exit писал(а):ребус писал(а):Питаю в одного ЗЕфана:
-А правда, что ЗЕбэня поехал в турцию концерт давать кацапам? Спрашиваю, без подъ""ба, чисто потому, что новости не смотрю.
-Не знаю. Мне пох"""й.
Ти спитай у пороха, якого він підлизує ахметкі?!
ахметка - це терорист №1.
https://www.volynnews.com/news/policy/n ... y-biznes-/Президент на прес-конференції сказав, що вже провів деолігархізацію.
- Навпаки: олігархи стали партнерами глави держави, який і сам є олігархом. Ахметов - в енергетичній сфері, Косюк - в аграрній. Тому Порошенко проводить проолігархічну політику. Півпарламенту - представники олігархів, приймають закони в їхніх інтересах.
Хто з олігархів має найбільший вплив на президента?
- Ахметов. У нього з Порошенком найбільший спільний бізнес через ДТЕК (приватна енергетична компанія. - Gazeta.ua). Компанія ICU Пасенюка і Гонтаревої (Макар Пасенюк - позаштатний фінансовий радник Порошенка, Валерія Гонтарева - голова Нацбанку. - Gazeta.ua) скупила велику кількість боргових активів ДТЕК. Це - такий собі гаманець Петра Олексійовича. Він і Ахметов - реальні партнери в бізнесі.
Я навіть не буду сперечатися.
БІЛЬШ ТОГО! Я ПОВНІСТЮ ЗГОДЕН ТА ВВАЖАЮ, ЩО ЦЕ ПРЕКРАСНО!
А тому, хто вважає, що "алігархав нада унічтожить" можу запропонувати надати свій бізнес своїм підлеглим та подивитися, що з того вийде. А якщо немає такого, то можна згадати, до чого це все призвело у совку.
Питання в тому, що наші олігархи - це покоління фарци, цеховиків та бандитів з 80-х та 90-х розбавлене наменклатурною нечистю типу червоних директорів, комсомольських лідерів, прокурорів та мусорилих з тих самих 90-х.
Нагорі сидять найспритніші та найхитріщі з того всього. Ті, що змогли не тільки та не стільки хапнути, а ще й піднятися трохи вище, ніж звичайний нуворіш у своєму розумі.
Тих, хто зумів просто нахапати у 90-ті аьо їхніх дітей багато тут, на форумі (доречі, субару-форум - яскравий приклад таких "геніальних бізнесменів

). А всі інші "алігархі" - це просто ті, хто мислив трохи ширше, ніж такі самі, як вони. З такими самими можливостями (іноді навіть з меньшими).
Тому мені довподоби той факт, що ахметці наразі не в одному напрямку з "узкім міром". Можливо, він щось таке знає, чого не знають інші. А можливо щось пішло не так останнього разу. А може й взагалі він виявився натуральним олігархом, незалежним від кацапського капіталу. У ьудь-якому разі. Особисто я не маю жодних ілюзій щодо того, ким вони всі є. Вони всі лише у короткостроковій перспективі можуть мати шляхи спільні з нашою Країною.
Наврядчи у першому поколінні нуворішів можуть з'явитися представники української еліти у нормальному сенсі цього. Можливо, але я б на це не сподівався. Але вже у наступних поколіннях мають бути ті, хто зрозуміє цінність бути саме УКРАЇНСЬКИМ олігархом, а не "космополитом".
ІМХО.