DragonЦе лише недолуга маніпуляція, ні до чого ти не прийшов
недолуга манiпуляцiя это то как ты пытаешься отбелить сывочолого и обосрать всех кто за него не голосует.
А це просто не твоя справа, тим паче після того що ти тут наговорив.
До речі до Мусі зокрема окреме питання як так сталося що він витягнув людей на зіткнення із беркутами, але особисто чомусь уникнув
помнится ты еще несколько лет назад пел дифирамбы Найему и ко, а когда он отошел от партии зрадников и мародеров, все он враг?)) все кто не с нами те против нас (с)
По-перше він не ідол, по-друге він жодного дня не мав необмеженої влади.
І навпаки, твій ідол (с) Зе має набагато більшу владу але нічого не робить щодо покарання винних, а навпаки дозволяє їм творити реванш
как ты удачно увидел слово идол и НЕ увидел вопрос о посадках рыгов)) в этом весть ты Алеша, вся твоя суть))
Це називається реформа правоохоронної системи, яка просувалася повільно зокрема через спротив супротивника Пороха Авакова.
Якого чомусь твій ідол (с) Зе залишив на посаді!
Завдяки томосу рпц почала скорочуватися та слабшати, а тобі треба лише шоу з погромами.
І чому дивуватися зниженню добробуту під час війни та після економічних "успіхів" Азірова?
Але ж відновлення економіки за часів Пороха теж відбувалося
нет, это называется политическая воля и для ее реализации нужны яйца, которых у пороха нет.
я тебе в сотый раз повторяю я не голосовал за зе, не пытайся мне приписать фанатизм по его поводу.
я тебе сказал что азаров не подходит украине, ты снова вырываешь слова из контекста))
на 16.5 ярдов зелени которые порох и ко получили за пять лет каденции можно было нормально поднимать экономику))
Це ти продовжуєш поширювати фейки про людину яка витратила щонайменше біля 700 млн на благочинність?
Він недовго був з ригами, це скоріше означає його чесноту навпаки
нельзя недолго побыть гомосексуалистом (в плохом смысле этого слова) а потом сказать я не гомосексуалист потому что всего пару лет долбился в жопу))
Те що ми тут сперечаємося на різні теми і ти заплутався у дописах не означає що не було системності.
Я тобі приводив щонайменше 1 чіткий зразок прогнозу щодо війни.
Я тобі роз'яснював як прогнози взагалі робляться.
У відповідь ти несеш єресь (с)
и тебе ответили что все что ты написал ты угадал ибо пишешь постоянно и на разные темы.
Ну тобто коли за часів Пороха вони втікають за кордон, а за часів Зе вони повертаються - це добре?
Портнов тобі вдячний
ага, тоесть януковича порох может заочно осудить а портнова не смог?

слабая попытка Леша, не получилось, портонов как раз благодарен тебе и пороху))
Твоя головна помилка - зомбованість ворожою пропагагдою.
А ще виходить що ти малодушний (с) пристосуванець (с) оскільки боїшся розповісти усім кого ти підтримуєш?
реванш рыгов это не ворожа пропаганда а объективная реальность, которую вы сделали вместе ибо люди не будут отдавать голоса за пороха, скорее за рыгов отдадут, но я тебе об этом уже писал, вы зробылы це разом.
я тебе еще раз повторю политическая позиция это как вера и сексуальная ориентация личное дело каждого я не против никакой до тех пор пока она не ущемляет мою (с)
Це після того як ти хизувався статками, вихваляв Азарова, брехав щодо його боргів, відбілював Зе-клоунів, призивав враховувати думки зрадників...
Після цього ти заявляєш про якісь моральні чесноти?
причем здесь состояние? к чему ты это приплел? в агонии ляпаешь абы шо ляпнуть)
Одна фраза о том что азаров профессионал вовсе не обозначает что я его восхвалял, я знаю еще немало рыгов которые разбираются в своем деле но ЭТО НЕ ЗНАЧИТ ЧТО ОНИ ИМЕЮТ МОРАЛЬНОЕ ПРАВО РАБОТАТЬ В УКРАИНЕ И НА УКРАИНУ.
те кого ты называешь "зрадныками" а это на секундочку дольше 70% населения страны в которой ты живешь, и да если 70+% имеют альтернативное мнение то с этим как минимум нужно считаться.
ты отвечаешь в привычном тебе формате, формат называется самовпевненний "голий король")) рассказ сам найдешь, или напомнить?))
Це про Зеленського якраз
и сюда вставил зеленского)) но нет, это про тебя, причем всегда))
Відкрий очі на злочинну діяльність зекоманди.
Мабуть те що відбувається з тобою - дійсно агонія.
Коли під час війни ти намагаєшся ворогів відбілювати та на союзників нападати це щонайменше нерозумно.
Коли це викликає роздратування це навпаки логічно.
Ти як ватник у суперечках - спочатку провокуєш, а потім дивуєшся чого тобі жорстко відповідають.
Ти й гадки не маєш щодо моїх справ але намагаєшся вигадувати побрехеньки.
Я намагався загалом присоромити опонентів-електоратів Зе, а ти намагаєшся особисто ображати опонентів-патріотів.
І це жалюгідно, і це повинно бути припинено
да не вопрос шо там с зэ мы сейчас не об этом, я тебе говорю за пороха, открывать тебе глаза это действительно непростая задача.
агония это когда ты видишь что порох и ко горят синим пламенем но все еще пытаешься поливать грязью зекоманду,ибо надеешься отозвать ее электорат к пороху а они уходят к рыгам.
я не верю в бесплатный гуманизм наших союзников (с)
у тебя нет никаких дел кроме как на форуме таранить клавиатуру, ты создаешь себе ауру причастности, но причастные не бывают такими лузерами, так что нет леша, не верю))
Ти як ватник у суперечках - спочатку провокуєш, а потім дивуєшся чого тобі жорстко відповідають.
это именно то что делаешь ТЫ, но когда тебя зажимают в угол ты прячешься за Арменом или Олегом)) классическое малодушие))
пристыдить тебе нужно в первую очередь себя, за ответы на вопрос "леша почему не сидят рыги" а ты отвечаешь "погода хорошая"))
однозначно, твою однобокую недоделанную пропаганду за сывочолого нужно прекращать.
don"t steal, government hates competition.