Шановні! Вибачте, я нікого не хотів образити! Так, я тільки з недавна почав на форумі писати українською, по-перше мені чомусь друкувати українською набагато приємніше, ніж російською (мабуть заспокоює-рекомендую), а по-друге колись потрібно з чогось починати шанувати свою культуру та наш народ, всі з ким я спілкуюсь підтвердять, що я "в живу" розмовляю російською і я цього не приховую. Це тому що більшість спілкується російськю.
Я не захищаю нашу теперішню владу, я їх зневажаю і рахую їх зрадниками в першу чергу нашого народу, але в 2004 мені чомусь не хотілось обирати та приводити до влади комерсантів, які ладні були продати все, аби захистити свої інтереси і прийти до влади та ще й поставити,повторюю поставити, а ні скоріш посадити

в крісло глави Держави, сорі, "Зека" а потім через нього кєрувати... Невідомо що зараз було б на Україні аби народ в 2004 не піднявся та недопустив бєспредєлу...Невідомо що з нами було б... Може когось і не було б...
Але тема аполітична, просто про українську мову, а весь час скочується до політичного русла...
Ми на Україні, крім нашого найбільшого багатства - культури, історії та мови, маємо ще дві дуже багаті рекреативні зони - Карпати, Крим, унікальний клімат, просторри Херсону,де можна було б поставити вітряки, та сонячні елементи, і ми експортували електроенергію,та мінялим на неї газ та нафту у тієї ж Рассєі, у нас є важка індустрія ми могли б закупати металолом у тієї ж Рассєї та переплавляти його...і.т.д. Не говорячи вже про сільске господарство, коли ми в свій час кормили півсвіту... Країни. які мають хоч 10% від того, що ми маємо вже багаті (при розумному керівництві)... А ми що готові глотку перегризти один одному тільки із-за мови та симпатій до людей які є і рвуться до влади (і одні і другі), які по суті - гівно... соррі і не варті того щоб ми тут ругались...