Выезжаем 22 по общей договоренности. Думаю часикофф 12-13 самое оно.
Кто жЫлает на поезде - на здоровье (хотя врядли бухалово в поезде добавит его)
Назад - как решЫм: можно в принципе 24-го с обеда рвонуть в ворохту и там повыть на луну в аутентичных горах
а обратно 25-го с утра.
Франковск - оченно радушный город. Это не Каменец с 1-м кабаком и тупорылыми официантками). Во Франике их больше двух... их даже больше 22-х. Особо рекомендовал бы Монте-Кристо, Крапка, чОрна фортеця, ВИП Кухня (фкуснее Айсбайна я не ел).
Короче нада ехать. (ключевое слово НАДА!!!)
я 22 з штатів прилітаю до Києва, завжди така от фігня виходить, ну можливо на 23-24 постараюсь бути на місці)... В Франику можу порадити кілька кафешок які сам відвідую час від чсу: Брістоль (вул. Шевченка) - дуже смачно готують, Вальяж лаунж-бар (вул. Незалежності - 100метрівка) - кухня теж непогана, Аркан типу колиби (це теж на вул. Незалежності, але трохи не в центрі міста, в сторону Тисмениці) тут теж смачна кухня і дуже смачні шашлики, ну і ше є багато, але ці на мою думку найкращі... Ну і взагалі якшо потрібно буде якась допомога, то дзвоніть 80503737808, буду радий допомогти...
, вона на горі, тобто піднятися до неї потрібно пійомником (ну хто хоче може і пройтись), хоча там зараз багато різних колиб є... 
Валер ты же его распустил

Банда приїжджає!!!