с порохом руку ему поцелуешь?))

Ні, Завгар відмовився та зламав ручку, підписував Яценюк та інші потім.
Порох та Яценюк не царі щоб усе зробити особисто проти ядерної імперії та натовпу зомбі.
Але досягнень здобули багато, за це поважаю та підтримую.
Руку звісно потиснув би при нагоді, так само як Ющенку хоча й був сильно розчарований його слабкістю.
Щодо цілування чогось - то це вам до Яника та рашки

Gosha писал(а):
Америка, ЄС, МВФ тощо звісно тиснуть та вимагають поступок (зокрема реформ), це в основному добре.
Але нагадаю як спочатку Меркель на хотіла сваритися з кацапами, як зброю не давали, як поступово санкції вмовляли.
Ні, неможна принижувати дипломатичні успіхи української дипломатії теж!
Це зараз Зе-дипломатія слабшає, чорт забирай

не просто давят а откровенно диктуют условия, не выдавай желаемое за действительное.
дипломатия это наука компромисса, но компромисс он бывает очень разный, вспоминается старый анекдот про чапаева, петьку, член в жопе и нюанс)

Мені не подобаються напівватні меми, чесно кажучи.
Те що зробили дипломатія часів Ющенка - Яценюка - Пороха це величезний прорив у порівнянні з Янучаром тощо

Gosha писал(а):
Я не фанат нічого окрім можливо трішечки Субару)))
Якщо виникне нова політсила накшталт дивного об'єднання Клімкіна, Рябошапки та Зе-експрем'єрчика або Яценюк повернеться до політики як самостійний гравець я звісно придивлюся до них.
Але є великі сумніви що з цього вийде щось краще "голосу", знаєш чому?
Якщо демократичні та націоналістичні політпартії не об'єднуються - то вони заважають одне одному та полегшують життя ригам.
Тому перспективи будуть лише якщо вони об'єднають зусилля з "ЄС" та Порохом (коаліція демсил абощо)

приблизительно такая-же риторика от тебя исходила и за юльку лет десять назад, поживем увидим, никогда не говори никогда :wink:

Згідно трендів шансів мало.
Тимошенко залишилася після знищення Ющенка єдиною альтернативою Яничару.
І кілька років так було.
Потім Порох проявив себе краще.
Але на все це пішли роки, кризи, війна.
Наврядчи зараз швидко вдасться створити дієву альтернативу.
І знов-таки якщо якісь начебто патріотичні сили почнуть шлях з боротьби з "ЄС" замість Зе та мертветчуків - вони теж будуть лише ворогами України

Gosha писал(а):
А було б непогано розібратися!
Чи цікавіше 95 квартал дивитися?

ну уж точно не ссанину в уши про мыздобулы слушать))

Ссаніна (с) про миздобули (с) це Зевідосіки якими ви захоплюєтеся

Gosha писал(а):
О, тобто тобі диво потрібно, щоб не зважаючи на обставини вже зараз!
Замість війни, замість промисловості - головне щоб гарна обгортка була

клоун за год сотворил чудо которое "державныкы и патриоты" не смогли сделать за пять лет :lol:
опять подмена понятий, дороги это хорошо))

За 5 років державники державу врятували та запас міцності у економіці зробили.
Кілька доріг зроблено було до нього, інші починали до нього, тому не зробив а продовжив.
Дороги це добре коли дочасно.
А коли замість оборони ви робите гарні шляхи для російських військ вторгнення - це не дуже добре

Gosha писал(а):
А ти в курсі що у США кількість померлих від короновірусу вже перевищила кількість загиблих у другій світовій?
А якщо контроль над захворюваністю буде втрачено можливий мор як від "іспанки" тощо.
Загроза є - а чи достатні контрзаходи?

