Gosha писал(а):Dragon
ты такой прикольный))
Краще бути прикольним ніж зомбованим
Gosha писал(а):1) тебе никто не проигрывает и не выигрывает спор ибо с тобой никто не спорит, тебе говорят непопулярную в ваших , порохоботских, кругах правду))
Ви програли чергову суперечку, ваші фейки ми вчергове вже стомлено та роздратовано розкрили, ви намагаєтеся робити гарну міну за поганою грою
Gosha писал(а):2) ага, так просунув что аж рыги прошли в половину райрад, мыздобули...
Ви здобули, спочатку скинувши Пороха, а потім розчарувавшись у Зе-клоуні.
Допоки ви бігали туди-сюди електорат ригів єднався, як у 2009 - ви хоч інколи намагайтесь аналізувати причини-наслідки, повинні ж вчитися на помилках хоч якось
Gosha писал(а):3) я налогов за период 2014-2018 заплатил больше чем ты за всю свою жизнь, ни у кого ничего не просил, тем более у государства, так что выдохни, хейтер, тяжело было в 2017м но то не твое дело))
А я можливо виробив знань та продукції більше ніж ти, той що?
Кожен робить щось своє
Gosha писал(а):4) я тебе еще раз повторю ты живешь в ограниченном информационном поле и никакого отношения к реальному сектору экономики не имеешь по этому не тебе судить о реальном уровне коррупции.
Я тобі ще раз повторюю ти живеш у невеличкій групі невеличкого бізнесу, не тобі судити щодо оборонних проектів зокрема
Gosha писал(а):5) томос оказался до фени, попы рпц как сидели по селам так и сидят, зато популистическую бомбу порох получил фантастическую.
Вони послаблюються, ми підсилюємся.
Поступово, особливо якщо цьому допомагати як при Пороху, замість того щоб заважати як при Зе.
Це не одного дня справа, це століттями чекали уяви собі
Gosha писал(а):6) ага, за пять лет много сделано, причем я тебе в прошлом посте даже рассказал как)) восстанавливаем через АТО, убираем через люстрацию.
Тобто якщо держапарат погано працює зруйнувати усю державу взагалі замість поступового відстоювання інтересів?
Gosha писал(а):7) никто не хотел халявы, не равняй всех по себе, хотели рабоать, платить честные налоги, иметь реальные кредиты на развитие и забыть про коррупционную составляющую как таковую, но не получилось (честные налоги заплатили, хорошо поработали а в замен получили хер вместо дешевых кредитов и парочку проверок на основании поддельных звернень громадян и громадських организацiй), но ничего так как было при рыгах мы жить тоже умеем.
Які кредити під час війни?
Які "чесні" податки під час війни?
А до війни податки усі сплачували, авжеж?
А тепер дивуєтеся що держава намагається вижити як вміє під ударами ворожої імперії?
Погано було при топменеджері - а клоун зробить краще?
Подивимося як у 2021 стан економіки порівнювати будете з 1998 чи 2009
Gosha писал(а):
то что у вас порохоботов принято называть методичками кремля и зомбированным восприятием у нас называется здравым смыслом и умением анализировать больше чем один источник информации.
Російсько-грузинська війна 2008, криза 2008, зрада Януковича, майдан 2013, напад Росії у 2014, падіння ціни на нафту, розквіт Ілона Маска...
Цікаво що з цього "ви" нааналізували?
Gosha писал(а):9) ты говоришь про "противсiхство 2009" ну то есть ты даже не допускаешь мысль что человек мог проголосовать за кого-то третьего и другую полит силу кроме пороха и зэ, а на второй тур выборов президента не пойти по причине тотального неприятия ни одного из кандидатов)
и это меня ты обвиняешь в зомбированом восприятии?)) акстись Аксинья))
Так, не допускаю, бо під час війни "противсіхство" - це теж саме що посібництво ворогу!
Так, це наслідки ригсько-російського зомбування ("всє адінакавиє" та ін., пам'ятаєте меми 2009)?
Gosha писал(а):10) тебе популистический ответ на вопрос какого хера поперлись или то что думаю на самом деле?
популистический это то что лицемерие пороха зашкаливало и нужно что-то менять.
