А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение EJ20 » Ср дек 09, 2020 10:28

Т.е. следуя логике Порох не бизнесмен? Или бизнесмен который интересуется наукой только ради собственной выгоды? Что до него, что при нем, что после него наука в нашей стране стремительно летит вниз, потому что все НИИ и подобные заведения сдаются в аренды, выполняют частные заказы "налевцо" или сидят на крошки отпадающие от зарплат депутатов и других чинуш. Касаемо разбирательств с тем что/кто душит науку, то все и всегда этим занимались, любой начальник любого института ставит себе цель побольше урвать, пока его не заменили другим начальником и плевать ему на науку, на таких как ты рабов системы, ему интересно как бы сдать/продать/вывезти побольше и подальше, чтобы купить себе новый ЛК200 и построить третий этаж в своем доме. Я это говорю, потому что сталкивался с такими лично, когда человеку говоришь, что это сделать нужно, а он тебе в ответ: "а мне с этого шо?", при том что это его работа и прямые обязанности. И зачем клуб по интересам "присерать" к какой-то политической жизни? Это клуб для любителей/ценителей марки Субару и не только, а не партийная организация имени Рошена Старшего, Зеленки Младшего или еще кого бы это не было.
  • 0

Слава Україні, смерть ворогам!
EJ20

Сообщение Dragon » Ср дек 09, 2020 11:18

Gosha писал(а):https://fb.watch/2fxDFUzdDa/

Рауль о дорогах.

З коментів -

Liubomyr Shumakoff
До теми, хочу зазначити... Якщо хтось не розуміє іронії Всьому нинішньому будівництву доріг в Україні можна завдячувати лише Верховній раді 8 скликання. Саме вони прийняли закон, відповідно до якого весь транспортний збір спрямовується саме на дороги. І в повній мірі цей Закон почав діяти в цьому році В іншому, Рауль Чилачава , дякую! Тепер сміливо їхатиму черкаською дорогою

Рауль Чилачава
Liubomyr Shumakoff так, все вірно. І тут велика заслуга Volodymyr Omelyan

Верховна Рада України VIII скликання обрана на позачергових виборах 26 жовтня 2014 року...

21 травня 2019 року Президент Володимир Зеленський підписав Указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради

Володимир Володимирович Омелян
міністр інфраструктури України в 2016—2019

(Зеленського до слова дуууже не любить та голосно сварить)

Цього року, з ініціативи начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислава Демиденка, яка була підтримана керівництвом Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) та за сприяння голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка розпочалася реалізація масштабного державного інвестиційного проекту «Реконструкція та капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м. Кременчук)-Маріуполь, Черкаська область»

https://progolovne.ck.ua/avtodorohu-n-0 ... kapitalno/

Дивно, зеленського чомусь взагалі забули згадати, хоча це ж начебто "велікоє будівніцьтвьо")))

Кілька років тому їздив майже ідеальною європейською дорогою Н03, тоді ще ніяких зеленських у владі не було, а от дороги вже чомусь робили)))

На ремонт дороги Н-03 Житомир-Чуднів-Любар виділять 300 млн грн

25.04.2018

https://liubar.online/economy/na-remont ... -6061.html

За словами Уманського, 2020 рік запам’ятається українцям надовго не лише через "недолугу" боротьбу із пандемією, а через "безпрецедентний рівень зростання корупції та втрату владою адекватного сприйняття реальності". Прикладом останнього, на його думку, є саме програма "Велике будівництво".

Він пояснює, що якщо скласти всі тендери цих шести компаній та вирахувати всі "дисконти", сума на будівництво складами близько 36 мільярдів грн. Саме таку суму додатково виділили Укравтодору із Фонду боротьби із коронавірусом.

Колишній міністр фінансів також вважає, що таку ж протяжність доріг можна було б збудувати, не чіпаючи гроші, які були заплановані на боротьбу із пандемією. Водночас, вважає Уманський, "ковідний фонд" штучно витратили.

