VIKON писал(а):Pilot1985 писал(а):Менш-більш грамотно проведена операція. Раніше для збільшення продажі зброї чи іншої військової амуніції, зацікавлені особи починали війни. У нас ситуація "папроще", для того щоб продати пару десятків тисяч + вогнепалу, "положили" лише трьох людей. Можна подякувати за доброту, людям, які були відповідальні за втілення ідеї і успішне її виконання. Мінус двоє троє, це повірте не теракти, де гинуть тисячі, але впринципі там і ставки вищі....
а где ты видишь увеличение продаж? я спрашивал торговцев, тишина, как до, так и после...
и потом, зачем светить своё табло, чтобы потом такое кино разигрывать? если это "заказняк"? одел хотя бы кепочку и дальше по тексту... а тама труп с пистолетом подсунили, мол те-же пули самодельные, да отпечатки и тд. и всех делов...
зачем история с Мазурком??? Гимер, споры, суды???
Pilot1985 писал(а):Трошки треба бути далекогляднішим, я маю наувазі озброєння вогнепальною зброєю весь особовий скад усіх охоронних структур, сюди можна додати надходження від всіляких дозволів, ліцензій та ін. Звідти підуть мільйони гривень, вони підуть не вчора,як ти подумав і не завтра .... такий процес займає часу....., так само, як підготовка такої операції.
VIKON писал(а): и потом, зачем светить своё табло, чтобы потом такое кино разигрывать? если это "заказняк"? одел хотя бы кепочку и дальше по тексту... а тама труп с пистолетом подсунили, мол те-же пули самодельные, да отпечатки и тд. и всех делов...
зачем история с Мазурком??? Гимер, споры, суды???
Pilot1985 писал(а):В мене сумнівів немає в тому, що знайдене тіло, це тіло Мазурка.... тут і без ДНК зрозуміло. Питання залишається відкритим, чи в Каравані стріляв Мазурок???
A-LIMITED писал(а):забыли рядом флешку и батон положить
VIKON писал(а):A-LIMITED писал(а):забыли рядом флешку и батон положить
не батон, а украинский и б.молока, и не забыли, а скорее всего сожрали по дороге... а заодно облюбовали шузы и носки, да пальнули не с той стороны, в Караване то стрелял правша...
Вернуться в За жизнь и обо всём
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 33