Gosha писал(а):Oleg5383 писал(а):ARMEN писал(а):Dragon писал(а):
ЗЫ.И самое главное - Сивому удалось то, о чём кремль мог только мечтать.Расколоть и разобщить украинцев.И ты своими опусами с энтузиазмом продолжаешь его дело.
А я чомусь думаю, що розколоти українців вдалося Путлєру, використовуючи шквал антипорошенковської пропаганди з кожної підконтрольної кремлю праски , будь то медведчуковські і ко.телеканали, чи армія ольгинців в інтернеті. "Кто угодно, лиш бы не Порошенко" (с).
А "доколов" їх, головний герой кіношки "Слуга наріда", знову ж не без допомоги кремлівських кураторів..
опять-таки ваш коллега по такому неблагодарному ремеслу как отбеливание порошенко
Овва, ти вже не намагаєшся зробити вигляд що лише я 1 опоную?)))
Та невже хтось ще незгоден з твоїми казочками?)))
Gosha писал(а):так и не ответил на вопросы почему небыло реальной цензуры,
А пам'ятаєш як пропонували ввести військовий стан?
Як верховна рада відмовлялася, ледь ненадовго запровадили у кількох регіонах.
А через що?
А казали щоб Порох тощо не узурпував.
Ось тобі й маєш
Gosha писал(а):почему было тупо не закрыть сепарские каналы,
Тупо чи по закону?
Жодного разу не чув як офіційно намагалися Інтеру пред'явити звинувачування і як він викручувався?
А як 1й національний відмовився показувати святкову ходу... щоб не підтримати Пороха?
Gosha писал(а):почему не сел медведчук, левочкин, лукаш, портнов и иже с ними,
Портнов виїхав за кордон за часів Пороха та повернувся за часів Зе, сюрприииз!
Янукович збіг та його судили, конфісковували його гроші.
Єфремов був заарештований.
Чечетов відправився у політ.
У Ахметова відсуджували укртелеком тощо.
А Фірташа у Австрії судять вже дофіга років - навіть ФБР все ще не змогло його перемогти!
Медведчук питання складніше, ходили розмови що його використовують як посередника у звільнені полонених зокрема.
Тобто ти начебто за рівні права для усіх - але водночас вимагаєш щоб тих хто тобі не подобаються саджали без засудження?
Gosha писал(а):почему мы можем блокировать ВК и одноглазники но не можем блокировать ольгинских ботов,
А чому тебе не блокують за поширення казочок проти державників?
Як тебе відрізнити від ольгінця?
Як відрізнити просто місцеву зрадофілію від ворожої пропаганди?
Форум автоклуба вимкнути через політичні суперечки теж?
Gosha писал(а):почему в стране коллапс таможенной системы,
Це ти про те що Зе з Нефьодовим наробили?
Бо за часів Пороха начебто митниця приносила державі нормальні гроші не дивлячись на проблеми
Gosha писал(а): почему в стране нет нормального налогообложения,
Я ще раз повторюю, були розмови у ЗМІ зокрема що зміна оподаткування принесе різке падіння доходів на якийсь час.
Що чревато для соціалки та армії зокрема, особливо під час війни
Gosha писал(а):почему наезды на застройщиков со стороны голоса майдана это не может восприниматься нормально,
Я повинен вірити на слово будівельному баризі?
Gosha писал(а):почему к нам заехало пару миллионов этих пресловутых евроблях...
Може тому що жадібність євробляхерів?
Gosha писал(а):да сама риторика в стиле "если вы не за порошенко вы идиоты" откуда это вообще? что еще сильнее может разделить людей чем внутриполитические разборки?
А питання примирення з ворогом прямо посередині війни не розділяє сильно?
А дискредитація патріотів та державників брехнею не розділяє, через що зростає рейтинг ригів?
Gosha писал(а):все списывается на войну, мол сначала война а остальное потом, ок я согласен, нужды фронта на первом месте, но у меня много вопросов касательно вышеописанного,лично мне не лезет на голову как можно воровать и строить схемы когда на востоке люди гибнут...
Хто краде та хто будує схеми?
А про зірвані закупівлі БМП у Чехії через антикорупційні скандали не чув?
А про те що Коломойський виправдовував Гладковського щодо необхідності діставати запчастини за будь-яку ціну?
А ти в курсі що навіть за часів Сталіна під час 2 світової у СРСР був величезний чорний ринок продуктів за великі гроші яких неможна було дістати офіційно?
Що у США військові контракти мають величезні перерозходи коштів та чорні статті фінансування?
Що Ейрбас заплатив мільярди щоб зупинити антикорупційні суди?
Вас зомбують тим що це критично хоча насправді це просто чергові проблеми які треба неупереджено розслідувати та поступово долати
Gosha писал(а):ПС вове хуйлу с таким президентом как порошенко и с такими раскладами как сейчас ничего толком и делать ненужно, просто сиди и подливай масло в огонь, мы сами все сделаем.
Скоріше з таким населенням з якого 73% голосувало за клоуна (!) який обіцяв зупинити війну (!) зазирнувши у очі (!) ворожого диктатора.
Вас обдурили клеветою на успішних державників та обіцянками нездійсненного дива - замість крові, поту та сліз (У.Черчилль)