"Країна наближається до економічного армагедону", – підсумував колишній радник Єрмака...

"З початку "Великого будівництва" почались зміни у вимогах до тендерної документації. За дивним "збігом обставин" новим вимогам відповідає лише шість компаній - улюбленці "долі", або "картель", як їх називають колеги.

Вигравати смачні тендери можуть лише вони. Але якщо придивитись - ці компанії не завжди будують дороги безпосередньо, а перепродають підряди субпідрядникам із дисконтом 30-40%"...

https://www.pravda.com.ua/news/2020/11/14/7273533/

"Велике крадівництво" - оце справжнє досягнення, браво!

І наостанок питання, це дійсно необхідно робити саме під час війни та у розпал епідемії?..

Щодо наївних та аналітики)))
  • 0

Последний раз редактировалось Dragon Ср дек 09, 2020 11:56, всего редактировалось 3 раз(а).
Останній дракон ;) :uaflag4:
Dragon

Сообщение Dragon » Ср дек 09, 2020 11:45

EJ20 писал(а):Т.е. следуя логике Порох не бизнесмен? Или бизнесмен который интересуется наукой только ради собственной выгоды?

Бізнесмен який неочікувано великих геополітичних успіхів для України досяг.

Саме тому багато людей його так активно підтримує, що інші невпоралися, тому він виходить особисто вельми цінний кадр у держкеруванні.

Ні, наукою окремо він не переймався, а от машинобудівнича галузь при ньому активізувалася, що потягнуло за собою й активізацію науки (це пов'язані процеси).

Якщо що "для довідки" саме наукою з усіх урядовців дещо переймалася Тимошенко, за що її якийсь час науковці вельми поважали

EJ20 писал(а):Что до него, что при нем, что после него наука в нашей стране стремительно летит вниз, потому что все НИИ и подобные заведения сдаются в аренды, выполняют частные заказы "налевцо" или сидят на крошки отпадающие от зарплат депутатов и других чинуш.

Все починалося з падіння промвиробництва, навали імпорту, відсутності стратегії розвитку приватизованої промисловості та невдалих моделей оподаткування наукових установ урядами екскоммуняк починаючи з часів Кравчука.

Це відбувалося багато років та лише кілька років як почалися деякі зміни пов'язані з машинобудуванням, оборонкою та європейськими реформами.

Зараз є загроза погіршення знов

EJ20 писал(а):Касаемо разбирательств с тем что/кто душит науку, то все и всегда этим занимались, любой начальник любого института ставит себе цель побольше урвать, пока его не заменили другим начальником и плевать ему на науку, на таких как ты рабов системы, ему интересно как бы сдать/продать/вывезти побольше и подальше, чтобы купить себе новый ЛК200 и построить третий этаж в своем доме.

У керівництво зазвичай пробиваються не філософи, а завхози, грубо кажучи.

Будь-яка людина на посаді буде думати про покращення свого матеріального становища, питання в тому щоб його бізнес-модель була пов'язана з прибутковістю установи, а не її занепадом - тоді й співробітники теж отримують зиск, й установа розвивається.

Бажано розрізняти тупу корупцію та дещо більш хитрий лоббізм зокрема.

Керівник з голою дупою наврядчи допоможе успіху підлеглих

EJ20 писал(а):Я это говорю, потому что сталкивался с такими лично, когда человеку говоришь, что это сделать нужно, а он тебе в ответ: "а мне с этого шо?", при том что это его работа и прямые обязанности.

Нажаль це один з основних елементів світосприйняття багатьох посадовців, майже як у бізнесі.

Були часи коли Табачник (міністр освіти та посіпака Яника) навмисно гальмував елементарні бюрократичні дозволи на отримання закордонних (!!!) грантів освітнім установам, вимагаючи щось порядку половини із всієї суми гранту у якості хабаря, норм?

