А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение ARMEN » Чт дек 26, 2013 09:32

LEXUS писал(а):
Stav писал(а):Если эту власть не убрать сейчас- она укоренится и угробит страну (это уже многие высказывали). И на данный момент эти 3 клоуна и бешеная собака взаперти- единственная альтернатива (к большому сожалению :cry: ).

добре. ми всі тут прийняли Вашу точку зору. погодилися, що вимоги майдану правильні. нинішня влада повністю вичерпала себе і потребує заміни. влада каже: "я добровільно не піду". що далі? силовий варіант? громадянська війна? що?

Это единственный вариант, потому что власть на блюдечке на майдан никто не отнесёт, даже если он будет существовать до второго всемирного потопа :D
  • 1

Кацапія має бути знищена.
ARMEN
Патриарх

Сообщение Stav » Чт дек 26, 2013 09:34

LEXUS писал(а):
Stav писал(а):Если эту власть не убрать сейчас- она укоренится и угробит страну (это уже многие высказывали). И на данный момент эти 3 клоуна и бешеная собака взаперти- единственная альтернатива (к большому сожалению :cry: ).

добре. ми всі тут прийняли Вашу точку зору. погодилися, що вимоги майдану правильні. нинішня влада повністю вичерпала себе і потребує заміни. влада каже: "я добровільно не піду". що далі? силовий варіант? громадянська війна? що?

Я с вашего разрешения буду писать русским языком ( Донецк :D ). Я категорически против гражданской войны (у меня сын растет), поэтому предлагаю сидеть и ждать пока не нагадят на голову лично каждому :crazy: . Выход (на мой взгляд)-референдум сразу по нескольким вопросам.
  • 1

«Не готовы наши люди. Жить еще не готовы. Помирать не хотят, а жить не готовы».Михаил Жванецкий
Stav

Сообщение Stav » Чт дек 26, 2013 09:38

ARMEN писал(а):

Предположим что три клоуна пришли к власти и выпустили бешеную собаку (однозначно), подсказать что будет дальше, или сам догадаешься ?

Да уж попробую догадаться. А тебе подсказать что будет если ПР останется у власти и выиграет выборы 2015 (в этом я не сомневаюсь) или сам догадаешься?
  • 0

«Не готовы наши люди. Жить еще не готовы. Помирать не хотят, а жить не готовы».Михаил Жванецкий
Stav

Сообщение Stav » Чт дек 26, 2013 09:49

ARMEN "выпустили бешеную собаку (однозначно)". Если бы они не выпускали ее, а организовали ей соседей- я проголосовал бы за них :D . А если бы они послали и ЕС и ТС- цены бы им не было :lol: (прям как в сказке)
  • 0

Stav

Сообщение LEXUS » Чт дек 26, 2013 09:52

Stav писал(а):Выход (на мой взгляд)-референдум сразу по нескольким вопросам.

добре. їдемо далі. не буде ніякого референдуму. танцюйте на майдані. мені пох. Ваші дії?
  • 0

Forester 2.0XR
Душа болит. Станешь лечить — начинает болеть печень.
LEXUS

Сообщение ARMEN » Чт дек 26, 2013 09:52

Stav писал(а):
ARMEN писал(а):

Предположим что три клоуна пришли к власти и выпустили бешеную собаку (однозначно), подсказать что будет дальше, или сам догадаешься ?

Да уж попробую догадаться. А тебе подсказать что будет если ПР останется у власти и выиграет выборы 2015 (в этом я не сомневаюсь) или сам догадаешься?

Надо быть дебилом чтобы не догадаться :lol:
  • 0

ARMEN
Патриарх

Сообщение ARMEN » Чт дек 26, 2013 09:55

LEXUS писал(а):

добре. їдемо далі. не буде ніякого референдуму. танцюйте на майдані. мені пох. Ваші дії?

