Gosha писал(а):Dragon о Дракон, привет ты снова ноешь?))
Я снова был занят работой, борьбой с бюрократической отрыжкой порошенка МорАдом ну и естественно инвестированием в ненужные вещи)) извини, не мог тебе отвечать))
Гоша, привіт, а ти як завжди піаришся?
Морадоборець)))
Зараз тебе знов по пунктах розкритикую, не сумуй)))
Gosha писал(а):не знаю как там у архмии, не слежу, но когда я пишу "коррупция" а ты слово "коррупция" читаешь как "модернизация" то проблемы не с изложением а с восприятием))
Коли ти пишеш "корупція" це не факт що то корупція.
Це может бути просто репост чергового фейку.
Коли була повна розруха - а стала боєздатна сила, це саме модернізація.
Чи можна було краще - оце питання дискусійне!
Але в результаті по факту ви зробили гірше, з чим вітаю
Gosha писал(а):еще раз тебе говорю, реформа или происходит быстро или не происходит вообще, плохо что ты веришь в сказки порошенка))
Ще раз кажу, це твоя особиста суб'єктивна думка, а не факт.
Посол Канади досить детально роз'яснював що успішно зроблено
Gosha писал(а):мне например качественная обувь и хороший новый телефон приносит пользу даже эмоциональную не говоря уже о комфорте, хорошие дорогие кованные колеса уменьшают неподрессореную массу в автомобиле, берегут подвеску, снижают расход на ноль целых хрен десятых литра, но главное нравится как машина на них выглядит, не все можно и нужно мерить выгодой-удобством))
Частково звісно згоден, непогано сформулював.
От тільки під час війни бажано враховувати що будь-яке майно це мішень для ворожої зброї.
А під час кризи що будь-яке майно це мішень для криміналу.
Тому обирати краще з урахуванням цих критеріїв теж
Gosha писал(а):то что я говорю что порошенко коррупционер не значит что я поддерживаю зеленых, как ты не будешь пытаться натянуть себе эту мысль на голову это не правда, и твои умозаключения в стиле "белое это зеленое потому что не синее" это только твои умозаключения))
Те що ти кажеш що "порошенко корупціонер" не значить що він корупціонер.
Проте це значить що ти поширюєш ворожу пропаганду.
Відповідно ти саме підтримуєш їх, як би ти не грався у демагогію
Gosha писал(а):надеюсь с каждой своей "халтурки" ты заплатил налоги в воюющем государстве, оформил СПД для предоставления услуг, хотя вопрос это естественно риторический))
Ти будеш сміятися, але більшість грошей з моїх додаткових доходів використовуються по факту для фінансування наукових досліджень!
Це науковці нерідка так роблять взагалі у нас.
Бо від вашого мілкого бізнецу все одне інвестиційної користі нуль цілих та стільки ж десятих
Gosha писал(а):мнение человека с ярко-выраженным политическим окрасом не может быть истинным (и интересным соответсвенно) по определению, даже по приднестровью))
Маніпулятивно та суб'єктивно.
Політичний окрас (с) формується на основі аналітичної оцінки.
Тобто навпаки спочатку може бути сформована "істинна" думка, після чого підтримуємо когось.
Тим паче політичний окрас (с) зовсім не обов'язково повинен впливати на аналіз інших подій, зокрема військових у іншій країні
Gosha писал(а):те кто был по ту сторону баррикад не только пошли в ОПУ но еще и остались там с времен порошенко)) многие сейчас члены ЕС, все норм, вони тобi дякують))
пс а тебя не взяли в ОПУ вот ты и бесишься
Порошенко вже більш ніж півтора року не при справах, досить демагогії, тепер час шпиняти вас разом із Зеленським за те що він не виправив, на покращив.
Вам не подобалося як робить Порох, треба було зробити краще?
А зробили ще гірше - всіх у ОПУ направили
Gosha писал(а):Алексей, у нас с тобой нет отношений, нам нечего портить, с момента твоих умозаключений по юльке (лет эдак 10-12 назад) у тебя мало что поменялось за исключением пола и фамилии главного идола))
Зашквариваешься ты и зашквариваешься в первую очередь своим однобоким видением ситуации)
Ну от і добре, тобто я можу не стримуватися у критиці?
Ви зашкварилася по повній поширюючи ворожу пропаганду, ви руйнуєте Україну
Gosha писал(а):С своими друзьями или товарищами будь они из киева, львова, одессы, николаева, симферополя, жешува, триеста, москвы или анапы никогда не выясняю на политические темы, мы уважаем чужое и не навязываем свое мнение друг другу, более того я нигде не стесняюсь и не стеснялся своей политической позиции даже в бытность поддержки порошенка (каюсь, было такое) где-бы я не находился, и поверь говорить "я бендеровец" в 2015м году в континентальной россии или в оккупированном крыму это так себе удовольствие...
Під час війни "друзів" у Симферополі та Москви бути не може, бо це зрадники та посібники ворога.
Відповідно їхні думки на варті поваги абощо.
Знаходитися та спілкуватися з будь-ким у континентальній росії або окупованому криму не бачу сенсу взагалі, допоки їх не покарають та не звільнять відповідно.
Якщо вони тихцем якось допомагають Україні - це виключення але загалом це фактично вороги
Gosha писал(а):Exigo Олег, мои агитационные сбрось пожалуйста Дракону на карточку, ок?)) поддержим голодающую интеллигенцию зелеными деньгами

Краще у фонд кисневих систем для хворих бо боюся скоро знадобиться дуже багатьом