Я не змінюю нічого у аналітичному підході, наприклад математика та статистика використовується будь-де, хоч у епідеміології, хоч у фізиці, хоч у економіці.
Якщо є конкретні цифри та тренди це можна аналізувати.
Я вже розповідав чому довелося цікавитися причинно-наслідковими зв'язками між політикою та виробництвом.
І навпаки це ти намагаєшся лізти у літакобудування та геополітику з байками про трапи та байденів

Gosha писал(а):
Замість українських космічних кораблів - турки асфальт кладуть.
Дійсно "як відмінно вміють"

значит шмаркля в отличии от папередников умеет найти нормальных турков))

Саме тому мабуть Уманцев повідомляв про здорожчання робіт

Gosha писал(а):
Ти легковажний.
До виборів ще потрібно дожити.
Команда Зе доводить до ручки держінституції, чи витримає нацбанк чи оборона абощо велике питання.
Ми зараз накопичуємо нові борги, незрозумілий дисбаланс у атомній енергетиці, збираються продати оборонпром, зависла угода щодо продажу авіадвигателебудівного підприємства китайцям, зависли проекти протикорабельних ракетних комплексів...
Ми ледь пережили 2014, зараз може повторитися

я эту мантру от порохоботов уже почти два года слышу, но ничего, живем ведь как-то и хуйло не напал и курс не рухнул, деньги украине прям всучивают на новых ВЫГОДНЫХ ДЛЯ УКРАИНЫ УСЛОВИЯХ,
вон Коболев сегодня в ФБ выложил пост про +10 ярдов в госказну благодаря поддержке зекоманды, зайди почитай.

А ти думаєш що держпосадовець буде палко критикувати керівництво?
Добре що захід нам підтримав в умовах епідемії, хоча й вочевидь менше ніж планувалося.
Та й умови на яких "всучівают" це ще окреме питання окрім радісних гасел.
Знов-таки як щодо короткострокових займів та друку гривні?
Енергетика тощо?
З'являється дещо тривожна інформація щодо цього, а у вас лише про гарні кредити

Gosha писал(а):
Напочатку 2020 впав ВВП...
Гривня пострибала...
Борги зростають...
З МВФ не домовилися...
Локдауни...
На фронті ігрища у "розведення"...
Незрозуміло що буде з вакцинацією...
Нові податки обіцяють...
Фопи почали протестувати...
Ти не бачиш підгрунтя для кризи?

1) не отслеживал, возможно, не думаю что в шмаркле дело.
2) гривна не рухнула в три раза как было при порохе
3) они и будут возрастать, я тебе сто раз писал экономика это игра в долгую, с сегодня на завтра плохо не становится.
4) если коротко то МВФ это большое зло но у нас нет вариантов.
5) по твоим словам украина не должна была пережить 10% первого локдауна но ничего, держимся пока))
6) игрища не твоя забота, пусть в этом разбираются те кто разбираются.
7) новые налоги это цветочки, там будет все намного веселее почитай больше критической информации про мвф
8) у меня есть ФОП и я не бастую, хотя тоже есть ряд вопросов.

1) ні, дорогенький, саме у шмарклі та його дурнуватої курсової гри.
Ну то я ж кажу тенденції наочні, когось вже дістає, трішки зачекаю коли й тебе дістане

Gosha писал(а):я что-то подобное про "крыза неминет" слышу последние лет 20 но мы все как-то петляем и живем а ты постоянно ноешь, может дело в тебе?))

Криза 1998...
Майдан 2004...
Криза 2008...
Війна 2008...
Майдан 2013...
Війна 2014...
Епідемія 2019...
Дійсно які спокійні успішні роки!
Застережень не чули, прогнози не вивчали - а тепер маєте

Gosha писал(а):
Зростає рейтинг "ЄС" зокрема завдяки нам, а рейтинг ригів завдяки вам.
Мені цікаві цифри та причини-наслідки, а не телешоу

завдякы мне здесь может только падать рейтинг ес))
конечно тебе не интересны заслуги шмаркли))

Це як сполучені посудини.
Якщо ти псуєш рейтинг демократів - зростає рейтинг ригів.
У 2009 проходили таке - коли помаранчевих дискредитували проукраїнські виборці здалися, а виборці ригів, вата та совки об'єдналися як завжди.
Починай нарешті думати про відповідальність

Gosha писал(а):
А тим часом вже 95 квартал охороняють від народної любові)))

леша, ты скатываешься в картинки?)) все так плохо с фантазией?))