Але ж ми начебто намагаємося діяти за європейськими правилами, поступово змінюючи

EJ20 писал(а):И зачем клуб по интересам "присерать" к какой-то политической жизни? Это клуб для любителей/ценителей марки Субару и не только, а не партийная организация имени Рошена Старшего, Зеленки Младшего или еще кого бы это не было.

Уряд Тимошенко пропонував необгрунтовані податки на авто з великим об'ємом мотору...

Декілька раз мінялися оподаткування пального різними урядами, зараз до речі пропонують різко підвищити податок на газ...

Будівництво доріг...

Розмитнення імпортних автівок...

Вибір шляху у Євросоюз чи у Тайожний барак...

Усе це ніяк не чипляє автоклуб?

Якщо ми б жили у спокійній стабільній державі посередині рівновеликих держав це одне, але ж ми живемо на межі протиборства цивілізацій.

Подивися на Сирію - чи залишилися там Субару взагалі?
  • 0

Dragon

Сообщение Gosha » Ср дек 09, 2020 12:49

Dragon к чему этот вой на болотах? Просто видео, было/стало.
Рауль очень тонко троллит, тебе не понять его сарказма))
АНАЛитику свою оставь при себе, разговаривать с тобой больше нет желания, мы ранее дошли до твоей сути.
  • 0

don"t steal, government hates competition.
Gosha

Сообщение Dragon » Ср дек 09, 2020 13:11

Gosha писал(а):Dragon к чему этот вой на болотах? Просто видео, было/стало.
АНАЛитику свою оставь при себе, разговаривать с тобой больше нет желания, мы ранее дошли до твоей сути.

Ти репостнув чужий допис, я його прокоментував.
Це не запрошення до дискусії, з тобою розмовляти нецікаво, замість аналітики ти лише товсто тролиш.
Зи. А це до речі не повернення до особистих образ?
  • 0

Dragon

Сообщение Gosha » Ср дек 09, 2020 14:35

Dragon писал(а):

Це не запрошення до дискусії, з тобою розмовляти нецікаво, замість аналітики ти лише товсто тролиш.

дорога год назад и сейчас, есть результат, все. И на умозаключения отлученных от корыта тоже плевать))
Леша если я решу тебя послать, я это сделаю, кто ты и что ты мы уже разобрались)) иди «патриоть» где-то в другом месте))
  • 0

Gosha

Сообщение Dragon » Ср дек 09, 2020 15:24

Gosha писал(а):
Dragon писал(а):

дорога год назад и сейчас, есть результат, все. И на умозаключения отлученных от корыта тоже плевать))

Ні, не все.

Це планувалося без будь-якої участі зеленського, раніше, саме тими кого ти намагаєшся дискредитувати.

Більш того на це зеленськими було витрачено зайві кошти які повинні були бути використані зокрема на лікування помираючих.

"Бізнес на крові", чув вираз?

Gosha писал(а):Леша если я решу тебя послать, я это сделаю, кто ты и что ты мы уже разобрались)) иди «патриоть» где-то в другом месте))

Гоша, судячи з дискусії останніх кількох тижнів, сумніваюся що ти хоч у чомусь розбираєшся.

Я не хочу тебе особисто ображати але ти дуже негарно поводишся у розмові, провокуючи відповідну реакцію.

Зи. За наступного повтору цієї мантри я звернусь до модератора
  • 0

Dragon

Сообщение Gosha » Ср дек 09, 2020 16:14

Dragon да,да планувать и делать это в корне разные вещи, кстати имея большинство в раде любое решение очень просто отметить))
Опять возвращаемся к пи..ть не мешки ворочать))

А про бизнес на крови не только слышал а еще и наблюдал в 2014-2019 года, по соседу своему зокрема))

Судя по результатам дискуссий последних 10-12 лет ты на большее чем тараканить клаву в инете не способен)) так что ,повторюсь, иди «патриотить» по клавиатуре где-то в другом месте, здесь всем все с тобой ясно))
  • 0

Gosha

Сообщение art729 » Ср дек 09, 2020 17:23

Gosha - удивляюсь Вашему терпению..... и Вы еще вычитываете драконовы посты)))))
  • 0

art729

Сообщение Dragon » Ср дек 09, 2020 18:00

Gosha писал(а):Dragon да,да планувать и делать это в корне разные вещи, кстати имея большинство в раде любое решение очень просто отметить))
Опять возвращаемся к пи..ть не мешки ворочать))

Так вони почали це робити, просто тоді стільки піару на цьому не робили.
Он у обговоренні відео яке ти виклав Чилачава це підтвердив.

