Рейка... Блок...Коліно...WRX2004

Продажа автозапчастей, аксессуаров, доп. оборудования

Модератор: Orest

Правила форума
Посты с сообщениями "Ап", "в продаже", "все еще актуально" и другие сообщения для поднятия темы без снижения стоимости приравниваются к флуду и будут наказываться недельным баном

Рейка... Блок...Коліно...WRX2004

Сообщение Orest » Чт дек 05, 2013 03:45

І так по причині зміни концепції, а конкретно обєму... потрохи буду продавати лишні запчастини....одже....
Лот№1... лежить без діла рейка ВРХ рідна з моєї машини знята на пробігу приблизно 70 тик. по причині заміни ни сті рейку....поціні...пропонуйте?... не подарую, але не здру звас бо сам розімію треба і все...
Лот№2...блок...свій рідний не подертий і не знищиний просто хочу змінити обєм , для себе був змушений купити новий, а цейлежить...в нагрузку комлект поршні Mahley 92,5 під які його точили...пробіг на них 4-ри тик. освіжити хон кинути нові кільця і кататись по ціні домовимось для тих кого може це цікавити орієнтуються .... тел не залишаю, спілкуємось тут або через ПашуВрх
Лот№3... коліно хоче поліровки тут також або тут або до ПашуВрх
ппс...Андрюша знаю, що тема не оформлена по правилах, але прийми мене таким як я є... :beer:
  • 0

My WRX f@cks your STI ...:)
Архітектурні проекти всі види під будівництво
Orest

Re: Рейка... Блок...Коліно...WRX2004

Сообщение Orest » Сб дек 07, 2013 20:07

Блок+поршня 400$
Коліно 150$
В несу деяку ясність, якби незміна обєму всеб ставив собі назад так як донедавна нічого змінювати не планував...
Що потрібно...освіжити хон так як гріх цього не зробити коли все розібрано, зазор поршні відносно блоку 6-ть соток кинути нові кільця і збирати все назад...криміналу не має ручаюсь.
З коліном подібна ситуація вкладишів на ньому не провертало, суттєвих задирів не має є потертості, але не більше в ідеалі шліфанути...
  • 0

Orest

Сообщение Orest » Сб янв 04, 2014 00:03

Рейка продана
  • 0

Orest