Модератор: Dr.House
GTI44 писал(а):Ітак кипалася Гт 99р народження 2,0Т тепер підкажіть по експлуатації шо як коли і де на шо варто звернути увагу на шо ні а також в неї вмерли свічки які краще ставити а головне які мають бути наперед вдячний....
GTI44 писал(а):Та я незовсім юзер але деякі питання знаю(Я маю наувазі рівень масла,де бензобак і горловина заливання води) просто в кожної машини є свої нюанси експлуатації а нарахунок станції то в нашому місті герої Тернополі машинок як субару ГТ нема в мене перша я про WRX i CTI взагалі мовчу........так шо потрібно просто знати які мають бути свічки тобто не фірма яка виготовляє а взагалі.....також коли шо походовій може застати в расплох тай все шо може бути і до чого треба подивитися в першу чергу....
GTI44 писал(а):Та всього багато,періодичність заміни масла ремнів,свічок шо може бути в підвісці,та так всьо по тех.експлуатації і може хтось має якісь електороні книжки,чи силки......буду дуже вдячний.......
Vazza писал(а):да есть.. пиши список..
Вернуться в Impreza/GT/WRX/STI/XV
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6