Ну от у Зеленського офігенна більшість у ВР, якої навіть у ригів за часів Янучара здається не було.
І як успіхи?
Війну зупинив?
Економіку підняв?
Винних у чомусь покарав?
Чи просто краде прикриваючись дурнуватими відосіками?

Чи не просто краде, а руйнує державність?

Gosha писал(а):А про бизнес на крови не только слышал а еще и наблюдал в 2014-2019 года, по соседу своему зокрема))

А, знов казочки щодо "свинарчуків".
Але здається тобі вже роз'яснювали інші теж.
А тепер претензії є до зеленського та його посіпак, прийшов час його називати "баригою", "мародером" тощо

Gosha писал(а):Судя по результатам дискуссий последних 10-12 лет ты на большее чем тараканить клаву в инете не способен)) так что ,повторюсь, иди «патриотить» по клавиатуре где-то в другом месте, здесь всем все с тобой ясно))

Повторювати не треба, бо мені нецікаві твої "повтори".
Останні 10-12 років ми пройшли через кілька криз яких більшість не очікувала, на відміну від мене та деяких ще.
Я буду говорити те що вважаю за потрібне, питання лише у ступені ввічливості

art729 писал(а):Gosha - удивляюсь Вашему терпению..... и Вы еще вычитываете драконовы посты)))))

Я три дня гналась за вами, чтобы сказать, как вы мне безразличны (с)))
  • 0

Dragon

Сообщение Gosha » Ср дек 09, 2020 18:47

Dragon
Леша, как там на майдане 18.02-22.02 было? Расскажи нам, тыж киевлянин, при такой ярой позиции ты обязан был там быть))
Патриот :facepalm: :lol:
С тобой не о чем дальше общаться)

art729
Спасибо, мне уже смс в телефон с идентичным текстом от клубней приходят, но я хочу показать что это нифига не патриотизм))
Дракон и его позиция это все что нужно знать про диванных патриотов и диванный патриотизм)
  • 0

Gosha

Сообщение Gosha » Ср дек 09, 2020 19:44

Пиз..ц отменяется, Украине дали еще один кредит, правда под совсем другие проценты))
https://www.google.com.ua/amp/s/ua-news.liga.net/amp/economics/news/ukraina-otrimala-600-mln-evro-mikrofinansovoi-dopomogi-vid-es
  • 0

Gosha

Сообщение Dragon » Ср дек 09, 2020 20:12

Gosha писал(а):Пиз..ц отменяется, Украине дали еще один кредит, правда под совсем другие проценты))
https://www.google.com.ua/amp/s/ua-news.liga.net/amp/economics/news/ukraina-otrimala-600-mln-evro-mikrofinansovoi-dopomogi-vid-es

Замість декількох мільярдів від МВФ... велике досягнення :bad:

Gosha писал(а):Dragon
Леша, как там на майдане 18.02-22.02 было? Расскажи нам, тыж киевлянин, при такой ярой позиции ты обязан был там быть))
Патриот :facepalm: :lol:

Ще раз.
Я не прокоментую це зараз тим паче тому що риги разом з зеками намагаються відкрити справи щодо того що майдан нібито держпереворот.
Я не збираюся залишати для них скрини "із зізнаннями" тощо - якщо хочеш на себе "компромат" викладати ригам то це твоє шоу(((

Gosha писал(а):С тобой не о чем дальше общаться)

Ну то не спілкуйся, знайшов проблему, це ж ти причепився два чи навіть вже три тижні.
Не їж кактус)))