Ну ви ж полюбляєте відосіки чилачав, от вам щоб наочно було 8)
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Ср дек 23, 2020 10:36, всего редактировалось 3 раз(а).
Dragon

Сообщение Dragon » Ср дек 23, 2020 10:25

Gosha писал(а):
Dragon писал(а):Звіт канадського посла з посиланнями на доповіді інших міжнародних організацій щодо реформ...
Це не фактаж?
Це не аналітика?
Це "пропорошенківські"?

где в этом вот всем СВОЯ аналитика, где СВОИ выводы? где ПРОВЕРКА ФАКТОВ ПО НЕСКОЛЬКИМ КАНАЛАМ?))
Леша, я тебе еще раз говорю ты живешь в очень ограниченном информационном поле.

З 2014 саме таким чином я розвіяв купу кацапських фейків саме порівнюючи різні джерела новин, присоромивши купу опонентів, посміявся від душі)))

Gosha писал(а):И то твой единый вывод это "всьопропало", "крыза неминент" "вы зробылы це разом" но вот только мы в этой крызе которая вот уже 20 лет не мынает живем, и не ждем чудесного завтра.

Ні, ми застерігаємо про кризи та пропонуємо шляхи подолання, а ви чекаєте на диво, чарівника, клоуна який все вирішить

Gosha писал(а):в твоем конкретном случае даже если зеленский прострелит голову путину и нассыт в дырку ты скажешь что "пiдгрунтя заклав порошенко"

Ааааааааа, це жарт року)))))))))
Зе-клоун сцить (с) з будь-якого приводу та бачить мір в очкє путіна, він нічого не може прострелити, насцяти (с) може лише його гуаношоу у очі глядачам.
Зм. А може обійдемося без сортирних порівнянь?
  • 0

Dragon

Сообщение Gosha » Ср дек 23, 2020 13:34

Dragon
Ні, Завгар відмовився та зламав ручку, підписував Яценюк та інші потім.
Порох та Яценюк не царі щоб усе зробити особисто проти ядерної імперії та натовпу зомбі.
Але досягнень здобули багато, за це поважаю та підтримую.
Руку звісно потиснув би при нагоді, так само як Ющенку хоча й був сильно розчарований його слабкістю.
Щодо цілування чогось - то це вам до Яника та рашки

30 марта 2012-го, Украина и ЕС парафировали соглашение об ассоциации, со стороны Киева документ подписал заместитель министра иностранных дел Павел Климкин, со стороны ЕС — исполнительный директор Европейской службы внешних действий Мирослав Лайчак.

тоесть во время якуновича))

Мені не подобаються напівватні меми, чесно кажучи.
Те що зробили дипломатія часів Ющенка - Яценюка - Пороха це величезний прорив у порівнянні з Янучаром тощо

см. прошлый пункт))
А ти думаєш що держпосадовець буде палко критикувати керівництво?
Добре що захід нам підтримав в умовах епідемії, хоча й вочевидь менше ніж планувалося.
Та й умови на яких "всучівают" це ще окреме питання окрім радісних гасел.
Знов-таки як щодо короткострокових займів та друку гривні?
Енергетика тощо?
З'являється дещо тривожна інформація щодо цього, а у вас лише про гарні кредити

ты даже не пошел и не почитал о чем идет речь :D это все что нужно понимать о твоей аналитике :D
ну так сам сравни условия на которых всучивают и на которых взяли, выложи цифры, тыж аналитик))

Криза 1998...
Майдан 2004...
Криза 2008...
Війна 2008...
Майдан 2013...
Війна 2014...
Епідемія 2019...
Дійсно які спокійні успішні роки!
Застережень не чули, прогнози не вивчали - а тепер маєте

за это время люди семьи создали, детей нарожали, десяток машин поменяли, жизнь прожили, на пенсию повыходили а ты все скиглиш))

Це як сполучені посудини.
Якщо ти псуєш рейтинг демократів - зростає рейтинг ригів.
У 2009 проходили таке - коли помаранчевих дискредитували проукраїнські виборці здалися, а виборці ригів, вата та совки об'єдналися як завжди.
Починай нарешті думати про відповідальність

демократы сами портят свой рейтинг трепом и бездействием, общество сильно изменилось после 2014го года, плохо что ты этого не заметил.

