bassbin писал(а):вы мне лучше скажите кто за коммунистов в здравом уме пошел голосовать?!

Таких було досить багато. Я сам був здивований. Лідери - Батьківщина, Удар, Свобода, Комуністи, Регіонали. По Києву - Батьківщина, Удар, а далі Регіони, Свобода, Комуністи...
Я був здивований під час підрахунку бюлетнів, коли побачив скільки людей свідомо проголосували за Комуністів і ПР. Ніч з неділі на понеділок була дивовижна

а ЗМІ мовчать і кажуть - все хвайно. Саме цікаве почалось одразу з темрявою після закриття виборчих дільниць...Повідомлення про пограбування територіальних дільниць, інформація про мінування, перегони по місту з бюлетнями від виборчої дільниці до ОВК...затримання бюлетнів які з недійсних перетворилися на дійсні..
Під час самих виборів і підрахунку голосів значних порушень не було, лише технічні моменти, які не могли вплинути на саме голосування...але також фіксували знищення бюлетнів, спробу спостерігачів зірвати виборчий процес, у списках були люди,яких вже нема на цьому світі...
П.С. Є і така інфо...не перевірена...У Донецькій області деякі дільниці розпочали роботу з 20:00 в той час,як по закону саме в таку годину вибори закінчуються і дільниця закривається. В Закарпатській області в одному районі за 3 доби до початку виборів зареєстрували 3 000 паспортів

а в Києві в ночі було затримано два автомобіля які були забиті бюлетнями від однієї партії по самий дах.
На дільниці приходили люди з посвідченнями, які раніше за законом могли встановити особу (зараз лише паспорт) і намагалися проголосувати. Також були виборці, котрих не внесли в список...вони мали змогу до 22го числа змінити місце голосування шляхом подачі заяви в реєстраційний відділ, а також до дня виборів перевірити себе у списках..якщо не знаходили себе, то повинні були звернутись в реєстраційний відділ, або в день виборів у суд, прийти з постановою і проголосувати..та коли особа приходила і не бачила себе у списку...то навіть не намагалася витратити 1 годину, щоб отримати постанову і проголосувати..
SUBARU LEGACY 3.0 AT Si-Drive - Японский Порш.
Деньги не купят тебе счастья, но они купят тебе яхту, на которой ты отправишься на его поиски.
Характер у меня золотой, поэтому такой тяжелый.
Если меня любить-то я горы сверну! если не любить, то шею…