Gosha писал(а):1) какие модернизации?? каких систем? какие кондиционеры и трапы в частном самолете когда война идет?? 30 человек в апреле 2017 погибло... циничность за гранью..
Це державний літак.
Бортові системи літака інтегровані, це складніша конструкція ніж авто.
Те що називають кондиціонуванням то система життєзабезпечення екіпажу та пасажирів у польоті.
Так само як метеорадар це складова системи керування.
І трап для роботи на військових аеродромах скоріш за все.
А у Зе замінили 1 телефон за ці ж гроші!
На літаку від якого він взагалі обіцяв відмовитися - так само як від кортежів, від держдач тощо де живе за наш рахунок!
Свого часу ви все це доводили до істерики, критикуючи усі державне, а зараз намагаєтеся вигорожувати Зе-владу.
Я розумію твій відчай але сідай, "2"
Gosha писал(а):конечно блин у зе французский самолет, он хоть и идиот но прекрасно понимает что содержать и летать в 3-4 раза дешевле на французском, но на нем с каждого перелета не отмоешь денег

.
Егеж, підтримаємо іноземного виробника, "гарна" ідея.
Літак для Зе до речі вже зашкварювався у інших історіях.
З трапом теж зокрема смішно було.
Як недолугий маніпулятор ти чипляєшся лише до окремих дрібниць
Gosha писал(а):2) у тебя уже не просто подгорает у тебя уже откровенно "палає" и это ой как заметно..
У мене дійсно "палає" - і давно!
Бо ви тут постите усілякі фейки та жартики коли людські життя під загрозою, за це боюся причетні потім отримають від всесвіту адекватний "комент"(((
Gosha писал(а):3) мне нравится когда проевроперйские любую невыгодную для себя информацию называют "фейками кремля")) нас еще и польша нападала и австро-венгрия, почему тогда ТОЛЬКО россия враг? враги оказывается тогда все и идеальна была равноудаленность от всех, но то таке, я понимаю что присмыкающимся обязательно к кому-то присмыкаться..
У якому сторіччі це було?
Тому що зараз інші держави просувають свої інтереси тихцем, без жертв, там де ми дозволяємо, відступаючи там де відмовляємо, а Росія настирно, підло, коварно, вбиваючи відкрито навіть.
Якщо ви цю різницю не розумієте - ви зомбі!
Я б додав теж щодо присмикання але проігнорую цей випад
Gosha писал(а):4) шестой раз тебе повторяю я НЕ голосовал за зеленского и его не поддерживаю, но ты продолжай читать эту мантру

.
Ти агітуєш за клоуна, ти тролиш тих хто проти клоуна - тобто ти підтримав антиукраїнського клоуна.
У другому турі з твоїх слів ти "противсіхствовал" - тобто як у 2009 підтримав антиукраїнські сили.
Продовжуй про це всім нагадувати
Gosha писал(а):5) было пять лет на то чтобы заместить импорт энергоносителей из рашки, но вместо этого выбили мелких и средних поставщиков и отдали львиную долю рынка медведчуку

.
Цю маячню здається Куюн висміював
Gosha писал(а):6) про "справи проти порошенка" шо там по посадкам рыгов ?)) пять лет херы пинали и ничерта не сделали, яка держава такi i суди)).
Зараз Зе-клоун та на 1000% його прокурорша риють землю але нічого не здатні довести, навіть Портнов та Коломойський не можуть - а це вже щось говорить!
Gosha писал(а):7) "крутые и успешные" с тобой не спорят, эксиго и армен прекратили споры с тобой, они тебя только троллят, кроливец вообще ушел с форума я понимаю причины но озвучивать не буду а то будет "переход на личности" я спорю потому что практически половину дня провожу лежа за компом, как только я прекращу это делать все вернется на круги своя, будешь репостить свои пропороховские сайты, потерпи немного

.
Ти витрачаєш сили та псуєш карму, шкода.
Фейки від вищеназваних давно розкриті.
Не цікаво не їхне, ні твоє бо це все одне й те саме.
А от шлях з'їхати з суперечки гарний підготував.
Зи. Якщо невдало пожартував щодо "діток" дійсно вибач, просто задовбали фейки
Gosha писал(а):ПС я тебе написал что сделали мы, ты в присущей тебе манере написал что-то в стиле вы конечно круты и молодцы но типа все это херня на фоне сорокамиллионного космического государства)).
Так вот Алексей, если то что мы сделали и не попросили ни копейки поддержки у государства и прошли все круги ада всех гос органов это фигня и я ограниченный то я все еще жду что-же такого крутого сделал ты что можешь позволить себе такие умозаключения, но на 99% уверен что крыть тебе нечем..
Молодці дійсно.
Але також дійсно у масштабі держави це не дуже помітно.
Я чесно намагаюся підібрати слова щоб тебе не образити але ти намагаєшся використати як аргумент у суперечці тому вимушений, вибач.
Мої особисті досягнення дещо менші але як це впливає на те що ти помиляєшся із геополітичним аналізом?
Он Богуслаєв - керманич виробництва запорізьких авівдвигунів - взагалі риг та совок, нажаль
Gosha писал(а):"хорошая мина при плохой игре" это то что сейчас происходит с тобой и заметь не только сейчас, все твои победы в "суперечках" упирались в банальное нежелание оппонента тебе отвечать ибо правило трех Д работает как на дороге так и в интернете, но ты какого-то черта принимаешь это за победу....
Тебе нещодавно розгромно "зробила" інша людина, це теж якесь правило?
Саме через це правило можливо з вами перестали сперечатися інші, лише я витрачаю час.
Чому витрачаю ще час?
Раніше заради просвітництва, зараз - щоб в день найглибшої кризи нагадати усім причетним що вас попереджали.
Щоб часом не забули через кого весь бардак, щоб більше ніколи знову (с)
Gosha писал(а):Я понимаю что так бывает, ну не сложилось в жизни, и похвалить себя даже самому себе нечем и единственное место где ты себя чувствовал значимым и это две темы на форуме клуба-субару,.
Ти не помітив що я кожного разу спокійно та впевнено згортаю розмову у цей момент?
Тебе не наводить на роздуми що я не напружуюся не просто так?
Що у мене можливо є чим крити просто недочасно
Gosha писал(а): но тут приходят несогласные и начинают не соглашаться и приводят факты не из интернета а из реальной жизни где ты бываешь разве что перемещаясь на общественном транспорте с или на рабочее место (которое тебе видимо оплачивают своими-же налогами твои-же оппоненты) но нужно научиться признавать свою неправоту, в этом сила развития.
Твоя "реальне життя" чомусь майже точно відповідає кремлівськім фейкам та пліткам бабусь на лавочці.
Ви десь щось чули, якісь гасла повторюєте, ніяких цифер та дійсно фактів не наводячи.
"А ось вінницькі..." -
Ага, а ось у галактиці Андромеда казали місцеві є сині слони з крилами, це 100% інфа з такою ж достовірністю

суперечках