kapec писал(а):Вот решил поставить себе парктроник, мучаюсь с выбором и прошу совета:
1) насколько полезен передний парктроник, не "замучивает" ли в пробках?
2) полезная ли штука дисплей, может звука достаточно? я как-то привык смотреть в зеркало при маневрах, а не на дисплей. поэтому и думаю стоит ли за него платить?
3)собираюсь ставить у официалов на новоконстантиновской (машина на гарантии), но привезу им свой - отзывы по установке на этой станции на что обратить внимание при заказе/приемке?
4) выбираю между моделями Steelmate PTS400V2D / Steelmate PTS400MD - какой посоветуете по надежности?
1 це тобі вирішувати, мені наприклад переднього не потрібно, багато роблять тумблер, щоб в пробках не зайо...
2 корисна, звук сприйматися може в різних ситуйовинах по-різному а дисплей статично показує відстань, при чому є дисплеї перевернуті, тобто чіпляєш вище заднього скла і в зеркало заднього виду одночасно дивишся і на дисплей і на дорогу
3 втикнеш передачу і заміряєш відстань ну і реакцію і направленість датчиків
4 бери який подобається, вони ж на гарантії, так по надійності сказати ніхто не зможе
знайомий взяв стілмейт то 2 рази замінював, то датчики 2 хренові, то моцк клинило, я взяв такий ж вроді працює (стукати по дереву 3 рази)