Gosha писал(а): art729
Спасибо, мне уже смс в телефон с идентичным текстом от клубней приходят, но я хочу показать что это нифига не патриотизм))
Дракон и его позиция это все что нужно знать про диванных патриотов и диванный патриотизм)

Спробуй за один допис разів п'ять згадувати слово "патріотизм" у негативному сенсі, бо трьох мабуть вже недостатньо(((
Боже як у вас пригорає (с) від 1 теми на цілий форум, це ж треба так провину відчувати від того що ви накоїли на виборах - оце ви показуєте усім %)
  • 0

Dragon

Сообщение Gosha » Ср дек 09, 2020 21:16

Dragon

кредиты отдавать нужно, рано или поздно.
и да, в идеале не нужно брать больше чем критично нужно.
Ставку по этому и прошлым кредитам подписанным сывочолым загугли сам :wink:

18-22.02.14 ты дома сидел и таранил клаву о чем писалось ранее, так что не стесняйся, здесь все свои, все уже давно поняли что ты за овощ))

в оригинале звучит так> "ежи плакали, кололись но продолжали трахать кактус" :lol: это так, легкий лик-без))

сколько-бы ты дальше не старался топить за пороха и ко мы всегда будем знать что за "диванный патриот" за них топит, и да, это откладывает отпечаток так что лучшая твоя агитация это молчание))

моя миссия выполнена несколько страниц назад, я всем кто был не в курсе дал понять кто ты и что ты и чего стоит твой клавиатурный патриотизм))
повторюсь тебе в сотый раз болтать не мешки ворочать)
  • 0

Gosha

Сообщение Dragon » Ср дек 09, 2020 22:08

Gosha писал(а):Dragon

кредиты отдавать нужно, рано или поздно.
и да, в идеале не нужно брать больше чем критично нужно.
Ставку по этому и прошлым кредитам подписанным сывочолым загугли сам :wink:

Взагалі-то то кредити МВФ це перш за все Яценюк та Гонтарева, знавець економіки)))
Та й порівняння сум позик окрема розмова

Gosha писал(а):18-22.02.14 ты дома сидел и таранил клаву о чем писалось ранее, так что не стесняйся, здесь все свои, все уже давно поняли что ты за овощ))

Я не коментую це, вище роз'яснив причини, адвокате диявола

Gosha писал(а):в оригинале звучит так> "ежи плакали, кололись но продолжали трахать кактус" :lol: это так, легкий лик-без))

Перше ж посилання у гуглі -

«Мыши плакали, кололись, но продолжали грызть кактус»

http://lurkmore.to/Мыши_плакали,_кололись…

То чи ти знов помилився, чи час модератора звернути увагу на хамство)))

Gosha писал(а):сколько-бы ты дальше не старался топить за пороха и ко мы всегда будем знать что за "диванный патриот" за них топит, и да, это откладывает отпечаток так что лучшая твоя агитация это молчание))

Це лише недолугі маніпуляції словами, спроба знецінити футорологічні прогнози до яких ти не готовий, це жалюгідно

Gosha писал(а):моя миссия выполнена несколько страниц назад, я всем кто был не в курсе дал понять кто ты и что ты и чего стоит твой клавиатурный патриотизм))
повторюсь тебе в сотый раз болтать не мешки ворочать)

Цією невдячною місією здається 2014 ще Армен переймався, до того як окупація Криму його дещо змінила, тому ти геть не першопрохідець у намаганнях дискредитувати патріотів.

У відповідь ми вже кілька тижнів бачимо твоє моральне падіння, захист негідників у владі, помилки та демагогію.
За Азарова твоє слово лише чого варте(((

Зи. Футорологічні та інші прогнози - це аналітика, це серйозне вивчення купи факторів.
Прогнозують кліматичні зміни, врожаї, світові ринки нафти, біржі тощо.
Якщо ти це вважаєш "у сотий раз... не ворочать" - то який же ти комерсант взагалі?
  • 0

Dragon

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём