Зчеплення на Autback 2.5 РКП

Модератор: Dr.House

Зчеплення на Autback 2.5 РКП

Сообщение vitalidze » Пн апр 27, 2009 08:29

Десь пів року назад помітив що з-під капота видається писк, спочатку думав, що це якийсь ремінь, на сервісі з 21 разу сказали, що це пищить зчеплення і лікується заміною на зчеплення з 1 маховиком(арабське). Хтось стикався з такою проблемою і які кроки її вирішення. Варто міняти на 1 вальне??
  • 0

Subaru лікується тільки Porshe'М

Изображение
vitalidze

Re: Зчеплення на Autback 2.5 РКП

Сообщение Konstanta » Пн апр 27, 2009 09:11

vitalidze писал(а):Десь пів року назад помітив що з-під капота видається писк, спочатку думав, що це якийсь ремінь, на сервісі з 21 разу сказали, що це пищить зчеплення і лікується заміною на зчеплення з 1 маховиком(арабське). Хтось стикався з такою проблемою і які кроки її вирішення. Варто міняти на 1 вальне??

:crazy:
Вот, я уже поднимал эту тему
http://forum.club-subaru.com/viewtopic.php?t=13706
Уже были у официалов и не у официалов - "золотых рук" мастеров - совет тот же - доездить на этом сцеплении с двухмассовым маховиком, пока оно не начнет пробуксовывать, а потом менять на "арабское", с одномассовым маховиком - до рестайла, похоже - его только и ставили
Субару-Украина этот свист не признает гарантийным случаем, так что считай что у тебя турбонаддув в бонус :ROFL:
Люди уже по 200000 км проехали и горя не знают - а тут классика
Горе от ума
  • 0

Outback 2.5 5МТ 2007MY
Я часто езжу по украинским трассам, но такого состояния дорог, за последние 10 лет я не упомню!
Konstanta

Сообщение vitalidze » Пн апр 27, 2009 10:03

Поняв, буду чекати поки зчеплення не здохне.
  • 0

Subaru лікується тільки Porshe'М

Изображение
vitalidze

Вернуться в Legacy & Outback