Gosha писал(а):
мы это по меньшей мере Олег и я, ну это из тех кто публично отписался))
А, тобто кількість вже дещо менша ніж дехто намагається зображати.
А ще дехто все апелює особисто до мене, не помічаючи аргументів інших тих хто зі мною згоден)))
Частина стіни за ті що були знайдені гроші збудована, бачив новини-розслідування щодо цього.
Ти все ще вважаєш казочки про корупцію головною проблемою під час війни?
Тобто те що у нас не вистачає слюсарів на заводах то дрібниці, а от як тільки поборемо корупцію танки літати навчаться?..
До речі є чіткі ознаки що корупція тоді знижувалася але ж вам потрібно диво вже зараз.
Тільки от дива від клоуна не сталося
Gosha писал(а):"эти кретины" это половина страны в которой ты живешь и называть человека кретином за другие полит.взгляды имея желание его вернуть на путь истинный это по меньшей мере глупо и так не работает, плохо что ты этого не понимаешь))
Я ще раз повторюю - намагався кілька років доволі ввічливо!
Але опоненти зазвичай це сприймають як прояв слабкості.
Не подобається жорсткість?
Хочете щоб смертельно небезпечні помилки коментували ввічливо?
Почніть з себе, напишіть що розчаровані у Зельці, дещо погорячкуввли...
Тоді запевняю і мені стане легше примиритися з опонентами!
А то як образи іншим писати то у декого ніяких проблем, а як прилітає у відповідь то відразу сумують, авжеж?
Чи коли "порохоботами" обзиватися не очікували що отримають у відповідь смішні погоняла?
Gosha писал(а):А еще очень интересно пообщаться с львовскими или закарпатскими гастарбайтерами находясь в оккупированном крыму, много интересного о мнениях людей узнаешь, такого не прочитаешь в интернетах
Простих людей мені вистачає на суміжних підприємствах наприклад, які чекають від держави халяви як при совку.
Або коли сусіди бояться 5Ж мені їх думку теж треба поважати?
Але мені нецікава думка зрадників які працюють на ворога на території ворога.
Окремі випадки які при цьому ще й нашим якось допомагають це інша річ але загалом начхати
Gosha писал(а):да, треба розьяснювати, да !!! если ты, как и обожаемая тобой полит.сила, способен исключительно на монолог без того чтобы слышать даже самое нелепое мнение оппонента и планомерно убеждать его в обратном, то у меня для тебя плохие новости, при таком раскладе эту страну точно разорвут на части.
Якщо державу розірвуть - це стане проблемою не політсили, а нашого виживання.
Ми не на базарі обирати хто краще піариться, ми на війні обираємо хто здатен тримати оборону.
Дивись нижче, плз
Gosha писал(а):Люди всегда умирали, это нормально, ковид19 это стресс-тест который толком не прошла ни одна медицинская система в мире, но в пиздеце виноват конечно-же зеленский, а не те кто упразнил например сес и разогнал эпидемиологов.
Це ту СЕС яку дрібний бізнес ненавидів через побори?
Емм, а в Італії теж щось розігнали що не можуть впоратися?
Водночас широко відомі зашквари Зельців з перепродажем медмасками, витратою медичних фондів на піар-ремонт доріг... це норм?
Я повинен сприймати серйозно клоуна який закликає одягати маски та ходить по кабаках без маски?
Нічого собі "люди завжди помирали", а мільйони трупів на вулицях не хочеш з усіма наслідками?
А це якраз вельми ймовірний сценарій як на початку 20 ст. якщо прогавимо
Gosha писал(а):А про медицину можешь мне не рассказывать, медицина у нас в стране отличная, только стоит дорого, это я тебе как человек который три месяца назад пережил тяжелую операцию говорю)) И кстати это основная причина почему я сейчас здесь с тобой переписываюсь, еще не совсем выздоровел, много свободного времени)
Бажаю одужання!
Наші суперечки то інше.
Тільки коли у лікарні потрапляють одночасно десятки тисяч хворих це не допоможе
Gosha писал(а):Я тебе могу показать класс в других вещах, а политикой особенно в интернетах пусть занимаются те кто больше нигде себя не нашел или им за это платят
Росія витрачає на пропаганду проти України та Заходу більш ніж мільярда $ на рік.
Медведчук, риги, Коломой - усі ведуть по суті антиукраїнську пропаганду.
То хто саме повинен роз'яснювати сусідам та знайомим що їх зомбують?..
Все ще чекаємо дивовижної перемоги від когось іншого?
Gosha писал(а):особенно доставляют твои лозунги про "родина в опасности" и про нацбезпеку, ну честно читать это от человека который кидается ссылками на проплаченные конкретной полит.силой сайты ну смешно))
Неправда, я викладаю посилання на різні сайти, останнім часом не згадую жодного який має відношення до Пороха зокрема.
Останнім часом активно критикує Зельца вже навіть Бутусов який раніше був палко проти Пороха.
Ти дійсно тішишся надією що загострення війни вже не буде?
Gosha писал(а):И еще скажи мне чем ты принципиально отличаешься от российских ватников? ты такой-же зашореный и неприемлющий альтернативного мнения))
Ні, я розумію що є недоліки але бачу шляхи їх подолання, так щоб не зруйнувати державу.
Ватники за особистість 1 Путіна зокрема, я за кількох разних патріотичних особистостей (Порох, Яценюк, Гройсман, Гонтарева, Ющенко тощо).
Державність та патріотизм це не ватність, так само як аморфність "проти усіх" яку пропонуєте ви не є державністю
Gosha писал(а):пс можешь на будущее не стесняться в выражениях, извини но воспринимать тебя всерьез это несерьезно

А ти впевнений що тебе сприймають дуже серйозно?
Щось нещодавно тебе у суперечці доволі весело зробили
Ще раз.
Я готовий змінити риторику та асортимент новин якщо опоненти відповідно поводитимуться