реальный потому что беню и ко выдворили из украины и отжали бизнес, теперь беня мстит пороху и херачит его как только может.
Щооооо?!?
Тобто ти визнаєш що все що відбувається - виключно помста олігарха олігарху?!?
Що всі розмови щодо "бідось зелених" - це дійсно ширма?!?
Що ви готові зруйнувати Україну через якісь особисті розбірки?!?
Ну і хто ви після цього?..
Gosha писал(а):11) да, это и я в том числе привел Украину к катастрофе когда как тупое быдло в 2014м пошел и проголосовал за порошенка, каюсь,
Та ні, катастрофу зробив Путін з імперськими амбіціями, а ти просто заплутавшийся хлопчина
Gosha писал(а):и да, киев выздоравливает, даже тупой кличко проморозил пороха.
Хлопче, я скоро викладу деякі цифри, боюся ти будеш рюмсати у розпачі від ренесансу Пороха)))
Gosha писал(а):12) пока такие как ты будут сидеть, таранить клаву и называть меня "адвокатом дьявола" десятки, если не сотни тысяч таких как я будем тянуть на себе экономику этой страны, открывать новые бизнеса, платить налоги, создавать тренды,выживать в карантины и не будем соглашаться с тем чтобы нам ссали в уши рассказывая что томос это важнее полноценной налоговой реформы ... а вы будете ныть и рассказывать как все плохо, но когда-то как и во всех странах мы вытащим вот это вот все на своем горбу то вы скажете "ну вот мы же говорили что все будет хорошо,спасибо пороху, он заложил тренд" или если развалится страна вы снова скажете "ну вот а мы говорили что все будет плохо патамуша пороха убрали"
Здається зараз "вам" Гетманцев роз'яснить як правильно треба "піднімати" країну.
У відповідь, тоді такі як ми створюємо трішки доданої вартості у машинобудуванні, замість перепродажей виробленого іншими, імпорта зокрема.
Це вже не кажучи що ти зараз намагаєшся штучно розділити людей на класи як якійсь юний ленінець, як не соромно?
Gosha писал(а):Последний пункт кстати отлично перекликается с пролистанной мной пару недель назад темой про вторую машину, сравнение вага с субой, про цикл карно, про то как важно знать что это, про то что темп жизни в современном обществе задают "аморальные пид...ы" и что лучше быть "быть богатым пид..ом чем бедным натуралом" прочее в таком духе))
Ти хоч сам зрозумів що написав?..
Gosha писал(а):Парни, важно не только знать много полезной информации нужно еще понимать где ее можно практически (в идеале конечно с пользой для своего кармана но можно и идейно) применять потому что как мы видим пиз...ть (много говорить не по теме), не мешки ворочать.
И да, лучше быть "богатым натуралом" чем "богатым пид..сом" или "бедным натуралом" жаль конечно что в ваших реалиях нет такой опции))
Вище згадував Ілона Маска зокрема.
А ви у чомусь прийняли дієву участь?
Чи просто купив-перепродав сенс життя піарити дійсно варте?
Gosha писал(а):И то что Кроливец ушел с форума жалко конечно, хотя он миллиард процентов ничего не потерял))
Коливець пішов програвши "суперечку" ціною окупації Донецьку... але негарно обговорювати це за його спиною
Gosha писал(а):П.С. Дракон,расслабся, я не тебе отвечаю, я апеллирую к узколобости изложенного тобой, и всего лишь хочу чтобы люди думали шире, уверен что таких на форуме более чем достаточно.
Кто ты и что ты мы с тобой разобрались лет десять назад на фразе в стиле "за януковичем стоят бандиты, а за юлей группа бизнесменов"

жаль конечно что в ваших реалиях нет такой опции))
Ну за десять років багато чого змінилося, зокрема Юля зашкварилася з газовими угодами та небажанням судитися з Росією перш за все.
Але яким чином це відміняє той факт що за Януковичем стояли найогидніші на той час бандити, що тоді вона разом з Ющенком були на боці демократів?..
Так я теж відповідаю не тобі, а усім посіпакам коломойського та зомбованим ними, зокрема тим хто тебе використовує як голос)))