Танцы на антимайдане :lol: :ROFL:
  • 0

ARMEN
Патриарх

Сообщение Stav » Чт дек 26, 2013 10:08

LEXUS писал(а):

Будь ласка, скажiть свою думку з цего приводу? (а то складывается впечатление что будем сидеть и ждать...) P.S. Это типа юмор такой, обращаться лично ко мне РИДНОЮ МОВОЮ? (против ничего не имею)
  • 0

Последний раз редактировалось Stav Чт дек 26, 2013 10:13, всего редактировалось 1 раз.
Stav

Сообщение Deltajack » Чт дек 26, 2013 10:09

Зараз скину текст і своє запитання до мешканців інших міст:
1. У вас в місті таке в принципі може статися ? (Мер у нас ходить пішки і без охорони) :oops:
2. Ви би хотіли щоб такі ситуації були не винятком , а правилом?
Скидаю вчорашній випадок :
Сьогодні несподівано сталася дивна історія. Мали ми невеличкий неТім білдінг разом з Slavik Dyak. І коли майже о пів дванадцятої ночі, йшли по площі Ринок, несподівано почули розмову на підвищених тонах. Якійсь чоловік досить активно пояснював водію, який заїхав на площу Ринок, що тут не можна їздити і паркуватись. Придивившись, ми були в край здивовані. Людиною, що сварилася був Андрій Садовий, наш мер! Там не було ані камер, ані потенційного електорату. Площа була просто пуста, але він це робив. Ми підійшли з підмогою) Коли водій почув, що з ним розмовляв мер і ще пару, дуже чемних і юридично правильних аргументів від Славіка Дяка, сів за кермо і поїхав. Можу тільки сказати, що я пишаюсь своїм мером. Не було для кого робити показухи, але він просто робив корисну справу. Респект йому великий.
Взято з ФБ у одного із моїх друзів:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=644473402265663&set=a.149001528479522.28035.100001090273393&type=1&theater

І останнє,опоненти - може це далеко від політики але саме такі речі є показником того, що хочуть львів'яни у себе в країні
  • 2

Deltajack

Сообщение LEXUS » Чт дек 26, 2013 10:21

Stav
я пропоную відкрите голосування 2015 року. не так вже й далеко, враховуючи скільки часу і коштів потрібно для організації референдуму. так, можливо це і утопія, але в цьому випадку ніхто не зможе вкрасти мій голос. як зараз відбувається вступ до вузів України, єдина база в інтернеті, відкрита для всіх. побачив, що твій голос вкрали - бий в барабани. на швидку руку якось так....
  • 0

Forester 2.0XR
LEXUS

Сообщение Stav » Чт дек 26, 2013 10:24

Deltajack
Повезло вам с мэром, но и у нас толковый, поверьте. Просто его окружение и партийная принадлежность ко многому обязывает ( к сожалению).
  • 0

Stav

Сообщение LEXUS » Чт дек 26, 2013 10:26

Stav писал(а):
LEXUS писал(а):Это типа юмор такой, обращаться лично ко мне РИДНОЮ МОВОЮ? (против ничего не имею)

ні - це для Ореста та інших поважних громадян західної України! щоб мої політичні уподобання не можливо було трактувати як українофобію!
  • 1

Forester 2.0XR
LEXUS

Сообщение Stav » Чт дек 26, 2013 10:28

LEXUS Ну открытым его точно не сделают, это раз (скажет нет,и пох :D ). И в 2015 по моему будет поздно, это два. Хотя про время и средства для референдума согласен, но и вариантов не вижу.
  • 0

Stav

Сообщение Stav » Чт дек 26, 2013 10:30

LEXUS писал(а):
Stav писал(а):
LEXUS писал(а):Это типа юмор такой, обращаться лично ко мне РИДНОЮ МОВОЮ? (против ничего не имею)

ні - це для Ореста та інших поважних громадян західної України! щоб мої політичні уподобання не можливо було трактувати як українофобію!

Так ПР и Украинофобия уже, пожалуй, синонимы :cry:
  • 0

Stav

Сообщение KUCH » Чт дек 26, 2013 10:35

Stav писал(а):Так ПР и Украинофобия уже, пожалуй, синонимы :cry:

Істину говориш, тільки послухати верхівку ПР чого варте.
Я взагалі, як їх слухай інколи(так як казав ARMEN, щоб знати думку іншої сторони) мені здається, що вони нас(всіх Українців) мають за повних ідіотів... так так розумово відсталих людей.
Звичайно це не про 100%, але більшість.
  • 0

Була Legacy b13 MY2009 2.0R MT
Зараз Legacy b13 MY2008 3.0R АT
Стожари рулять)
KUCH

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём