Прокладка ГБЦ

Модератор: Dr.House

Прокладка ГБЦ

Сообщение bogm » Вс ноя 16, 2008 11:57

Привіт колегам субароводам, підкажіть як бути, недавно був на однім з Київських СТО, прблеми є у підтіканні мастила з коробки, після огляду сказали що і з лівої голови є маленьке підтікання, хоча за 10тис. двигун мастила не хавав, як виставив рівень під час чергової заміни, таким він і залишився до теперішньої заміни. Ну так, сказали мені, що потрібно знімати двигун, щоб відповідно замінити прокладку ГБЦ, я ж знайшов рук.по експлуатації, де є такий пункт:ремот двигуна без знімання, а потім підпункт: обслугов.ГБЦ і т.д. То потрібно двигло витягувати чи СЦ хоче бабло зрубати?
І при нагоді підкажіть де можна машину "полікувати" в нормальних майстрів (заміна сальників колінвала, коробки, та рем.рульвої рейки, теж трохи підтікає)?
Outback 2.5 AT 2000р. 155тис.
  • 0

bogm

Сообщение VIKON » Вс ноя 16, 2008 15:44

Не совсем понял, что за проблема с прокладкой... На сколько я знаю, её меняют, если есть внутренние признаки того, что она пробита. Подтёки скорее всего из-за под прокладки клапанных крышек, или свечных колодцев. Есть толковый моторист, не знаю, как на счёт коробок, могу дать телефон.
  • 0

vi_kon@bigmir.net м.095-094-86-13

Найбільшою трагедією України є те, що нею керують люди, яким вона абсолютно не потрібна - М.Грушевський(с.) ;)
VIKON

Сообщение bogm » Вс ноя 16, 2008 19:15

Я ще думаю на мийку з"їздити, (хоча страшновато трохи,щоб не позаливали мені води) помию двигло і коробку знизу, щоб вже точно самому бачити звідки підтікає, хоча, як казав, двигло мастила не хавало. А все ж таки, потрібно витягати двигло чи ні, якщо мова йде про ремонт ГБЦ? Чи звідки може підтікати ще мастило? Справа в тому що живу з машиною в Житомирі, в п"ятницю приїхав з СЦ (в основному їхав тому що машина на холодну не завадилась з першого разу, таке відчуття що захлиналась, а коли хоча б трохи прогріта, заводиться нормально) робив діагностику двигла, заміна мастила, свічки, мив інжектор, сказали що все нормально, а в суботу зранку спробував завести - проблема залишилась, тобто СТО не відпрацювала на результат, як бути зараз незнаю. Тут ще ці підтікання в ступор завели, думав просто сальник колінвала тече, заміню і все буде нормально, виявляється що все не так просто. А машинка дуже потрібна в робочому стані.
Телефон давай. Дякую.
  • 0

bogm

Сообщение VIKON » Вс ноя 16, 2008 19:43

bogia писал(а): робив діагностику двигла, заміна мастила, свічки, мив інжектор, сказали що все нормально, а в суботу зранку спробував завести - проблема залишилась.

Для полного комплекта, поменяй воздушный и топливный фильтры...
А позвонить попробуй +380504926299 Вечеслав, вмоторах бог... Удачи...
  • 0

vi_kon@bigmir.net м.095-094-86-13

Найбільшою трагедією України є те, що нею керують люди, яким вона абсолютно не потрібна - М.Грушевський(с.) ;)
VIKON

Вернуться в Legacy & Outback