Ну ви ж полюбляєте відосіки чилачав, от вам щоб наочно було

да, рауль снимает отличные видосики, у него популярный канал на youtube, и да, очевидные вещи такие как построенные за неполный год дороги нужно признавать, шапочно с ним знаком лет наверное 12-15, очень интересный собеседник.

З 2014 саме таким чином я розвіяв купу кацапських фейків саме порівнюючи різні джерела новин, присоромивши купу опонентів, посміявся від душі)))

в 2014м году нужно было идти и вкалывать на благо страны а не развеивать кучу фейков, сейчас те кому ты их развеивал тоже наверное смеются от души только над тобой))
возвращаемся к "трепаться не мешки ворочать"))

Ні, ми застерігаємо про кризи та пропонуємо шляхи подолання, а ви чекаєте на диво, чарівника, клоуна який все вирішить

дада, помню крызанеминет, мы да, ждали чуда, и верили что бывший рыг не мокнет рыло в корыто)) как лохи повелись всей страной, в один тур выбрали))

Ааааааааа, це жарт року)))))))))
Зе-клоун сцить (с) з будь-якого приводу та бачить мір в очкє путіна, він нічого не може прострелити, насцяти (с) може лише його гуаношоу у очі глядачам.
Зм. А може обійдемося без сортирних порівнянь?

это все что нужно знать о твоих аналитических способностях))
  • 0

Gosha

Сообщение Gosha » Ср дек 23, 2020 13:52

Леша, все твои аналитические способности сводятся к тому что ты хвалишь то что тебе нравится и поливаешь грязью все что тебе не нравится.
это не аналитика это фигня)
Ты даже не можешь признать что дороги это хорошо ибо инфраструктура, а инфраструктура это работа мелкого и среднего бизнеса.
Пункт про десять ярдов от укрнафты про которые вчера писал Коболев ты тоже неспособен признавать, ты его тупо проигнорил))
Про 600 млн макроэкономической помощи уряду шмыгаля с пометкой "отдадите когда-то потом" ты тоже почему-то не пишешь.
и да как-то вы уже забыли сколько народу из плена вернулось,
не замечаем что вокруг пандемия весь мир закрыт, но звиздеца почему-то все нет и нет, мы его конечно ждем но его все нет.
курс не улетел в три раза, люди как-то выживают, предприятия работают, бизнес слышат, хотя лично я сторонник более радикальных методов в борьбе с пандемией.
если шмаркля такой никакой то что уже два года сдерживает путлера от масштабной военной операции?

учти я не пиарю сейчас шмарклю, я тебе указываю на то что аналитика подразумевает не только признание поражений но и побед , но что-то ни слова от тебя об этом не слышно :wink: или нивсьотакдназначна? :lol: :lol: :lol:
  • 0

Gosha

Сообщение Canton » Ср дек 23, 2020 14:20

Сколько же вокруг агрессивных глупцов с развитием 14 летнего ребенка.... :shock:
  • 0

Не злопамятный. Просто злой и память хорошая.
Canton

Сообщение EJ20 » Ср дек 23, 2020 15:45

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Давайте подытожим, Порошенко - президент мира.
Изображение
Лучшее, что могло с Украиной случится - это бывший регионал-патриот, который и армию обокрал с колен поднял, народ обокрал с колен поднял, экономику добил развил в паре с лучшим премьером (600 кв.м. у тещи) Гройсманом.
Я вот отлично помню выступления с долларом по 8, который после на 10 подорожал :lol: Так же помню конец войне за две недели :lol: Это лучшие стендапы в моей жизни, таких юмористов я даже в квартале не встречал (а там с юмором все плохо).

