Редактор львівської газети «Ратуша» Микола Савельєв провів онлайн дослідження, щоб зрозуміти, хто такі прихильники кандидата у Президенти Володимира Зеленського і які у них настрої?..
«Побувавши в середовищі «Зе-фанатів», «зе-електорату» і звичайних блаЗЕнів, я дійшов несподіваних висновків, і тепер з повною відповідальністю можу сказати: 80 відсоткам прихильників Зеленського НЕ ПОТРІБНІ і НЕ ЦІКАВІ будь-які зміни!!! ...
«Частина (і велика) хоче назад у «совок» («А помните, как хорошо-то было – мы могли спокойно ездить в Крым, смотреть «Голубой огонек», не было никакой войны, никакого Бандеры и бандеровцев!», частина – відверто орієнтована на Росію, «мишбратья» («Вначале Зеленского виберем, а потом и сами к братьям подтянемся!», «Нам чеченцы здорово в Крыму с татарами помогли – и вам з нацистами помогут!»), і на Путіна, колишні «Путин, введи войска»! («Он у себя с олигарахами справился – и наших приструнит!», «Смотрите, сколько Россия для Крыма сделала – когда снова будем вместе, то ни бешеных цен на коммуналку не будет, ни всего этого политического беспредела!»), багато ображені перемогою Майдану і вимагає реваншу, екс-електорат Януковича, «антимайданівці» («Сейчас такой шанс, что его упустить нельзя, как упустили в 2014-м, не поддержав «Беркут»), специфічні антисеміти (ця категорія вельми здивувала, бо закликає голосувати за простого єврея Зеленського, аби часом не виграв «хитрый Вальцман»), є воцерковлені агресивні дурні з Московського патріархату «За истинную веру!» («Как удачно, братья во Христе, он над этим термосом-то пошутил!»), багато вимагають припинення війни, аби не посилати туди своїх дітей («Мир ЛЮБОЙ ценой!») і їх справді не цікавить, ЯКОЮ САМЕ буде ця ціна. Усі ці групи населення реально ДРАТУЄ незалежність України і все, що з цим пов’язано. До речі, після набутого досвіду я з підозрою ставлюсь до порад «ставитись до електорату Зеленського з повагою»...
https://zik.ua/news/2019/04/18/zhurnali ... it_1554817Подумайте, с кем ВЫ?