Gosha писал(а):Dragon писал(а):Gosha писал(а):Dragon писал(а):А це мабуть чергова "реформа" від 95 кварталу, вважають шановні опоненти![]()
Українська армія ризикує опинитися в тому ж положенні, в якому перебувала навесні 2014 року, коли кожен військовослужбовець сам забезпечував себе одягом і амуніцією.
Бо війна закінчилась лише в голові Зеленського. Українських військовослужбовців розстрілюють російські війська та їхні найманці. Попереду важка зимівля в окопах. А в Києві відосікі і найстрашніше, що трапляється в ОП, це 37° у Володимира Зеленського.
Тільки за останні 8 місяців Департамент військових закупівель Міністерства оборони України під різними приводами відстрочив або скасував ряд важливих тендерів для української армії...
за даними глави Рахункової Палати через скасування або відстрочення тендерів у Департаменті державних закупівель Міністерства оборони невитраченими залишилися більше 10,6 мільярда гривень в інтересах армії, і відповідно до чинного законодавства, ця сума не може бути використана в наступному бюджетному році...
Подробиці зі списками того без чого можуть залишити військових тут -
https://myrotvorets.news/ministerstvo-o ... ny-masovo/
Ви зробили це разом (с)
подожди, так глава департамента Гулєвич Володимир Віталійович назначен при порохе в 2014м году и до сих пор не менялся, не понял что ты хотел этой статьей сказать, не уж-то ставленник порошенковской власти саботирует гос закупки для армии по каким-то политическим или экономическим мотивам...
По-перше, чого "помилка Пороха" якщо це саме його помилка не виправлена?
ЗЕклоуни ж обіцяли що все буде гаразд, то де реформи?
По-друге це точно проблема лише одного департамента?
Чи міністр дав відповідну вказівку?
Чи Зеголовнокомандувач?
А з якою метою?
Через бажання капітулювати чи просто гроші розікрали й на армію не залишилося?
За часи попереднього уряду будь-яка новина у подібному штилі викликала дику істерику ЗМІ та зрадофілів - а чого ж зараз така тиша?
Усім все подобається, війна не хвилює?
Зи. "Адвоката диявола", погана спроба перевести стрілки, намагайся краще
Им нужно еще время, реформы должны происходить «поступово» и вообще «не розгойдуйте човен, ви працюете на ворога» (с) Дракон![]()
Не прокатить.
У Пороха реформи були, було відновлення економіки також, у Зе руйнування самих держінституцій, падіння економіки на рівному місці (ще до карантину якщо що).
Ти знов програв
Gosha писал(а):ого как тебя прорвало когда твою дешевую манипуляцию вскрыли)) я знаю правильный ответ на этот вопрос, ты тоже знаешь, но не признаешься публично))
я даже чуть позже скину ответ, с окончанием gov.ua интересно как ты откомментируешь))
Ем, а що у мене прорвало?
Начебто сантехніка у нормі, я якраз на унітазі з планшетом сиджу, паралельно гуглю статті з психіатрії щодо синдрому Данінга-Крюгера, цікаві аналогії)))
Gosha писал(а):пс ты даже не загуглил фамилию которую я написал в самом начале, тебя не смутило что в декларации у военного воюющей страны записан двухгодичный фолькс мультиван который стоит 50+-к долларов, о каком критичном подходе к анализу информации с твоей стороны может идти речь?))
Загуглив, побачив декілька десятків посилань, деякі про нього окремо, у деяких намагаються заодне зкомпромітувати Муженко зокрема... дивний збіг, мабуть.
Я ще раз питаю, якщо ви були проти саме цього, то чому те гівно яке ви привели до влади робить у кращому разі теж саме, а більше ще гірше?
З яких це пір щоб щось покращити все руйнують?