Если люди, которые откровенно негативно относятся к ПАП обладают интеллектом 14летних, то я боюсь представить уровень интеллекта его почитателей. :o
  • 0

Слава Україні, смерть ворогам!
EJ20

Сообщение Canton » Ср дек 23, 2020 16:25

EJ20 писал(а):Я вот отлично помню выступления с долларом по 8

Еще в мае 2013 бакс был на межбанке 8.13...
Первый звиздежь... :evil:
  • 0

Canton

Сообщение Canton » Ср дек 23, 2020 16:29

EJ20 писал(а): Так же помню конец войне за две недели :lol:

Я тогда под Луганском свой дом без бинокля видел...и в город ходил по гражданке...и с ОБСЕ ездил как спец...
РЕАЛЬНО закончили бы за пару недель...
А в связи с тем, что у мну звание не ефрейтор а чутка повыше - знаю о чем говорю.
А потом уже кисло стало..."шахтеров" регулярных подвалило...а это уже СОВСЕМ другое
Второй звиздежь... :evil:
"Поздравляю вас, гражданин соврамши"...(С)
  • 0

Canton

Сообщение Gosha » Ср дек 23, 2020 17:15

Canton писал(а):Сколько же вокруг агрессивных глупцов с развитием 14 летнего ребенка.... :shock:

ну зачем вы так про Алексея, у него просто агрессивная форма неприятия той информации которая ему не нравится :D
мы за хороший десяток лет уже привыкли к нему))
  • 1

Gosha

Сообщение Gosha » Ср дек 23, 2020 18:47

Canton писал(а):
EJ20 писал(а):Я вот отлично помню выступления с долларом по 8

Еще в мае 2013 бакс был на межбанке 8.13...
Первый звиздежь... :evil:

https://charts.finance.ua/ru/currency/official/-/1/usd

отследите сами интересующий вас период потом говорите про звиздежь.
разница между 8 и 8.13 не принципиальна, разница между 12 и 25 очень даже, не подменяйте понятия, вы прекрасно понимаете о чем идет речь.

Canton писал(а):
EJ20 писал(а): Так же помню конец войне за две недели :lol:

Я тогда под Луганском свой дом без бинокля видел...и в город ходил по гражданке...и с ОБСЕ ездил как спец...
РЕАЛЬНО закончили бы за пару недель...
А в связи с тем, что у мну звание не ефрейтор а чутка повыше - знаю о чем говорю.
А потом уже кисло стало..."шахтеров" регулярных подвалило...а это уже СОВСЕМ другое
Второй звиздежь... :evil:
"Поздравляю вас, гражданин соврамши"...(С)

Вы знаете, господин "чуть выше чем ефрейтор", очень интересно получается, товарищ Дракон пишет что в 2014м году войны не случилось исключительно благодаря уникальному дипломатическому дару порошенко и ко и что армии в тот момент небыло как таковой, вы говорите что могли закончить за две недели но что-то пошло не так, было-бы конечно интересно понять кто из вас говорит не правду или полуправду, но исторического факта это не отменяет, куска страны у нас нет, будем надеятся что это временное явление.

если-бы тогда порох сказал что будет жопа но мы будем стараться вырулить, у меня к нему было-бы значительно больше уважения, а то эти истории про курс по 8, ато за две недели, никаких отношений с рашкой да и дальнейшие зашквары...фу, мерзко...

пс в моем понимании новососия не состоялась благодаря стечению очень большого количества факторов начиная от локальных объединений людей на волне патриотизма и страха местных элит перед "новой метлой" и заканчивая массированным давлением на рашку с стороны "стратегических партнеров" и если хотя-бы один из этих элементов пазла выпал-бы, не было было-бы у нас не харьковской, не запорожской, не херсонской, не николаевской, не одесской областей.
  • 0

Gosha

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём