Діду, спитала маленька дівчинка, а можна мені надіслати листа з гарними побажаннями людям, котрі відносяться до наших ворогів? - Думаю, так, — відповів Петро Олексійович. — А кому би ти хотіла відправити листа? - Олегу Царьову і Олександру Єфрємову. - Олегу Царьову та Олександру Єфрємову?!?! — перепитав шокований Петро Олексійович? — Але чому? - Ну, — сказала дівчинка, — уяви собі: вони отримують листа від маленької дівчинки. Вони почнуть думати, що не всі в світі такі погані, і стануть любити цей світ набагато більше. А потім, коли вони отримають ще декілька таких листів, то зрозуміють, що світ насправді прекрасний, перестануть в кінці кінців переховуватись, і публічно визнають свої помилки. - Дитино, — сказав розчулений Петро Олексійович, — це — найпрекрасніше, що я коли-небудь чув… - Я знаю, — відповіла внучка. — І коли вони перестануть переховуватись, наші спецназівці пристрелять їх н@хуй!!!
Абсолютно новые. Причина продажи - не подошел размер. Размер - UK_9, cm_28, EUR_44 Цена - 70$, либо в гривне по курсу привата на день оплаты Киев, Борисполь Отправка в другой город только после 100% оплаты на карту привата.